Sunborn Events

Sunborn Catering Oy ja Logomo uusivat yhteistyösopimuksensa

Jaa

Sunborn Catering Oy on solminut viiden vuoden jatkosopimuksen tapahtumakeskus Logomon kanssa ja vastaa siten Logomon catering- ja ravintolatoiminnasta myös vuosina 2016–2020.

Sunborn Catering Oy vastaa yksinoikeudella Logomon catering- ja ravintolatoiminnasta.
Sunborn Catering Oy vastaa yksinoikeudella Logomon catering- ja ravintolatoiminnasta.

Uusittu sopimus kattaa tapahtuma- ja väliaikatarjoilujen lisäksi lounas-, brunssi- ja tapahtumaravintolana tunnetun Logomo Kitchenin toiminnan. Hyvin alkanutta yhteistyötä päästään jatkamaan ja kehittämään samalla, kun koko Logomo sekä sen lähialue jatkavat uudistumistaan. Lähivuosina Logomon viereen nousee uusi Fabriikki-asuinalue ja Logomolle radan yli johtavan sillan sekä uuden parkkialueen suunnitelmat ovat jo pitkällä. Huomionarvoista on myös, että Turun Kaupunginteatteri jatkaa Logomon väistötiloissa ainakin vuoteen 2017.

Sunborn Catering Oy:n operatiivinen johtaja Juha Leinonen painottaakin, että yrityksellä on vahva halu jatkaa myös Logomon ravintolatoiminnan kehittämistä. Eikä Logomolle tuoda pelkkiä makuelämyksiä: Sunborn Cateringin omaan tapahtumatuotantoon panostetaan jatkossakin. Sunborn Live -konseptin alla Logomolle on tuotettu jo mm. Leningrad Cowboysien suurkeikka sekä Yön ja Popedan yhteiskonsertti. Tulevana syksynä on jälleen luvassa useita huippuesiintyjiä kattavasti eri musiikkigenreistä, blues-legenda John Mayallista aina raskaamman sarjan In Flamesiin, Leinonen vinkkaa. 

Lisätietoja:

Juha Leinonen
Operatiivinen johtaja
Sunborn Catering Oy
+358 (0)44 55 66 108
juha.leinonen@sunborn.com

Kuvapyynnöt:
Jutta Ruusunen
jutta.ruusunen@sunborn.com
+358 2 445 6301

Avainsanat

Kuvat

Sunborn Catering Oy vastaa yksinoikeudella Logomon catering- ja ravintolatoiminnasta.
Sunborn Catering Oy vastaa yksinoikeudella Logomon catering- ja ravintolatoiminnasta.
Lataa
Sunborn Catering Oy on kokenut konserttien ja yleisötapahtumien järjestäjä.
Sunborn Catering Oy on kokenut konserttien ja yleisötapahtumien järjestäjä.
Lataa
Sunborn Catering Oy pyörittää Turun Logomossa tyylikästä lounas-, brunssi- ja tapahtumaravintola Logomo Kitcheniä.
Sunborn Catering Oy pyörittää Turun Logomossa tyylikästä lounas-, brunssi- ja tapahtumaravintola Logomo Kitcheniä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sunborn Events
Sunborn Events
Köydenpunojankatu 14
20100 TURKU

http://www.sunbornevents.com
Sunborn Catering Oy on osa Sunborn-konsernia, johon Suomessa kuuluvat muun muassa Naantalin Kylpylä sekä kansainvälisen tason ravintolat Pinella ja Chaîne des Rôtisseurs –kilvillä palkittu Le Soleil. Logomossa sijaitsevat Sunborn Cateringin pääkeittiö sekä lounas-, brunssi-, ja tapahtumaravintola Logomo Kitchen. Lisäksi yritys vastaa Helsingin Kulttuuritalon sekä Turun Domino-teatterin ravintola- ja cateringpalveluista ja on jo yli kymmenen vuoden ajan luotsannut legendaarisen Naantalin Kaivohuoneen viihde- ja ravintolatoimintoja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Events

SUNBORN CATERING VALMIINA SYKSYYN - ENEMMÄN TOIMINTAA, SUUREMPI TIIMI22.9.2017 08:35:00 EESTTiedote

Turkulainen ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys Sunborn Catering on vahvistanut sekä tiimiään että tehnyt jälleen uusia aluevaltauksia. Kesällä kiireisenä pitivät mm. The Tall Ships Races Turussa ja Kotkassa, Turun Europeade ja Vermon Kuninkuusravit. Loppukesän aikana käynnistetyt Logomon uudistukset ovat nyt loppusuoralla. Kasvua tukemaan siirtyy Turkuun monessa liemessä keitetty Kristian Karnell vastuunaan ruokatuote, ja Sunborn Liven tapahtumatuotantoa ryhtyy luotsaamaan Dynamon ja Bar Kukan ohjelmavastaavana aiemmin toiminut Pietu Sepponen.

Sunborn Catering laajentaa Helsingissä - yhteistyö Musiikkiteatteri Kapsäkin kanssa käynnistyy 1.1.20177.12.2016 09:05:00 EETTiedote

Turkulainen ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys Sunborn Catering on solminut yhteistyösopimuksen Helsingin Vallilassa sijaitsevan Musiikkiteatteri Kapsäkin kanssa. Sunborn Catering ryhtyy pyörittämään kulttuurikeskuksen yhteydessä toimivan Bar Kapsäkin toimintaa 1.1.2017 alkaen. Suunnitelmissa on samalla laajentaa sekä ruoka- että ohjelmatarjontaa. Pääkaupunkiseudulla Sunborn Catering vastaa ennestään mm. Helsingin Kulttuuritalon tapahtumatarjoiluista ja pyörittää Kulttuuritalo Kitchen -ravintolaa. Turussa yritys vastaa mm. tapahtumakeskus Logomon ravintolapalveluista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme