Suojelun seminaarissa ja Turvallisuuspäivässä tuhdisti turvallisuusasiaa
Turvallisuuspäivä: Miten varaudumme turvauhkiin? Yhteistyössä -seminaari 28.3. klo 9.30-15.00. Turvallisuuspäivän ohjelmassa on mm. suojelupoliisin päällikön Antti Pelttarin arvio turvauhista, joihin meidän tulisi varautua. Kaupallinen neuvos Tomi Lounema puolestaan ruotii säädösten anatomiaa. Ja Kyberturvallisuuskeskuksen Jarna Hartikainen antaa meille Kybersään varoituksen. Turvallisuuspäivän järjestävät Kemianteollisuus ry, Elinkeinoelämän keskusliitto EK, työ- ja elinkeinoministeriö, sisäministeriö, Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes, Teollisuusliitto ry, Ammattiliitto Pro ry ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry. Ilmoittautuminen: https://www.kemianteollisuus.fi/fi/uutishuone/tapahtumat/
Suojelun seminaari: Uudet uhkakuvat 28.3. klo 12.30-16.00 Seminaarissa professori Paula Vanninen Kemiallisen aseen kieltosopimuksen instituutti Verifinistä kertoo novitshokeista ja inkapasitoivista aineista. Johtava sotilaslakimies Kari Takamaa Maanpuolustuskorkeakoulusta pohtii inkapasitoivien aineiden käyttöä ja FT Markus Mölsä Sotilaslääketieteen keskuksesta synteettisen biologian uhkakuvia. FT Timo Kaurila Puolustusvoimain tutkimuslaitokselta puhuu autonomisista asejärjestelmistä. Seminaarin järjestää Kemian Seurat ja Suojelu-, pelastus- ja turvallisuus ry.
ChemBio Finland 2019: ohjelmat kokonaisuudessaan www.chembiofinland.fi
ChemBio Finland on kemian ja bioalan joka toinen vuosi järjestettävä ammattitapahtuma. Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Kemian Seurojen, Suomen Bioteollisuus ry:n ja Kemianteollisuus ry:n kanssa. ChemBio Finland -tapahtuma järjestetään 27.–28.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma on avoinna keskiviikkona 27.3. klo 9–17 ja torstaina 28.3. klo 9–16.
ChemBio Finland -tapahtumaan voi rekisteröityä kävijäksi veloituksetta www.chembiofinland.fi ja tulostaa sisäänpääsyyn oikeuttavan rintakortin. Käytössä on verkostoitumispalvelu Brella, johon voi myös jo nyt kirjautua osoitteessa brella.io. Käytä tapahtumakoodia chembio2019.
Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
#chembio2019
Kuvia tapahtumasta http://mediabank.messukeskus.comToimittajat voivat akkreditoitua tapahtumaan etukäteen uutishuoneessa: https://bit.ly/2UHuSqb
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus
Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. | Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Messukeskus
Habitare ja Helsinki Design Week yhdistävät voimansa tulevaisuuden tekijöinä – yhteistyön tavoitteena on vahvistaa muotoilualaa ja tarjota sen toimijoille yksi vahva alusta24.4.2024 08:30:00 EEST | Tiedote
Habitare ja Helsinki Design Week yhdistävät voimansa ja aloittavat laajamittaisen ja pitkäjänteisen yhteistyön. Tavoitteena on muotoilualan vahvistaminen, muotoilijoiden ja yritysten vuoropuhelun edistäminen ja siten alan toimijoiden kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittaminen. Habitare järjestetään 11.–15.9.2024 ja Helsinki Design Week 6.–15.9.2024.
FinnBuild Highlights 2024 -kilpailu on avattu23.4.2024 10:35:41 EEST | Tiedote
FinnBuild Highlights -kilpailussa etsitään jälleen vuoden mielenkiintoisimpia uutuustuotteita ja -palveluja. Suomen suurimmat rakennus- ja talotekniikkamessut FinnBuild täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Kansainvälinen juhlatapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 8.–10.10.24.
Lapsiperheet viihtyivät ennätysmäärin viikonloppuna Lapsi- ja Lemmikkimessuilla21.4.2024 18:12:40 EEST | Tiedote
Helsingin Messukeskus täyttyi viikonloppuna lapsiperheistä ja eläinystävistä, kun Lapsimessut ja Helsingin Lemmikkimessut järjestettiin suuren suosion saattelemina, kävijöitä uuden Ruokamessut 2024 kanssa oli lähes 59 000.
Ruokalähettiläs 2024 -tunnustus Iman ja Leena safkaa -ruokayhteisölle19.4.2024 14:30:00 EEST | Tiedote
Uusi Ruokalähettiläs 2024 -tunnustus luovutettiin Iman Gharagozlulle ja Leena Ahokkaalle tänään avautuneilla Ruokamessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Tunnustuksen myötä Ruokamessut haluaa nostaa esille ansioituneita ruoan puolestapuhujia ja toimijoita.
Ensimmäistä kertaa jaettavan Vuoden suomalainen elintarvikeinnovaatio -palkinnon sai Mö Chavre19.4.2024 14:30:00 EEST | Tiedote
Ruokamessujen avajaisissa Helsingin Messukeskuksessa jaettiin tänään uusi Vuoden suomalainen elintarvikeinnovaatio -palkinto, jonka sai Mö Chavre – kaurapohjainen vaihtoehto vuohenjuustolle. 10 000 euron arvoisen palkinnon lahjoittaa Suomen Messusäätiö.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme