Wolfcom

Suomalainen deittiapplikaatio Klip yhdistyy kansainvälisen eCiftin kanssa

Jaa

Kotimainen videodeittisovellus Klip yhdistyy etupäässä Turkin ja Saksan markkinoilla toimivan suositun deittipalvelu eCiftin kanssa. Yrityskaupan myötä Suomeen perustetaan teknologiayhtiö Discotec Oy, jonka pääomistaja on eCiftin omistanut sijoitusyhtiö 3TS Capital Partners. Discotec keskittyy hallinnoimaan ja kehittämään jo olemassa olevia Klip ja eCift -palveluitaan, sekä lanseeraamaan uusia social discovery -kategorian mobiilipalveluita globaaleille markkinoille. Klipin perustajat Niko Porkka ja Juho Oranen jatkavat uuden teknologiayhtiön palveluksessa Discotecin osakkaina.

Kansainvälisille treffimarkkinoille lähtevä kotimainen videodeittisovellus Klip mahdollistaa markkinoiden ensimmäisenä deittisovelluksena käyttäjien kohtaamiset virtuaalisesti  kasvokkain.
Kansainvälisille treffimarkkinoille lähtevä kotimainen videodeittisovellus Klip mahdollistaa markkinoiden ensimmäisenä deittisovelluksena käyttäjien kohtaamiset virtuaalisesti kasvokkain.

Klip on vuonna 2016 perustettu suomalainen, videoiden avulla henkilöprofiileja esittelevä deittisovellus, joka tekee uusien ihmisten löytämisen valokuvien arviointiin perustuvia sovelluksia aidommaksi ja persoonallisemmaksi. Klip eroaa muista markkinoilla olevista deittisovelluksista erityisesti videopohjaisuudellaan ja uudella, käyttäjiensä virtuaaliset ja kasvokkain tapahtuvat aidot kohtaamiset ensimmäisenä yhdistävällä ominaisuudella.

”Nuoret aikuiset käyttävät nykyisin ennätysmäärän videosisältöä. He paitsi kuluttavat liikkuvaa kuvaa enemmän kuin koskaan, myös tuottavat sitä itse osana normaalia kommunikaatiotaan. Erilaisissa viestintäsovelluksissa videoiden käyttö onkin enemmän sääntö kuin poikkeus, joten me tuomme samat käytännöt myös valokuvien pyyhkimiseen jämähtäneelle deittialalle. Klip vie koko deittikategorian sosiaalisempaan ja realistisempaan suuntaan, hälventäen digitaalisten ja kasvokkain tapahtuvien kohtaamisten eroja”, Klipin perustajiin kuuluva ja uuden Discotecin markkinointijohtajana aloittava Juho Oranen kertoo ja jatkaa: “Klipin tavoitteena on tarjota käyttäjilleen enemmän kokemuksia ja aitoja mahdollisuuksia uusien ihmisten tapaamiseen. Siksi tuomme sovellukseen alallamme ensimmäisenä myös tapahtumatoiminnon, jonka avulla käyttäjät löytävät lähialueeltaan tilaisuuksia, joihin osallistuu muitakin palvelun käyttäjiä. Nämä voivat olla konsertteja, festivaaleja, messuja, taidenäyttelyitä, klubeja, ravintoloita, raveja tai vaikkapa lavatansseja. Yleisötapahtumissa on luontevaa tavata samanhenkisiä ihmisiä, mihin Klip tuo sovelluksen kautta aivan uudenlaisen mahdollisuuden.”

Sitran aloitteesta perustettu 3TS Capital Partners oli ensimmäinen teknologia-, media- ja telekommunikaatioalan yrityksiin keskittyvä pääomasijoitusrahasto Keski- ja Itä-Euroopassa.

eCift on 3TS Capital Partnersin omistama, Turkin ja Saksan alueille keskittynyt ja vuonna 2009 perustettu käyttäjäprofiiliin perustuva perinteinen deittipalvelu. eCiftillä on Turkissa ja Saksassa yli 6 miljoonaa rekisteröitynyttä, keski-iältään 35-vuotiasta käyttäjää.

”Yrityskaupan myöstä saamme Suomesta erityisesti deittipalvelun kehittämiseen erikoistunutta strategista osaamista ja ainutlaatuista teknologiaa. Klip on innovoinut erittäin nopeasti kasvavaan social discovery -kategoriaan aivan uudenlaisen, kansainvälisestä kilpailusta selkeästi erottuvan tuotteen. Klipin ja eCiftin yhdistyminen tuo meille useita synergiaetuja, kuten entistä paremmat teknologiset resurssit ja innovatiivista suomalaista osaamista kehittämään jo valmiiksi suosittuja palveluitamme. Tulemme uusien osaajiemme toimesta lanseeraamaan pian myös uusia tuotteita tähän palvelukategoriaan”, kertoo 3TS Capital Partnersin toimitusjohtaja Pekka Mäki.

Discotec tulee Klipin ja eCiftin lisäksi kehittämään uusia social discovery -kategoriaan kuuluvia mobiilipalveluita. Discotecin tarkoituksena on vuosien 2018 ja 2019 aikana lanseerata nykyisiä tuotteitaan uusille markkinoille ja kehittää myös uusia tuotteita. Tällä hetkellä 25 ihmistä työllistävän Discotecin toimistot sijaitsevat Helsingissä, Istanbulissa ja Ukrainan Lvivissä.

Klip on suomalainen 2016 perustettu videodeittisovellus, joka työllistää Suomessa 8 henkeä. Ensimmäinen sovellusversio julkaistiin käyttäjille Suomessa 2017 ja se on ladattavissa ilmaiseksi iOs ja Android puhelimille. Klip tuo myös markkinansa ensimmäisenä sovelluksena tapahtumatoiminnon, jolla käyttäjät voivat löytää tapahtumia joihin muut käyttäjät ovat osallistumassa. 

eCift on 3TS Capitalsin omistama, vuonna 2009 perustettu, 10 henkeä työllistävä perinteinen deittipalvelu, jonka pääkohdemaina ovat Turkki ja Saksa. Palvelulla on 6 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. 

3TS Capital Partners oli Sitran aloitteesta perustettu ensimmäinen teknologia-, media- ja telekommunikaatioalan yrityksiin keskittyvä pääomasijoitusrahasto Keski- ja Itä-Euroopassa. 

Discotec Oy on yrityskaupan myötä syntynyt yritys, jonka päätoimena on kehittää Klip ja eCift deittisovelluksia, sekä uusia social discovery mobiilipalveluita. Tällä hetkellä 25 ihmistä työllistävän Discotecin toimistot sijaitsevat Helsingissä, Istanbulissa ja Ukrainan Lvivissä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juho Oranen, markkinointijohtaja, Discotec Oy
juho@discotec.io, +358503099880

Samuel Sorainen, viestintätoimisto Wolfcom Oy
+358 400 579 653, samuel.sorainen@wolfcom.fi

Kuvat

Kansainvälisille treffimarkkinoille lähtevä kotimainen videodeittisovellus Klip mahdollistaa markkinoiden ensimmäisenä deittisovelluksena käyttäjien kohtaamiset virtuaalisesti  kasvokkain.
Kansainvälisille treffimarkkinoille lähtevä kotimainen videodeittisovellus Klip mahdollistaa markkinoiden ensimmäisenä deittisovelluksena käyttäjien kohtaamiset virtuaalisesti kasvokkain.
Lataa
Klip esittelee käyttäjäprofiilit videomuodossa.
Klip esittelee käyttäjäprofiilit videomuodossa.
Lataa
Klip tuo käyttäjilleen ensimmäisenä deittiapplikaationa tapahtumatoiminnon, jolla he voivat etsiä tapahtumia joihin muut käyttäjät osallistuvat.
Klip tuo käyttäjilleen ensimmäisenä deittiapplikaationa tapahtumatoiminnon, jolla he voivat etsiä tapahtumia joihin muut käyttäjät osallistuvat.
Lataa
Klip on ladattavissa ilmaiseksi Android ja iOS puhelimille.
Klip on ladattavissa ilmaiseksi Android ja iOS puhelimille.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wolfcom
Wolfcom
Tehtaankatu 40 B
00150 Helsinki

+358400579653http://www.wolfcom.fi/

Viestintätoimisto Wolfcom Boutique PR- and Communications, Helsinki, Finland

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wolfcom

Marttiini teki Sastalle 50-vuotisjuhlapuukon21.5.2019 09:50:00 EESTTiedote

Luonnonystäviä jo 50 vuoden ajan pukenut suomalainen erävaatemerkki Sasta esittelee juhlavuotenaan viisi muiden kotimaisten laatumerkkien kanssa suunniteltua ja valmistettua yhteistuotetta. Juhlamalliston tavoitteena on muistuttaa kuluttajia kotimaisen suunnittelun ja tuoteosaamisen jatkuvuuden tärkeydestä sekä tukea vastuullisia suomalaisia toimijoita. Ensimmäinen yhteistyö oli Coston kanssa tehty sarkalippis ja kesän kynnyksellä juhlavuoden valikoima täydentyy Marttiinin Sasta-juhlapuukolla.

Ylioppilaslakillakin voi erottautua24.4.2019 12:12:43 EESTTiedote

Noin 30 000 suomalaisnuorta painaa kesäkuun ensimmäisenä lauantaina päähänsä perinteisen ylioppilaslakin merkkinä ylioppilastutkinnon suorittamisesta. Suomessa valkolakkiperinteen lasketaan alkaneen vuonna 1865, jolloin muutama helsinkiläinen ylioppilas valmistutti itselleen ensin Tanskassa ja sittemmin Ruotsissa jo suosioon nousseen mallin mukaisesti samettisen ylioppilaslakin. Pohjoismaiden suurin ylioppilaslakkien ja valmistujaistuotteiden valmistaja C.L. Seifert on ulottanut räätälöidyn hattupalvelunsa myös suomalaisille ylioppilaille, jotka voivat verkkopalvelun avulla suunnitella ja tilata itselleen personoidun ja käsintehdyn laadukkaan, kaikki vaput ryhdikkäänä kestävän ylioppilaslakkinsa.

Yli 650 suomalaista haki muotiviikkojen malliksi8.4.2019 12:59:08 EESTTiedote

Kaikille suomalaisille muotia tarjoava Sokos-tavarataloketju haki kevään muotiviikoilleen malleiksi tavallisia muodista ja esiintymisestä kiinnostuneita kuluttajia. Hakijoita huippumalli Saimi Hoyerin vetämään mallivalmennukseen ilmoittautui yli 650, joista kahdeksan nähdään viikonloppuna Oulun Sokos-tavaratalon estradilla. Hakijoiden suuri määrä ja laaja, 9-73 -vuoden ikäjakauma ilahdutti muotiviikkojen järjestäjät.

Eestlased loobuvad heliplaatidest voogedastuse kasuks29.3.2019 13:58:00 EETTiedote

Kolme suurima plaadifirma andmetel siirdub muusikatarbimine ka Eestis digitaalsetesse voogedastuskanalitesse ning see sunnib muusikuid avaldama pikkade plaatide asemel pigem singleid. Füüsiliste salvestiste ehk heliplaatide müük langeb jätkuvalt ja vähenes eelmisel aastal üle-eelmisega võrreldes 40% võrra. Digitaalsete streaming-teenuste kaudu tarbitud muusika maht kasvas 2018. aastal lausa 43%. See viitab selgele muutusele Eesti tarbijate muusikakuulamisharjumustes. Uutmoodi muusikatarbimine, mis toimub voogedastusteenuste kaudu, sunnib artiste keskenduma plaatide asemel senisest enam singlite avaldamisele.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme