Suomen Tekstiili & Muoti ry

Suomalainen kuluttaja ostoksilla: Mistä ja millä perusteella ostamme vaatteita? Tilaisuus I Love Me -messuilla 20.10.2017

Jaa

Tervetuloa kuulemaan poimintoja siitä, millaisia suomalaiset ovat kuluttajina. Suomen Tekstiili & Muoti ry:n teettämästä kuluttajatutkimuksesta selviää, millä perusteella suomalainen ostaa vaatteita ja sisustustekstiilejä.

Suosiiko suomalainen kuluttaja suomalaista? Missä suomalainen shoppailee? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa tuore kuluttajatutkimus, jonka on toteuttanut Suomen Tekstiili & Muoti ry:lle tutkimuslaitos Kantar TNS.

Tutkimuksen tuloksia esittelee Suomen Tekstiili & Muoti ry:n toimitusjohtaja Anna-Kaisa Auvinen, ja suomalaisten ostoskäyttäytymistä analysoi professori, kulutustutkija Terhi-Anna Wilska. Molemmat ovat käytettävissä haastatteluihin puheenvuorojen jälkeen.

Aika: Perjantai 20.10. kello 10.30

Paikka: I Love Me -messut, Helsinki, Messukeskus, Finnish Fashion Forum / Suomen Tekstiili & Muoti ry:n osasto (Halli 3).

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä keskiviikkoon 18.10. mennessä. Tilaisuus on avoin messukävijöille, mutta ennakkoilmoittautuminen on tarpeen erityisesti siinä tapauksessa, että sinulla ei ole lehdistöakkreditointia tai kulkulupaa messualueelle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Tekstiili & Muoti ry
Suomen Tekstiili & Muoti ry
Eteläranta 10
00130 Helsinki

http://www.stjm.fi

Suomen Tekstiili & Muoti ry on tekstiili-, vaate- ja muotialan yritysten järjestö. Huolehdimme siitä, että yrityksillä on kannustava toimintaympäristö ja mahdollisuuksia kasvaa, kansainvälistyä ja menestyä. Olemme alan vahva vaikuttaja ja työmarkkinajärjestö. Autamme jäsenyrityksiä työelämään ja liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Jäsenyritystemme tuotteita ovat mm. vaatteet, kodintekstiilit, sairaalatekstiilit, tekniset tekstiilit sekä kuitukankaat ja teollisuustekstiilit. www.stjm.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Tekstiili & Muoti ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme