WolfcomWolfcom

Suomalainen mediarahastoyhtiö yhteistyöhön Bonnier Newsin kanssa

Jaa
Yksityinen kotimainen mediarahastoyhtiö 8 Media Ventures on solminut yhteistyösopimuksen Pohjoismaiden johtavan mediatalon Bonnier Newsin kanssa. Aluevaltauksen myötä suomalaisyhtiö tuo sijoituspalvelunsa myös ruotsalaisille startup- ja kasvuyrityksille sekä Ruotsin markkinoilla toimiville ja sinne pyrkiville suomalaisyrityksille. Jatkossa 8 Media Ventures tarjoaa sijoituksensa vastineeksi mediatilaa kaikissa Bonnier Newsin ruotsalaisissa mediatuotteissa.
Pohjoismaiden johtavan mediatalon Bonnier Newsin kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen myötä Sami Vikback ja Jarkko Nordlund tarjoavat suomalaisille kasvuyrityksille nyt myös toisen markkinan saada äänensä kuuluviin. Kuva: Wolfcom
Pohjoismaiden johtavan mediatalon Bonnier Newsin kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen myötä Sami Vikback ja Jarkko Nordlund tarjoavat suomalaisille kasvuyrityksille nyt myös toisen markkinan saada äänensä kuuluviin. Kuva: Wolfcom

Yhteistyön myötä sijoitusyhtiö pystyy tarjoamaan Ruotsin suurimman kaupallisen mediatalon sähköiset kanavat yritysten tunnettuuden kasvattamiseksi. Tavoitteena on synnyttää useita kuluttajatuotteiden menestystarinoita Suomen lisäksi myös Ruotsissa. Sopimus Bonnier Newsin kanssa on 8 Media Venturesin ensimmäinen askel pohjoismaisessa laajentumisessa.

”Tämä on meille tärkeä virstanpylväs ja loistava mahdollisuus uusille kohdeyhtiöillemme Ruotsissa ja Suomessa”, sanoo 8 Media Venturesin perustajaosakas Jarkko Nordlund ja jatkaa:

”Suomessa meillä on vastaavia sopimuksia jo MTV:n, Bauer Median ja KSF Median kanssa. Tavoitteenamme on alusta saakka ollut ottaa askel Itämeren yli, ja siihen paras kumppani on Ruotsin johtava media-alan toimija Bonnier News.”

Startupit ja kasvuyritykset kamppailevat usein alhaisen bränditietoisuuden kanssa. Tunnettuutta on vaikea saavuttaa pelkällä taktisella, digitaalisella markkinoinnilla. Monilta kasvuyrityksiltä puuttuvat keinot, resurssit ja kokemus massamedian tuloksekkaaseen käyttöön. Lupaavillekin yrityksille muodostuu tästä noidankehä: ne tarvitsevat uutta pääomaa, mutta sen saaminen järkevällä valuaatiolla edellyttää laajamittaisten mainoskampanjoiden tekemistä. 8 Media Venturesin kaltaiset mediarahastoyhtiöt, eli media-for-equity -sijoittajat, ratkaisevat tämän ongelman.

”Me sijoitamme pääomaa medianäkyvyyden muodossa sellaisiin yrityksiin, joille mediamainonnasta on yrityksen kasvulle ja arvonnousulle selkeästi osoitettava ja merkittävä hyöty. Kuten mikä tahansa vastuullinen sijoitusyhtiö, valitsemme kohteemme huolellisesti. Olemme myös aktiivisia, kohteemme päivittäiseen toimintaan osallistuvia omistajia, jotka varmistavat yritysten kasvun ja menestyksen”, lisää Nordlund.

Ruotsissa näkyvyyttä laajalla rintamalla

Uusi yhteistyö avaa 8 Media Venturesin portfolioyrityksille mahdollisuuden tulla esille Bonnier Newsin yli sadalla mediakanavalla, jotka tavoittavat yhdessä yli kuusi miljoonaa ruotsalaista kuluttajaa ja päättäjää. Mediavalikoimaan kuuluvat muassa Dagens Nyheter, Dagens Industri, Expressen ja Expressen TV.

”Yhteistyö uuden suomalaisyrityksen kanssa antaa meille mahdollisuuden luoda toimivan suhteen täysin uusiin mainostajiin jo varhaisessa vaiheessa. Mediarahasto etsii vain sellaisia kohdeyrityksiä, joilla on mahdollisuus nousta tulevaisuudessa johtaviksi kuluttajabrändeiksi ja yhteistyön myötä voimme siinä heitä auttaa. Tarkoituksemme on myös löytää jatkuvasti uusia asiakassegmenttejä ja tämä on erinomainen tapa tehdä myös sitä”, kertoo Bonnier News AB:n kaupallinen johtaja Alexander Lydecker.

8 Media Ventures Oy on kotimainen mediapalveluyhtiö, joka keskittyy kuluttajaliiketoimintaa harjoittavien pohjoismaisten kasvuyritysten tuotteiden ja innovaatioiden saattamiseen suuren yleisön tietoisuuteen. Media for Equity -periaatteella toimiva 8 Media Ventures tarjoaa kasvuyhtiöille mediamainontaa kasvattaen yhtiöiden liiketoimintaa tunnettuuden avulla.

Yhtiön mediavalikoimaan kuuluvat MTV Oy, Bauer Media ja KSF Media Suomessa ja Bauer News Ruotsissa. Portfolioyhtiöitä ovat esimerkiksi verkkolakipalvelu Lexly Oy, ruokayritys Komerofood ja Kontulan Oluttehdas. Mediarahastoyhtiö sijoittaa startup- ja kasvuyrityksiin media-for-equity mallin kautta. Se tarkoittaa, että kohdeyritykset saavat omistusta vastaan käyttöönsä 8 Media Venturesin mediaosaamisen ja mainostilaa johtavissa medioissa.

8 Media Ventures Oy:n perustajina ja asiantuntijoina ovat monipuolisen media-, kuluttajamarkkinointi-, teknologia- sekä investointialan taustan omaavat Jarkko NordlundSami VikbackTero Ojanperä ja Philip Lindqvist. Yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä ja Tukholmassa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jarkko Nordlund, 8 Media Ventures Oy, +358 40 570 7643, jarkko@8mediaventures.com

Samuel Sorainen, PR- ja viestintätoimisto Wolfcom Oy
+358 400 579 653, samuel.sorainen@wolfcom.fi

Kuvat

Pohjoismaiden johtavan mediatalon Bonnier Newsin kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen myötä Sami Vikback ja Jarkko Nordlund tarjoavat suomalaisille kasvuyrityksille nyt myös toisen markkinan saada äänensä kuuluviin. Kuva: Wolfcom
Pohjoismaiden johtavan mediatalon Bonnier Newsin kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen myötä Sami Vikback ja Jarkko Nordlund tarjoavat suomalaisille kasvuyrityksille nyt myös toisen markkinan saada äänensä kuuluviin. Kuva: Wolfcom
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wolfcom
Tehtaankatu 40 B
00150 Helsinki

+358400579653http://www.wolfcom.fi/

Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland

Tehtaankatu 40 B 21, 00150 Helsinki

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wolfcom

Helsinki Citycopter laajentaa toimintaansa lentäjien koulutukseen22.3.2023 09:07:57 EET | Tiedote

Lentoyhtiö Helsinki Citycopter on ostanut Suomen vanhimpiin lentokouluihin kuuluvan Salpauslennon. Ilmailualalla arvostettu koulu jatkaa toimintaansa Helsinki Citycopterin rinnalla tutulla SL Flight Training -nimellään tarjoten monipuolista lentokoulutusta yksityislentäjästä liikennelentäjätasolle asti. Kannattavaa ydinliiketoimintaansa tilauslentoliikennettä edelleen kasvattava Helsinki Citycopter kartoittaa myös sähkötoimisten lentokoneiden ja eVTOL -ilma-alusten koulutus- ja operointimahdollisuuksia Suomessa.

Viro valmistautuu matkailun uuteen ennätysvuoteen20.1.2023 13:51:48 EET | Tiedote

Viron matkailusektori valmistautuu tänä vuonna vastaanottamaan ennätysmäärän suomalaisia vieraita. Visit Estonian mukaan maa on varautunut matkailun uuteen aaltoon paremmin kuin koskaan. Siellä tehtiin kansainvälisen matkailun pysäyttäneen pandemian aikana paljon töitä sen eteen, että Viroon on taas hyvä tulla. Ympäristötietoisuuden kasvaessa lähialuematkailutrendi vahvistuu ja suomalaisen laivamatkailun kärkikohteena Viro tulee vankistamaan asemaansa entisestään.

Finnjävelin perinnereseptikilpailun voittaja on Hilja-mummin maksapiiras19.1.2023 09:20:33 EET | Tiedote

Suomalaiseen ruokaperinteeseen erikoistunut Finnjävel haastoi kaikki perinneruuan ystävät ja taitajat etsimään unohdettuja entisajan makuja. Kilpailun avulla löydetyistä resepteistä keittiömestari Tommi Tuominen luo modernisoituja versiota Michelin-tähtiravintola Finnjävelin ruokalistalle. Reseptiehdotuksia tuli runsain mitoin, mutta voittajaresepti erottui heti edukseen: ”Tämän on pakko olla hyvää!”

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme