Ice Age Water Oy

Suomalainen Vellamo-kivennäisvesi otti paalupaikan Singaporen F1-kisoissa

Jaa

Formula 1:n virallinen vip-juhlien järjestäjä Amber Lounge kutsui uudistuneen Vellamo-kivennäisveden yhteistyökumppanikseen Singaporen Grand Prixiin.

Suomalainen Vellamo-kivennäisvesi esittäytyy formulayleisölle Singaporen GP:ssä.
Suomalainen Vellamo-kivennäisvesi esittäytyy formulayleisölle Singaporen GP:ssä.

Suomalainen luonnon kivennäisvesi Vellamo on saanut ainutlaatuisen tilaisuuden tehdä itseään tunnetuksi maailmalla. Uudistunut Vellamo esittäytyy kansainväliselle yleisölle 15.–17. syyskuuta 2017 Singaporen F1-GP:n Amber Loungessa, formulasirkuksen vip-juhlassa, joka vilisee urheilun ja viihteen supertähtiä, mediaa sekä liike-elämän vaikuttajia.Amber Lounge juhlii tänä vuonna viisitoistavuotista taivaltaan Formula 1:n virallisena vip-juhlien järjestäjänä.

”Toukokuun puolivälissä olimme juuri saaneet Vellamolle uuden ilmeen, kirkkaan tarinan ja pullon designin konseptikuvat ennakkomarkkinointia varten. Olihan se iso yllätys, kun Amber Loungesta otettiin yhteyttä ja kysyttiin, pystyisimmekö toimittamaan Vellamoa Monacon GP:n vip- tilaisuuksiin”, Ice Age Water Oy:n osakas ja hallituksen puheenjohtaja Pekka Kari kertoo.

”Oli pakko hieman nipistää itseään, sillä en meinannut uskoa todeksi, että tällainen mahdollisuus tarjoutui näin äkkiä. Kai tässä jonkinlainen kierrosennätys kirjattiin.”

Ice Age Water Oy osti keväällä käyttöoikeudet Vellamo-tavaramerkkiin ja Heinolan Viikinäisissä sijaitsevaan syväkaivoon. Kaivon mineraalipitoinen vesi on keskimäärin 8 000 vuotta vanhaa, ja noin 30 prosenttia siitä on jääkauden ajalta. Suomalaisista vesistä vain Vellamo on luonnon omaa kivennäisvettä.

Vellamon tuotannosta vastaava Samuel Sarja muistaa nuo hetket kutkuttavan jännittävinä mutta myös hieman tragikoomisina.

”Amber Loungen edustaja kertoi haluavansa Vellamoa, koska he olivat niin vaikuttuneita tarinasta ja pullon designista. Meille tarjotaan maailmanluokan mahdollisuutta, ja minä joudun sanomaan, että emme pysty toimittamaan, emme mitenkään ennen syyskuuta, ennen kuin tuotanto saadaan käyntiin. Onneksi saimme sovittua samassa yhteydessä, että olemme mukana Singaporessa.” 

Niin puhdasta kuin suomalainen vesi onkin, pulloveden vienti on ollut tuontiin verrattuna pientä. Vesimarkkinoita hallitsevat monikansalliset juoma- ja elintarvikealan suuryhtiöt PepsiCo, Nestle Waters, Coca Cola Company, Groupe Danone ja Mountain Valley Spring Company. Arvio pullotetun veden markkinaosuuden vuotuisesta kasvusta on 6–8,5 prosenttia. Nopeinta kasvu on Lähi-idässä, Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Aasiassa.

Lähi-idässä ja Aasiassa arvostetaan korkealle veden luonnollista kivennäisainepitoisuutta ja alkalisuutta (pH-arvo yli 7), koska useimmat kivennäisvedet ovat happamia ja kivennäisaineet on lisätty niihin teollisesti. Vellamon ominaisuudet ovat täydellisiä vastaamaan juuri tähän kysyntään.

Markkinatutkijoiden mukaan kysynnän kasvu on seurausta ennen kaikkea lisääntyvästä terveystietoisuudesta. Yhä useampi karttaa makeita juomia – oli syynä sitten treenaaminen, painonpudotus tai hälyttävästi lisääntynyt aikuisiän diabetes.

Ice Age Water Oy on panostanut paljon Vellamon ilmeen ja brändin uudistamiseen ennen Singaporen Grand Prix’tä. F1-kilpailujen kulisseissa tehdään globaalia bisnestä, ja monet merkittävät yhteistyösopimukset saavat alkusysäyksensä GP-viikonloppuina. Vellamo on saanut erinomaisen mahdollisuuden päästä esiin siellä, missä laatua arvostavat ihmiset juhlivat. Amber Lounge -yhteistyö luo tuiki tärkeää laatumielikuvaa Singaporen illoissa.

”Vellamolla on yksi valttikortti jo lähtöruudussa: suomalaisuus. Suomen puhdas luonto on maailmalla käsite, ja formulafanit rakastavat suomalaisten formulakuskien aitoutta”, yhtiön osakas Antti Mäkelä sanoo.

”Olemme selvästi tehneet oikeita asioita, mutta kyllä tässä on vielä paljon tehtävää. Meidän kautemme alkoi vasta nyt.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tehtaanjohtaja Samuel Sarja
Ice Age Water Oy

P. 040 553 5089, samuel.sarja@vellamo.com

Hallituksen puheenjohtaja Pekka Kari
Ice Age Water Oy
P. 0405526343, pekka.kari@vellamo.com

Kuvat

Suomalainen Vellamo-kivennäisvesi esittäytyy formulayleisölle Singaporen GP:ssä.
Suomalainen Vellamo-kivennäisvesi esittäytyy formulayleisölle Singaporen GP:ssä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Ice Age Water Oy
Ice Age Water Oyhttp://www.vellamo.com

VELLAMO – Probably the purest natural mineral water in the world. From Finland. Obviously.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.