Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy

Suomalainen verkkokauppa kehitti uudenlaisen vitamiinien kestotilauspalvelun lääkkeiden annosjakeluun erikoistuneen yrityksen kanssa

Jaa

Tiedote 17.10.2019. Perheomistuksessa oleva Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy kehitti yhteistyössä kotimaisista Puhdas+ -tuotteista tunnetun New Organics Oy:n ja apteekkien lääkeannosjakeluun erikoistuneen Pharmac Finland Oy:n kanssa kätevän vitamiinien kestotilauspalvelun.

Terveelliset elämäntavat ja omaan hyvinvointiin panostaminen ovat nousseet keskeisiksi arvoiksi kiireisen nykyihmisen arjessa. Kuluttajat etsivät helppoja ratkaisuja oman ja läheistensä terveyden tukemiseen. Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy halusi vastata kysyntään ja laajensi palvelutarjontaansa kestotilausvitamiineihin, jotka on pakattu käteviin päiväannospusseihin. Palvelu tullaan lanseeraamaan 18.-20.10.2019 järjestettävillä I love me -messuilla New Organicsin ja Hyvinvoinnin Tavaratalon yhteisellä messuosastolla.

"Asiakkaamme ovat erittäin tietoisia, että tiettyjä vitamiineja, kuten D-vitamiinia tulee syödä tietty määrä päivittäin. Vitamiinien säännöllinen ottaminen tuottaa kuitenkin päänvaivaa ja vitamiinipurkit jäävät helposti vanhenemaan keittiön kaappiin. Annosjakelun ansiosta asiakkaamme muistavat ottaa kestotilauksella tilaamansa vitamiinit helpommin päivittäin ja seuraavan kuukauden annos saapuu kätevästi oikealla hetkellä, ennen kuin edelliset tuotteet loppuvat.", Hyvinvoinnin Tavaratalon toimitusjohtaja Hanneli Salo kertoo.

Salon mukaan kestotilauspalvelu on vasta alkutekijöissä, mutta vastaa jo tässä vaiheessa asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin:

"Asiakashan on saattanut käydä mittauttamassa omat vitamiini- ja hivenainetasonsa, minkä pohjalta hänelle on suositeltu tietynlaista ravintolisäohjelmaa. Sen toteuttaminen onkin huomattavasti helpompaa valmiin annosjakelun ansiosta kuin hankkimalla kaikki vitamiinit erikseen."

Tuotteet kotimaiselta valmistajalta, pakkaus tapahtuu Vantaalla

Annosjakelupalvelussa käytetyt tuotteet tulevat suomalaiselta New Organics Oy:ltä, joka tunnetaan Puhdas+ -brändistään. Puhdas+ -vitamiinit ja -ravintolisät valmistetaan kokonaan ilman säilöntä-, pintakäsittely-, täyte-, makeutus- ja väriaineita. Valtaosa tuotteista sopii myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

Annosjakelutuotannosta vastaa lääkkeiden koneelliseen annosjakeluun erikoistunut Pharmac Finland Oy, jonka huippumodernit tuotantotilat sijaitsevat Vantaalla.

Pharmac Finland Oy:n toimitusjohtajan Karoliina Kaijasilta-Järvenpään mukaan annosjakelun valttina on ennen kaikkea annospussien käytön helppous:

"Pussien päällä on selkeät merkinnät pussin sisältämistä ravintolisistä ja niiden ottoajankohdista. Valmiit annospussit ovat myös kätevä ottaa mukaan esimerkiksi matkoille tai harrastuksiin."

Kaijasilta-Järvenpää kertoo, että annosjakelulla voidaan säästää merkittävästi myös kustannuksissa sekä pakkausjätteen määrässä:

"Ravintolisät jaetaan suurista pakkauksista, jolloin tablettien yksikköhinta on edullinen ja syntyvän pakkausjätteen määrä huomattavasti pienempi kuin pieniä pakkauksia käytettäessä. Tämä etu saavutetaan esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalon ravintolisien pakkaamisessa annospusseihin, kun valmisteet toimitetaan Pharmacille suurissa bulkkipakkauksissa pikkupakkausten sijaan."

Pharmac Finland on halunnut ottaa tuotannossa huomioon myös palvelun ekologiset vaikutukset:

"Myös annospussimateriaaleihin kiinnitetään huomiota. Koneelliseen annosjakeluun soveltuvia vähempimuovisia annospusseja on etsitty jo pitkään ja lähitulevaisuudessa ne saadaan käyttöön", hän summaa.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy
toimitusjohtaja
Hanneli Salo
+358 50 575 7434
hanneli@hyvinvoinnin.fi

New Organics Oy
toimitusjohtaja
Ari Vepsäläinen
+358 40 539 6564
ari.vepsalainen@neworganics.fi
 
Pharmac Finland Oy
toimitusjohtaja
Karoliina Kaijasilta-Järvenpää
+358 40 621 1409
karoliina.kaijasilta-jarvenpaa@pharmac.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy
Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy
Kärsämäentie 35
20360 TURKU

https://www.hyvinvoinnin.fi

Hyvinvoinnin.fi on turkulaislähtöinen, suomalaisessa perheomistuksessa oleva hyvinvoinnin verkkokauppa. Yrityksen tavoitteena on edistää asiakkaidensa hyvinvointia ja tarjota heille parasta palvelua verkossa. Kaupan liiton vuonna 2018 teettämän kuluttajatutkimuksen mukaan, yritys oli Suomen 5. arvostetuin verkkokauppa.

New Organics Oy on uusi täysin suomalainen, innovatiivinen kasvuyritys, joka keskittyy tarjoamaan suomalaisille, pohjoismaisille ja eurooppalaisille kuluttajille puhtaita, orgaanisia ja ekologisia terveys- ja hyvinvointituotteita.

Pharmac Finland Oy on valtakunnallisesti merkittävä, lääkkeiden koneelliseen annosjakelupalveluun erikoistunut yritys, joka tuottaa sujuvaa ja turvallista annosjakelupalvelua Suomen apteekeille. Yritys työllistää noin 50 farmasianalan ammattilaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy