Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Suomalais-norjalainen kulttuuri-instituutti sai uuden hallituksen

Jaa

Suomalais-norjalainen kulttuurirahasto ja Norsk-finsk kulturfond ovat nimittäneet Suomalais-norjalaisen kulttuuri-instituutin uuden hallituksen vuosille 2021–2023.

Viiden hengen hallituksen uudet jäsenet ovat arkkitehti, professori Toni Kauppila, kuraattori Marianne Zamecznik ja kauppatieteen maisteri, yliopiston opettaja Virpi Näsänen. Näsänen on aikaisemmin toiminut hallituksen varajäsenenä.

Suomalais-norjalaisen kulttuuri-instituutin hallitus 2021–23

Karl Einar Ellingsen, hallituksen puheenjohtaja (2016-), entinen johtaja, Voksenåsens senter for norsk-svensk samarbeid

Anna-Maija Isachsen, varapuheenjohtaja, hallituksen jäsen (2012-), hallintojohtaja Blomqvist kunsthandel

Virpi Näsänen, uusi, (varajäsen 2015-), KTM, tohtorikoulutettava, Aalto-yliopiston opettaja /Hanken Svenska handelshögskolan/Taideyliopisto, varapj. SKTI – Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry.

Toni Kauppila, uusi, arkkitehti, professori ja ainevastaava/sisustusarkkitehtuuri ja huonekalumuotoilu, KHiO - Kunsthøgskolen i Oslo

Marianne Zamecznik, uusi, kuraattori, Trondheim kunstmuseum

Varajäsenet

Trude Gomnæs Ugelstad, uusi, taiteellinen johtaja, Sørlandets kunstmuseum, Kristiansand (hallituksen jäsen, Norsk-finsk kulturfond 2013–20)

Rune Carlsson, uusi, organisaatiosihteeri, Foreningen Norden Norge

Johan Strang, uusi, apulaisprofessori, dosentti, Helsingin yliopisto

Ragnfrid Trohaug (2018-), kustannuspäällikkö, Cappelen Damm - barn og ungdom

Lisa Hoen, uusi, festivaali- ja ohjelmajohtaja, TIFF – Tromsø Internasjonale Filmfestival

Suomalais-norjalainen kulttuuri-instituutti

Suomalais-norjalainen kulttuuri-instituutti vahvistaa Suomen ja Norjan välistä yhteyttä ja lisää maiden välistä tuntemusta.

Instituutti edistää maiden taiteilijoiden, kulttuuritoimijoiden ja organisaatioiden välistä yhteistyötä ja dialogia ja tuottaa yhteistyössä suomalaisten ja norjalaisten partnereiden kanssa monipuolista ohjelmaa laajalle yleisölle.

Instituutti on perustettu vuonna 1997. Sen taustalla ovat kahdenväliset kulttuurirahastot Suomalais-norjalainen kulttuurirahasto ja Norsk-finsk kulturfond. Kulttuuri-instituutti sijaitsee Oslossa.

Lisätietoa Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgårdilta, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. 040 767 7373.

Lue lisää instituutista: https://finno.no/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme