Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Suomalais-tanskalainen kulttuurirahasto jakaa apurahoina yhteensä 33 600 euroa

Jaa

Suomalais-tanskalaisen kulttuurirahaston hallitus on päättänyt apurahojen jakamisesta loppuvuodelle 2018 ja alkuvuodelle 2019.

Rahaston Suomen jaostolle oli jätetty 79 hakemusta ja hallitus jakoi apurahoina ja stipendeinä Suomessa yhteensä 33 600 euroa.

Suomalais-tanskalainen kulttuurirahasto jakaa vuosittain apurahoja yksityishenkilöille, järjestöille ja yhdistyksille hankkeisiin, jotka edistävät yhteyksiä ja kulttuurivaihtoa Suomen ja Tanskan välillä.

Rahaston Suomen jaoston hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja, vuorineuvos Juha Rantanen ja hallituksen jäsenet toimitusjohtaja Jonas Geust, kumppanuuspäällikkö Veikko Kunnas sekä kirjailija ja kuvataiteilija Rosa Liksom.

Liitteenä Suomalais-tanskalaisen kulttuurirahaston myöntämät apurahat.

Yhteystiedot: hallintojohtaja Satumari Hagelberg, puh. 050 3050 854

s-posti satumari.hagelberg@hanaholmen.fi


Lue lisää: https://www.hanaholmen.fi/kulttuurikeskus/hanasaari/rahastot/suomalais-tanskalainen-kulttuurirahasto/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Lehdistökutsu: Miten koulukiusaaminen saadaan loppumaan? Suomen ja Ruotsin lapsiasiavaltuutetut keskustelevat nuorisotyön ammattilaisten kanssa laajasta yhteiskunnallisesta ongelmasta8.2.2019 09:49:23Tiedote

Lapset ja nuoret kiusaavat yhä toisiaan koulussa. Vuonna 2017 tehty kartoitus osoitti, että peräti seitsemää prosenttia kaikista suomalaisista ja ruotsalaisista lapsista ja nuorista oli kiusattu koulussa. Näin siitä huolimatta, että ennaltaehkäisevään toimintaan käytetään vuosittain paljon aikaa ja rahaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme