Ecosir Group Oy

Suomalaiselle Cleantech-osaamiselle kysyntää Aasiassa - Kiinteistöratkaisujen markkinajohtaja Ecosir Groupille merkittävä sopimus Koreassa SAMSUNG-ryhmään

Jaa

Kiinteistöratkaisujen markkinajohtaja Ecosir Group on tehnyt merkittävän yhteistyösopimuksen Koreaan SAMSUNG-konsernin Global Technologyn kanssa. Samsung konsernin rakennusyksikkö Samsung Construction ja sen jättihankkeet avaavat merkittävät portit maan kasvaville rakennusmarkkinoille jo pelkästään Samsung-ryhmässä. Pääsopimus solmittiin Ministeri Vapaavuoren johtaman Koreaan suuntautuneen Team Finland’in Business Delegation vierailun yhteydessä.

Kiinteistöjen logistiikkaa parantavien automaattisten jätteen  putkisiirtojärjestelmien ja sen teknologian vienti on merkittävässä kasvussa. Aiemmin kesällä Ecosir Group ilmoitti muun muassa sopimuksesta Malesiaan Johorin alueelle rakennettavasta maan korkeimpaan asuin- ja hotellikäyttöön toteutettavan pilvenpiirtäjän jätejärjestelmästä.

Sopimus Samsung-ryhmän kanssa on Malesian lisäksi osoitus vahvasta osaamisestamme ja kyvystä toimittaa uusinta ja todennettua teknologiaamme Aasian kasvaville ja vaativille markkinoille. Tämä avaa laajat mahdollisuudet myös Samsung-konsernin ulkopuolisiin kohteisiin”, toteaa Ecosirin toimitusjohtaja Mauri Leponen

Ecosir Group on Cleantech-alueen ja erityisesti kiinteistöjen Health Care (HC)-segmentin jäte- ja pyykkilogistiikan järjestelmien markkinajohtaja myös Suomessa.  Äskettäin yhtiö ilmoitti toimittavansa suurimman automaattisen jäte- ja pyykkisiirtojärjestelmänsä Espoon uuteen nykyaikaiseen sairaalaan (ESA). Lisäksi aiemmin syksyllä tiedotettiin uudesta Kuopion yliopistolliseen keskussairaalaan toimitettavasta hoiva-alan osastojätteen siirtojärjestelmästä ja sairaala-aluetta palvelevasta ravintokeskuksen tehokkaasta biojätteen poistojärjestelmästä.

”Olemme Suomessa selvä markkinajohtaja ja alan asiantuntija kiinteistöratkaisuissa ja järjestelmiämme löytyy kymmenistä alan vaativimmista sairaala-, terveyskeskusyksiköistä ja tehostetun hoivanalan kohteista sekä ostos- ja koulutuskeskuksista. Kehitetyt järjestelmät soveltuvat erityyppisten kiinteistöjen logistiikan tehostamiseen ja työhyvinvoinnin kasvattamiseen. Tavoitteenamme on olla segmenttimme markkinajohtaja myös kansainvälisesti”, toimitusjohtaja Mauri Leponen sanoo.

Ecosir Group Oy on tällä hetkellä alansa johtava toimija Cleantech- toimialalla ja erityisesti kiinteistöjen sivuvirtojen (jätejakeet ja pyykki) siirtojärjestelmissä. Yhtiöllä on yli 20 vuoden kokemus ympäristöteknologiasta. Ecosir Group Oy raportoidaan Panostajan Oyjn osakkuusyhtiönä. Panostaja Oyj (PNA1V) on julkinen pörssiyhtiö listattuna NASDAQ OMX Helsingin pörssissä.

Lisätietoja:                                                             

Mauri Leponen, Toimitusjohtaja/CEO   mauri.leponen@ecosir.com

Puhelin  +358 20 7290 300

ECOSIR GROUP OY

Ruukinmestarintie 12

02330 Espoo

www.ecosir.com

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ecosir Group Oy
Ecosir Group Oy
Kehräsaari B
33200 TAMPERE

020 729 0300, info@ecosir.comhttp://www.ecosir.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ecosir Group Oy

Aikaa hoivatyölle - Suomen nykyaikaisin uusi sairaala Espoossa varustetaan automaattisella jäte- ja pyykinsiirtojärjestelmällä11.11.2013 10:08:27 EETTiedote

Kiinteistöratkaisujen markkinajohtaja Ecosir Group toimittaa pääkaupunkiseudulle Espoon uuteen nykyaikaiseen sairaalaan (ESA) suurimman automaattisen jäte- ja pyykkisiirtojärjestelmänsä. Kun jätteet ja pyykit kulkevat siististi ja hygieenisesti putkistoja pitkin, ne vapauttavat sairaalahenkilökunnan hoivatyöhön, ja parantavat näin sairaala- ja hoitolaitosten potilasturvallisuutta ja -hygieniaa.