Golden Eagle Petfoods

Suomalaiselle Golden Eagle- koiranruokasarjalle merkittävä palkinto

Jaa

LUXLife Magazine valitsi suomalaisen Golden Eagle- koiranruokasarjan vuoden 2021 parhaaksi probioottien avulla tehostetuksi koiranruokasarjaksi. LUXLife Magazine on brittiläinen elämäntapa-aikakausilehti, joka keskittyy laadukkaaseen elämäntyyliin liittyviin aiheisiin. Voittajan valitsi puolueeton tuomaristo.

Tuomaristo koostui kansainvälisistä henkilöistä, jotka vaikuttavat useilla eri aloilla, kuten liike-elämässä, taloudessa ja mediassa. Luxlife tarkistaa jokaisesta kategorian osallistuneiden tuotteiden ja yritysten antamat faktat tarkasti. Palkinnon saamiseksi voittavalla yrityksellä on oltava näyttöä laajasta tietämyksestä alallaan, omistautumisesta asiakaspalveluun ja asiakastyytyväisyyteen. Näiden lisäksi yrityksen on tähdättävä huippuosaamiseen ja uusin innovaatioihin.

”Seuraamalla uusinta tieteellistä tutkimusta voimme aina kehittää ruokiamme. Lemmikkielämiä pidetään nykyään perheenjäseninä ja asiantunteva lemmikinomistaja etsii yhä terveellisempiä vaihtoehtoja lemmikkinsä ruokkimiseksi. Golden Eagle- koiran- ja kissanruoat ovat juuri tätä. Probiootit koiranruuassamme auttavat tukemaan lemmikin suoliston mikrobitasapainoa.” kommentoi yksi reseptien kehittäjistä O. Wuorimaa. Golden Eagle- reseptit ovat kehitettyjä Suomessa yhdessä amerikkalaisten alan asiantuntijoiden kanssa ja tuotteita myydään maailmanlaajuisesti.

Golden Eagle- ruokasarjoja on vuodesta 2009 lähtien kehitetty korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Kilpailu suurimpien kansainvälisten tuotemerkkien kanssa onnistuu vain tuottamalla terveellisiä ja korkealaatuisia lemmikkieläinten ruokia. Golden Eagle- ruoat ovat luonnollisia ilman kemikaaleja tai synteettisiä ainesosia, korkealuokkaisten raaka-aineiden lisäksi ruokiin on lisätty ainoastaan terveyttä edistäviä ravinteita. Wuorimaan mukaan: ”Tyytyväiset lemmikkien omistajat näkevät eron lemmikkien hyvinvoinnissa käyttämällä valmistamiamme ruokia”.

Golden Eagle- ruuat ovat myösmaailman ensimmäinen nutrigenominen lemmikkieläinten ruokasarja. Tuotteissa siis hyödynnetään uusinta tieteellistä tutkimusta elintarvikkeiden ainesosien ja geenien vuorovaikutuksesta.

”Vastuullisuus tarkoittaa meille lemmikkien hyvinvoinnin asettamista etusijalle, korkeimpien laatustandardien noudattamista, sekä aina kestävämpiä tapoja kehittää toimintamme jokaista osa-aluetta. Huippulaadukkaat probiootit tuovat luksusta lemmikinruokaan.” Wuorimaa toteaa.

Jos haluat tietää enemmän tuotteistamme, vieraile verkkosivuillamme osoitteessa www.goldeneaglepetfoods.fi

Lehtiartikkeli löytyy sivulta:

https://www.lux-review.com/issues/2021-pet-products-and-services-awards/14/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Christina Wuorimaa, Shetland Oy
0407034108
christina.wuorimaa@shetland.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Golden Eagle Petfoods
Golden Eagle Petfoodshttp://www.goldeneaglepetfoods.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.