Suomalainen Kirjakauppa

Suomalaisen Kirjakaupan henkilökunta valitsi Vuoden kirjan!

Jaa

Suomalainen Kirjakauppa on valinnut vuoden kirjasuosikkinsa: Suomalaisen Vuoden kirja 2018 on Yuval Noah Hararin 21 oppituntia maailman tilasta. Vuoden kirja porautuu alati muuttuvaan nykymaailmaan ja auttaa meitä ymmärtämään sitä – ja ehkäpä myös itseämme.

Ensimmäistä kertaa toteutetussa Vuoden kirja -äänestyksessä Suomalaisen Kirjakaupan asiantunteva henkilökunta valitsi kirjavuoden 2018 sadosta kuusi rakastetuinta teosta. Nyt henkilökunnasta koostuva raati on valinnut voittajan.

Raadin perustelut:

Suomalaisen Vuoden kirja 2018 on 21 oppituntia maailman tilasta, Yuval Noah Harari (Bazar).

"Suomalaisen Vuoden kirja 2018 -voittaja on ajassaan tiukasti kiinni oleva, merkittävä tietokirja. Teos on tajunnanräjäyttävä oppitunti nykymaailmasta ja tavoittaa lukijan vangitsevalla tyylillään. Sen lisäksi, että Vuoden kirja on henkilökuntamme suosikki, on sitä myös ilo suositella kaikille asiakkaillemme. Tämä on kirja, joka jokaisen kannattaa lukea."

Hararin teokset tunnetaan osuvista huomioista ihmiskunnan kehityksestä sekä ajatuksia herättävästä nykyihmisen tulkinnasta. Hänen aiemmat teoksensa Sapiens ja Homo Deus katsoivat sekä ihmisen menneisyyteen että tulevaan, ja ne ovat säilyttäneet paikkansa luetuimpien teosten kärjessä ympäri maailman.

Suomalaisen Vuoden kirja valitaan tulevaisuudessa joka syksy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa
Maistraatinportti 1
00015 OTAVAMEDIA

+358915661http://www.suomalainen.com

Suomalainen Kirjakauppa on Suomen suurin ja asiakkaidensa arvostama kirjakauppaketju. Yli 62 myymälää palvelevat ympäri Suomen sekä verkkokirjakauppasi, Suomalainen.com, on avoinna 24/7!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomalainen Kirjakauppa

Suomalainen Kirjakauppa valitsee Vuoden kirjan – kirjavuoden kärkiteokset ovat tässä25.10.2018 12:30:00 EESTTiedote

Suomalaisen Kirjakaupan henkilökunta on valinnut kirjavuoden rakastetuimmat teokset: Suomalaisen Vuoden kirja -finalistit 2018 julkistettiin Helsingin Kirjamessuilla. Suomalaisen Vuoden kirja -finalistit 2018 ovat: Tuntematon Kimi Räikkönen, Kari Hotakainen ja Kimi Räikkönen Pintti, Tommi Kinnunen Rouva C., Minna Rytisalo Punainen osoitekirja, Sofia Lundberg Nainen ikkunassa, A.J. Finn 21 oppituntia maailman tilasta, Yuval Noah Harari ”Suomalaisen Vuoden kirja -tunnustuksella innostunut henkilökuntamme haluaa palkita heidän kirjavuotensa oman suosikin, kirjan, josta he itse ovat pitäneet ja mitä on ollut ilo suositella asiakkaillemme”, kertoo Suomalaisen Kirjakaupan kaupallinen johtaja Reetta-Liisa Pikkola. Suomalaisen Vuoden kirja -äänestys toteutetaan tulevaisuudessa joka vuosi. Suomalaisen Kirjakaupan henkilökunnasta koostuva raati valitsee tämän vuoden voittajan perjantaina 23. marraskuuta. Lue finalistien valintaperustelut täältä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme