Artome Oy

Suomalaisen pioneeriyrityksen uusi tuote kiinnostaa Japanissa asti

Jaa
Heinolalainen älykalusteyritys Artome tuo markkinoille ensimmäisenä maailmassa liikuteltavia design-kalusteita, joihin on sisäänrakennettu helppokäyttöistä ja asennusvapaata esitystekniikkaa.

Artomen uusin tuote, suuriin tapahtumatiloihin skaalautuva Artome X20 -älykaluste lanseerattiin tammi-helmikuun vaihteessa 2023 Euroopan suurimmassa audiovisuaalisen alan tapahtumassa Integrated Systems Europe -messuilla Barcelonassa.

Uuden tuotejulkistuksen myötä maailman johtava projektorivalmistaja, japanilainen Epson tiivistää yhteistyötä entisestään audiovisuaalisen alan pioneerin, Artomen kanssa. Yhteistyö sai alkunsa jo vuonna 2020, kun Artome X30 -älykaluste lanseerattiin. Artome ei ole kuitenkaan ensimmäistä kertaa Epsonin kanssa esillä tapahtumissa, sillä yrityksen muutama vuosi sitten julkaistu Artome M10 -tuote on jo nähty useissa eri tapahtumissa Epsonin osastolla ympäri maailmaa.

Artome X20 lyhyesti

Artome X20 on liikuteltava ja asennusvapaa esitysratkaisu, joka poistaa asentamisen suurissa tiloissa tuottaa suuren kuvan ja helppokäyttöisen äänentoiston isoihin tapahtumatiloihin. Artome X20 älykalusteen suuren kuvan tuottaa Epson laserprojektori, jonka valoteho voidaan määritellä tilan valoisuuden ja kuvan koon vaatimusten mukaan. Tämän lisäksi älykalusteessa on integroitu äänentoistojärjestelmä sekä monipuoliset liitäntämahdollisuudet erilisille päätelaitteille jopa langattomasti.


Lue tästä Epsonin tiedote yhteistyöstä ISE -messuilla.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Artome X20 tuotevideo:

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Artome Oy
Artome Oy
Syrjäläntie 81
19110 Vierumäki

http://www.artome.fi

Artome on heinolalainen älykalustevalmistaja.. Yrityksen tavoitteena on suunnitella ja rakentaa audiovisuaalista teknologiaa kestävällä tavalla ja tuoda joustavuutta sekä helppoutta käyttäjille suomalaista designia unohtamatta. Artome valmistaa Heinolan tehtaalla siirrettäviä audiovisuaalisella teknologialla varustettuja älykalusteita esittämiseen, oppimiseen ja moneen muuhun -vain mielikuvitus on rajana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.