Storytel Oy

Suomalaistaustainen ruotsalaisdekkaristi Hanna Lindberg vierailee Korjaamon Dekkarilauantaissa 16.6.

Jaa

Suomalaistaustainen, Tukholmassa asuva dekkarikirjailija Hanna Lindberg vierailee Helsingin Korjaamolla järjestettävässä Dekkarilauantai-tapahtumassa 16.6. Lindbergin esikoiskirja STHLM Confidential ilmestyy suomeksi Storytelin kustantamana äänikirjana keskiviikkona 13.6.

Hanna Lindberg. Kuva: Göran Segeholm.
Hanna Lindberg. Kuva: Göran Segeholm.

Hanna Lindberg on vuonna 1981 syntynyt toimittaja ja kirjailija. Aiemmin Aftonbladetilla ja Metron kolumnistina työskennellyt Lindberg työskentelee nyt digitoimittajana Bonnier Magazinesilla. Lindbergin dekkarit sijoittuvat murroksen keskellä painivaan mediamaailmaan sekä Tukholman huippuravintoloihin ja -yökerhoihin, joita hän seuraa työnsä puolesta.

Vuonna 2015 ruotsiksi ilmestyneen STHLM Confidentialin oikeudet on myyty 11 maahan. Se ja sen vuonna 2017 ilmestynyt itsenäinen jatko-osa STHLM Grotesque ovat saaneet ylistäviä arvioita eri puolilla maailmaa. Lindbergiä on verrattu niin Stieg Larssoniin kuin Jens Lapidukseen, ja häntä on tituleerattu pohjoismaisen jännitysgenren uudeksi tähdeksi.

Linbergin äiti on kotoisin Suomesta, Lappeenrannasta. ”Vietän joka kesä vähintään viikon Suomessa – tapaan sukulaisia ja nautin karjalanpiirakoista ja muista suomalaisista herkuista. Rakastan Suomea ja olen todella innoissani siitä, että kirjani julkaistaan maassa, jossa juureni ovat. Toivon, että suomalaiset kuuntelijat ottavat sarjan omakseen”, Lindberg kertoo.

Suomessa Lindbergin molemmat dekkarit kustantaa Storytel, ja ne julkaistaan nyt äänikirjoina. STHLM Confidential julkaistaan keskiviikkona 13.6. ja jatko-osa STHLM Grotesque lokakuussa. Äänikirjojen lukijana toimii näyttelijä-laulaja Susa Saukko.

Hanna Lindberg osallistuu Korjaamon Dekkarilauantaissa kahteen keskusteluun, joista toinen käsittelee sosiaalista mediaa ja toinen naisten roolia rikoskirjallisuudessa. Dekkarilauantain tarkempi ohjelma on nähtävissä Korjaamon omilla sivuilla.

Lindberg on toimittajien tavattavissa Korjaamolla lauantaina klo 11-12. Haastattelut pyydetään sopimaan etukäteen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kustannuspäällikkö Victoria Vatanskaja, Storytel Oy
0503315031, victoria.vatanskaja@storytel.com

Kuvat

Hanna Lindberg. Kuva: Göran Segeholm.
Hanna Lindberg. Kuva: Göran Segeholm.
Lataa
STHLM Confidential -äänikirjan kansi.
STHLM Confidential -äänikirjan kansi.
Lataa
Hanna Lindberg. Kuva: Göran Segeholm.
Hanna Lindberg. Kuva: Göran Segeholm.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Storytel Oy
Storytel Oy
Hämeentie 19
00500 Helsinki

http://www.storytel.fi

Mobiililaitteelle ladattava digitaalinen kirjapalvelu, jonka kautta voi kuunnella ja lukea kymmeniä tuhansia ääni- ja e-kirjoja ilman rajoituksia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Storytel Oy

Storytel julkaisi ensimmäisen kotimaisen lastenäänikirjasarjansa: Aapelinkatu 8:ssa on tilaa niin villikoille kuin viilipytyille17.10.2018 10:13Tiedote

Storytel on juuri julkaissut ensimmäisen lapsille suunnatun kotimaisen Storytel Original -äänikirjasarjansa Aapelinkatu 8. Elina Pullin kirjoittamassa lämminhenkisessä sarjassa kirjava kaveriporukka leikkii kerrostaloyhtiön pihalla ja selvittää arvoituksia. 10-osaisen sarjan lukee näyttelijä Paavo Kerosuo, ja tarina sopii etenkin 6–12-vuotiaille.

Kauno- ja tietokirjallisuuden Finlandia-voittajat ovat pian kuunneltavissa myös äänikirjoina5.12.2017 08:30Tiedote

Kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnon voittanut Juha Hurmeen Niemi-romaani sekä tietokirjallisuuden Finlandia-voittaja Riitta Kylänpään Pentti Linkola – ihminen ja legenda -elämäkerta julkaistaan äänikirjoina joulukuussa. Kirjojen kustantajat Teos ja Siltala tuottavat ja julkaisevat äänikirjat yhteistyössä kirjapalvelu Storytelin kanssa. ”Juha Hurmeen Finlandia-voittaja sopii mielestäni aivan erityisen hyvin äänikirjaksi. Sen rytmi ja puheenomainen kerronta toimivat loistavasti tässä formaatissa”, Kustannusosakeyhtiö Teoksen toimitusjohtaja Nina Paavolainen kertoo. Kulttuurihistoriallinen Niemi kuullaan äänikirjana näyttelijä Tomi Alatalon lukemana. Tieto-Finlandia-palkitun ympäristöfilosofi Pentti Linkolan elämäkerran lukee äänikirjaksi näyttelijä Pertti Koivula. Äänikirjat julkaistaan perjantaina 22. joulukuuta, jolloin ne ovat kuunneltavissa Storytel-kirjapalvelussa ja Elisa Kirjassa.

Suomalaiskirjailijoiden äänikirjasarjoista käännökset ruotsiksi, hollanniksi, tanskaksi ja puolaksi24.11.2017 08:00Tiedote

Suomalaisten kirjailijoiden kirjoittamat äänikirjasarjat leviävät maailmalle. Kauhukirjailija Marko Hautalan kirjoittama äänikirjasarja Isä Malakain silmät käännetään ja julkaistaan vuoden 2018 aikana Storytelin digitaalisessa kirjapalvelussa Hollannissa, Tanskassa ja Puolassa. Jännityskirjailija Marko Kilven dekkarisarja Undertaker julkaistaan Ruotsin Storytelissä toukokuussa 2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme