Suomen Ekonomit - Finlands EkonomerSuomen Ekonomit - Finlands Ekonomer

Suomalaisten myyntiosaaminen nousuun – Suomen Ekonomit ja Kaupan liitto perustavat yhdessä School of Sales -myyntikoulun

Jaa

School of Salesin taustalla on voittoa tavoittelematon yhteiskunnallinen yritys, joka kokoaa kouluttajiksi Suomen parhaat myynnin osaajat. Myyntikoulun missiona on nostaa myynnin osaamista ja arvostusta ja sitä kautta parantaa Suomen kilpailukykyä ja kasvun edellytyksiä.

Myyntiin tarvitaan lisää taitoa ja resursseja. Myyntityön mielikuva on nostettava sen ansaitsemalle tasolle. School of Sales tekee myyntiosaamisen merkityksen näkyväksi myös yhteiskunnallisesti. 

”Työmarkkinoilla on kova tarve korkealle myyntiosaamiselle, mutta koulutusta ei ole ollut saatavilla tai se on hajanaista. Myyntikoulu tarjoaa joustavia oppimisen mahdollisuuksia jo työelämässä oleville sekä työmarkkinoille tuleville”, sanoo Suomen Ekonomien toiminnanjohtaja Jari Elo.  

Suomen Ekonomit edistää valmistuneiden ekonomien osaamista ja osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia monin tavoin. Myyntikoulu täydentää hyvin Ekonomien laajaa koulutuspalettia. 

Kouluttajiksi on kiinnitetty muun muassa myynnin huippunimet Pia Hautamäki, Mikko Honkanen, Petri Parvinen ja Sani Leino. Pia Hautamäki on myynnin tohtori, joka opettaa myynnin johtamista Tampereen ammattikorkeakoulussa. Mikko Honkanen on Vainun toimitusjohtaja ja perustaja, jolla on laaja osaaminen B-to-B-myynnistä. Petri Parvinen on professori, jolla on pitkä kokemus sekä akateemisesta maailmasta että liike-elämästä ja hallitustyöstä. Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan ja myyntityön pioneeri sekä valmentaja ja tietokirjailija. Lisäksi mukana ovat huippuosaajat Mari Luukkainen, Tanja Piha, Mika Aittamäki, Ilona Ylinampa, Jan Ropponen, Kert Kenner ja Mikko OJ Ojanen 

Kouluttajat jakavat huolen siitä, että suomalaisten myyntiosaaminen on saatava nousuun. Myyntiosaaminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta saamme koronakriisin runteleman talouden jälleen jaloilleen.   

Kaupan alan osaamisen kehittäminen on Kaupan liiton strateginen painopiste. Myyntikoulun tarjoamalla koulutuksella voidaan täydentää alan henkilöstön osaamista ja siten kaupan alan yritysten menestystä”, Kaupan liiton toimitusjohtaja Mari Kiviniemi sanoo. 

School of Salesin koulutukset ovat avoimia kaikille, jotka haluavat kehittyä myynnin timanttisiksi huippuosaajiksi. Mukaan pääsee esimerkiksi täältä: https://tapahtumat.ekonomit.fi/prospektointi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Jari Elo, toiminnanjohtaja, Suomen Ekonomit, p. 040 500 9840

Mari Kiviniemi, toimitusjohtaja, Kaupan liitto, p. 050 511 3189

Tietoja julkaisijasta

Suomen Ekonomit - Finlands Ekonomer
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

+358 (0) 20 129 9299http://www.ekonomit.fi

Suomen Ekonomit on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden, kyltereiden, palvelu- ja etujärjestö. Yli 52 000 jäsenellään se on Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö. Suomen Ekonomit on kylterin ja ekonomin paras urakumppani, joka edistää jäsentensä osaamista, hyvinvointia ja menestystä työelämässä sekä ekonomikoulutuksen arvostusta. Suomen Ekonomit on mukana neuvottelemassa työehtosopimuksista ja työelämäkysymyksistä osana Akavaa ja akavalaisia neuvottelujärjestöjä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Ekonomit - Finlands Ekonomer

Saako pomo etätyöläiset kukoistamaan vai kangerteleeko johtaminen? Suomen Ekonomit selvitti15.5.2020 15:46:11 EESTTiedote

Ekonomit antavat korona-ajan etäjohtamisesta arvosanan 7,3, kertoo Suomen Ekonomien tuore Jäsenpulssi-kysely. Etätyökonkarien tilanne on hyvä, mutta noin kolmannekselle etätyöhön siirtyminen on aiheuttanut harmitusta ja pulmatilanteita. Jos kaipaa sparrausta uralleen tai haluaa vaikka reflektoida omaa johtamistyyliään, apua voi saada oman ammattiliiton urapalveluista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme