Veikkaus

Suomeen jysähti poikkeuksellisen suuri arpavoitto - raumalaisnainen raaputti miljoonan

Jaa

Raumalaisnainen oli käymässä Rauman Prismassa miehensä kanssa ostoksilla juhannusviikon alussa. Ruokatarvikkeiden lisäksi matkaan tarttui myös Mega-arpa.

- Yleensä ostan toisia arpoja, mutta nyt tuli jostain syystä sellainen fiilis, että haluankin tuon. Sanoin myyjälle, että kai siinä isossa arvassa on sitten iso voitto, nainen naurahti Veikkauksen voittokahveilla.

Siinä arvassa todella oli iso voitto, peräti miljoona euroa! Se on suurin summa mitä Veikkauksen arvoista voi voittaa.

- Raaputin sitä kotimatkalla ja mieheni ajoi. Jossain vaiheessa tajusin, että tässähän on päävoitto, nainen muistelee.

- Sehän huudahti kovaa ja pää pomppasi melkein auton kattoon asti, mies myhäilee vieressä onnenpotkua muistellen.

Mies ei heti voittoa uskonut.

- Sanoi vaan, että älä nyt viitsi, älä nyt viitsi, voiton saanut nainen nauraa.

Kun mies sitten omin silmin pääsi arpaa katsomaan niin olihan se uskottava. Hän myös soitti vaimonsa puolesta Veikkaukseen. Asiakaspalvelussa vahvistettiin miljoonavoitto ja samalla pariskunta kutsuttiin onnittelukahveille.

- Ei tässä ole oikein nukuttua saanut normaalilla tavalla. Arpaa pidin tallessa käsilaukussa ja matkalla Raumalta Helsinkiin piti vielä tarkistaa, että onhan se siellä, voittaja kertoo.

Jotain pieniä suunnitelmia voittaja on ehtinyt jo jättipotin vuoksi tehdä.

- Auto taitaa mennä vaihtoon ja katsotaan nyt, josko kesämökkiäkin vielä.

- Ja ehkä laivalle mennään karaokea laulamaan!

Jäätelötarjoilu Prismassa torstaina

Megavoiton kunniaksi Rauman Prismassa on tarjolla tämän viikon torstaina 5.7. jäätelötuutti 4 000:lle ensimmäiselle. Jäätelöjako alkaa marketissa klo 12.

Yhteistyössä kolmen Pohjoismaan - Suomen, Norjan ja Tanskan - kanssa syntynyt Mega-arpa rakentuu neljästä miljoonan euron arvoisesta päävoitosta. Jokaisen maan arpaerään on arvottu yksi 1 000 000 euron päävoitto. Neljäs päävoitto voi lymytä minkä tahansa kolmen maan arpamyyntipisteessä. Lisäksi suomalaispelaajat voivat napata 20 euron hintaisesta Mega-arvastaan 10-4000 euron suuruisia alavoittoja.

Edellisen kerran Mega-arvan päävoitto on osunut Suomeen tasan kolme vuotta sitten, kesällä 2015. Silloin miljoonan euron voiton raaputti keskisuomalainen mies.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Kenosta 200 000 euron voitot Ylivieskaan ja Euraan17.7.2018 16:11Tiedote

Veikkauksen Kenosta on tullut viime päivinä suuria voittoja. Sunnuntaina euralaispelaaja voitti ilta-arvonnassa euron panoksella 200 000 euron voiton Kenon tasolta 10. Hän oli tehnyt kahden viikon kestopelinä kaksi euron riviä Veikkaus.fi :ssä. 200 000 euron voitto saatiin Kenosta myös maanantaihin, kun Ylivieskan Sale Kaisaniemeen jätetty peli toi euron panoksella voiton ilta-arvonnasta Kenon tasolta 10. Ylivieskassa tehdyssä pelissä oli kolme euron panoksella tehtyä riviä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme