Vaasan kaupunki - Vasa stad

Suomen- ja ruotsinkielisen perusopetuksen opettajahaut ovat käynnistyneet Vaasassa

Jaa

Suomenkielisen perusopetuksen haku on käynnistynyt 8.2. ja jatkuu 24.2. saakka. Ruotsinkielisen perusopetuksen hakuaika alkoi 16.2. ja päättyy 2.3.

Suomenkielinen perusopetus hakee luokanopettajia, erityisluokanopettajia, päätoimisia tuntiopettajia, erityisopettajia ja oppilaanohjaajaa. Ruotsinkielinen perusopetus hakee luokanopettajia, päätoimisia tuntiopettajia ja erityisopettajia. Tehtävät ovat vakituisia virkasuhteita.

Haku tapahtuu kuntarekryn kautta. Kaikki haussa olevat paikat löytyvät kuntarekryn sivuilta suomeksi ja ruotsiksi.

- Nyt on monipuolisesti tarjolla mielenkiintoisia opetustehtäviä kansainvälisissä ja osaavissa tiimeissä. On hienoa, että tällaisenakin aikana pystymme tarjoamaan näin paljon työpaikkoja, sanoo Vaasan kaupungin rekrytointivastaava Anne Lindell.

Vaasan suurin työllistäjä on Vaasan kaupunki, joka tarvitsee jatkuvasti uusia osaajia; nuoria kesätöihin, opiskelijoita sijaisuuksiin, vastavalmistuneita sekä kokeneita ammattilaisia moniin haastaviin tehtäviin.

Vaasasta löytyy yli 140 energia-alan yritystä sekä yli 20 kulttuurielämystä kilometrin säteellä torista. Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunkina ainutlaatuinen yhdistelmä modernia kansainvälisyyttä, nuorta intoa, innovatiivista osaamista ja herkkää rauhaa. Merenkurkun saaristo on Suomen ainoa Unescon luonnonperintökohde.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vaasan kaupungin rekrytointivastaava Anne Lindell, p. 040 153 4564, anne.lindell@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme