Labquality Oy

Suomen ensimmäinen 15224 -laatusertifikaatti Helsinki Hospitalille

Jaa

Labquality Oy myöntää maanantaina 10.12.2018 klo 11.00 Suomen ensimmäisen 15224-laatuseftifikaatin Helsinki Hospital Oy:lle. Sertifikaatti on osoitus siitä, että Helsinki Hospitalin toiminta täyttää edellä mainitun laatujärjestelmän vaatimukset. Kyseinen sertifikaatti tulee jatkossa olemaan yksi merkittävä vaihtoehto laadukkaan toiminnan osoittamiseen terveydenhuollossa.

Viralliselta nimeltä SFS-EN 15224:2016 -laatustandardi on kehitetty nimenomaan terveydenhuollon organisaatioiden toiminnan arvioimiseen. Se sisältää myös kaikki ISO 9001 johtamisjärjestelmän elementit.

”Terveydenhuollon johtamisjärjestelmä toimii koko yhtiön toiminnanohjaus-järjestelmänä, ja sen avulla kehitämme toimintojamme ja saamme toiminnan jatkuvan parantaminen näkyväksi. Haluamme korostaa laatujärjestelmän tarkan riskien hallinnan kautta asiakas- ja potilasturvallisuutta,” sanoo Helsinki Hospitalin toimitusjohtaja Meeri Muikku.

Labqualityn toimitusjohtaja Mia Lindström onnittelee Helsinki Hospitalia saavutuksesta. Hän toteaa, että Helsinki Hospital saavutti sertifikaatin ennätysajassa. ”Helsinki Hospital on kehitysorientoitunut organisaatio, joka halusi heti hyödyntää uuden laatujohtamistyökalun mahdollisuuksia ja tulokset ovat jo nyt erinomaisia,” Lindström sanoo.

Kutsu tiedotustilaisuuteen: Sertifikaatti luovutetaan maanantaina 10.12.2018 klo 11.00 Helsinki Hospitalin tiloissa (Bulevardi 22, 00120 Helsinki, 5.kerros). Tervetuloa!

Lisätietoja antavat:

Helsinki Hospital:                                             
toimitusjohtaja Meeri Muikku
puh. 040 6618588

Labquality, standardi ja sertifiointiprosessi:
toimitusjohtaja Mia Lindström         
puh. 050 363 6595

 

Labquality Oy on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuollon laatutalo, joka edistää potilas- ja asiakasturvallisuutta parantamalla laatua. Labquality tarjoaa koulutusta, laadunarviointia sekä sertifiointipalveluja. www.labquality.fi

Helsinki Hospital
Oy on sataprosenttisesti suomalaisomisteinen yksityissairaala ja lääkäriasema, joka haluaa parantaa potilaidensa elämää yhdistämällä parhaan kirurgisen osaamisen ja ihmisläheisen hoidon. www.helsinkihospital.com

Avainsanat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Labquality Oy
Kumpulantie 15
00520 Helsinki

http://www.labquality.fi
Labquality Oy on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuollon laatutalo. Edistämme potilasturvallisuutta parantamalla laatua. Tarjoamme koulutusta, laadunarviointia sekä sertifiointipalveluja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.