Suomen Kiinteistönvälittäjät ry

SUOMEN KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄLIITTO PALKITSI ANSIOITUNEITA KIINTEISTÖNVÄLITYSALAN AMMATTILAISIA

Jaa

LEHDISTÖTIEDOTE/Julkaisuvapaa 19.11.2016 klo 6.00.

Kunniamerkit

Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry on myöntänyt Helsingissä 18.11.2016 pitämässään liittokokouksessa kunniamerkin seuraaville ansioituneille kiinteistönvälitysalan ammattilaisille:

Jukka Alanko, Kiinteistönvälitys Alanko Oy / Salo
Teemu Tuominen, LKV Tuomiset Oy / Naantali
Jouni Paasio, Kiinteistönvälitys Näytönpaikka Oy / Turku
Arif Hamidulla, Kiinteistötoimisto Takio LKV / Helsinki
Sari Harilainen, Sari Harilainen Oy LKV / Espoo
Jari Salomaa, Lahden Laatuneliöt LKV / Lahti
Heikki Nuorsaari, Kiinteistöpori Oy Airi Vuorisalo LKV / Pori

Kunniamerkin myöntämisen kriteerinä on ansiokas ja vähintään 15 vuotta jatkunut toiminta alalla. Edellytyksenä on myös se, että henkilö on arvostettu kiinteistönvälitysalalla ja hän on hoitanut liiketoimintaansa ja välitystehtäviä kunniakkaasti sekä ansioitunut oman alueen lisäksi myös valtakunnallisesti. Lisäksi ansiomerkin myöntämisen kriteerinä on Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n jäsenyys.

Ansiomerkit

Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry on myöntänyt Helsingissä 18.11.2016 pitämässään liittokokouksessa ansiomerkin seuraaville ansioituneille kiinteistönvälitysalan ammattilaisille:

Rauli Aalto, Asuntoturku Oy / Turku
Tuula Friman, Tuula Friman / Kiinteistönvälitys LKV Helsinki
Jukka Lähteenmäki, SKVL ry
Tanja Hietamies, SKVL ry
Pertti Jääskeläinen, Sisä-Suomen Asuntokeskus Oy / LKV Jyväskylä
Vuokko Jääskeläinen, Sisä-Suomen Asuntokeskus Oy / LKV Jyväskylä
Päivi Junikka, Sisä-Suomen Asuntokeskus Oy / LKV Jyväskylä
Juha Niska, LKV Savolin Oy / Jyväskylä
Mikko Savolainen, LKV Savolin Oy / Jyväskylä
Tuomo Kääriäinen, Keuruun Kiinteistökolmio Oy / Keuruu
Pirkko Tuunanen, Suomen Asuntoratkaisut Oy / Jyväskylä
Matti Maununen, Asuntogalleria Oy / Jyväskylä
Marketta Lehtonen, VIP-asunnot Oy / Laukaa
Raili Valkama, Asuntovalkama Oy LKV / Sysmä
Hannu Ojala, Asunto Ojala Oy / Lahti
Satu Hätönen, Asunto Kompassi Oy / Lahti
Mika Hätönen, Asunto Kompassi Oy / Lahti
Aila Valta, Lahden Laatuneliöt LKV / Lahti
Erkki Vilen, Lammin Kiinteistökeskus Ky / Lammi
Arto Kymenvirta, Kiinteistötoimisto Kymenvirta Oy / Heinola
Toini-Maria Uhlbäck, Asunto Toimari Oy / Lahti
Tua Tamsi-Hakku, Pasi Volanen Oy / Porvoo
Christer Blomqvist, Pasi Volanen Oy / Porvoo
Hannu Ahlgren, Hangren Oy LKV / Porvoo
Ulla Hartikainen, Asuntomesta Oy / LKV Lappeenranta
Arja Kiuru, Hannu Naukkarinen Oy / Savonlinna
Antti Naukkarinen, Hannu Naukkarinen Oy / Savonlinna

Ansiomerkin myöntämisen kriteerinä on ansiokas ja vähintään 10 vuotta jatkunut toiminta alalla. Edellytyksenä on myös se, että henkilö on arvostettu kiinteistönvälitysalalla ja hän on hoitanut liiketoimintaansa ja välitystehtäviä kunniakkaasti. Lisäksi ansiomerkin myöntämisen kriteerinä on Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n jäsenyys.
 

Lisätietoja:
Tero Tahkola, SKVL:n hallituksen puheenjohtaja, p. 0400 695 815
Tiina Aho, SKVL:n toimitusjohtaja, p. (09) 5308 5010


Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto (SKVL) on kiinteistönvälitysalan yrittäjien palvelu- ja edunvalvontajärjestö. SKVL:n jäsenyys takaa välittäjille ajantasaisen tiedon ja työvälineet sekä asiakkaille ammattitaitoisen ja turvallisen palvelun. Liitto toimii yhdyssiteenä verkostossa, joka koostuu yli 400 paikallisesta kiinteistönvälitystoimistosta ympäri Suomen.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry
Suomen Kiinteistönvälittäjät ry
Annankatu 24
00100 Helsinki

09 5308 500, liitto(at)skvl.fihttp://www.skvl.fi

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry (SKVL) on toiminut kiinteistönvälitysalan yrittäjien palvelu- ja edunvalvontajärjestönä jo vuodesta 1946.

SKVL:n jäsenyys takaa kiinteistönvälittäjille ajantasaisen tiedon ja työvälineet sekä asiakkaille ammattitaitoisen ja turvallisen palvelun. SKVL toimii yhdyssiteenä verkostossa, joka koostuu lähes 400 paikallisesta kiinteistönvälitystoimistosta ympäri Suomen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Kiinteistönvälittäjät ry

KUTSU MEDIALLE: Suomen Kiinteistönvälittäjien asuntomarkkinaennuste huhti-kesäkuulle 20188.3.2018 07:00Kutsu

Hyvä median edustaja, tervetuloa Suomen Kiinteistönvälittäjien (SKVL) aamiaistilaisuuteen kuulemaan erittäin mielenkiintoista uutta tietoa siitä, minkä ikäisiä asuntoja nyt etsitään! Tilaisuudessa esitellään uusin yli 1300 jäsenvälittäjämme antama todistetusti erittäin tarkka asuntomarkkinaennuste sekä kyselytutkimuksemme tulos siitä, minkä ikäisistä asunnoista nyt ollaan kiinnostuneita. Tulokset esittelee Suomen Kiinteistönvälittäjien toimitusjohtaja Jussi Mannerberg. Aika: maanantaina 12.3.2018 klo 9.30-11.00 Aamiainen on tarjolla klo 9.30 alkaen ja esitys alkaa klo 10.00. Paikka: AnnaK, Ulappa-sali, Annankatu 24, 5. krs, 00100 Helsinki Aamiaistarjoilun vuoksi vapaaehtoinen ilmoittautuminen osoitteeseen: liitto@skvl.fi.

Suomen kiinteistönvälittäjät ry:n asuntomarkkinaennuste: Joulunaikaan ostajan markkinat11.12.2017 07:00Tiedote

Perinteisesti asuntokaupan kappalemäärät laskevat eniten joulunaikaan. Tähän vaikuttavat arkipäivien pienempi määrä ja päivänvalon puutteen tuomat haasteet asuntojen esittelyissä. Kysynnän hiljainen hetki myös laskee jonkin verran toteutuneita hintoja. ”Ostajan kannattaa olla liikkeellä vuodenvaihteessa, sillä tarjontaa on ja vuosi on hyvä aloittaa mukavilla asioilla”, toteaa Suomen Kiinteistönvälittäjien toimitusjohtaja Jussi Mannerberg.

Vuoden kiinteistönvälittäjä on Mikko Savolainen Jyväskylästä, Vuoden yritys Kiinteistönvälitys Alanko Salosta ja vuoden markkinoija Kiinteistönvälitys Gitta Mielonen Kuopiosta20.11.2017 09:20Tiedote

Suomen Kiinteistönvälittäjien (SKVL) liittokokous päättyi perjantaina vuoden parhaiden palkitsemistilaisuuteen Helsingissä. Vuoden kiinteistönvälittäjä on Mikko Savolainen Jyväskylästä, Vuoden yritys Kiinteistönvälitys Alanko Salosta ja vuoden markkinoija Kiinteistönvälitys Gitta Mielonen Kuopiosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme