Suomen kokkimaajoukkue kattaa syksyn sadon Le Soleiliin
Kokkimaajoukkue vie maailmalle puhtaita makuja Suomesta
Kansainvälisissä kilpailuissa erinomaisesti menestynyt Suomen kokkimaajoukkue vie kisailun ohessa maailmalle puhtaiden makujen sanomaa ja tietoa suomalaisesta luomu-, riista- ja kalaruuasta. Maajoukkue käyttää ruuanlaitossa lähituotettuja, ekologisia raaka-aineita kuten lammasta, lähijuustoja, kalaa ja esimerkiksi vuohen jogurttia. Kokkimaajoukkueen mitalijahtia on tukemassa myös ahvenanmaalainen Ab Chipsters Food Oy, jonka ruokafilosofia sopii maajoukkueen tyyliin erinomaisesti: yhtiön tuotteissa maistuvat saariston tuoreus, puhtaus ja raikkaus.
Kisastrategia on tähän asti toiminut hyvin: joukkue saavutti 7. sijan vuoden 2012 kokkiolympialaisissa ja nappasi vuoden 2014 maailmanmestaruuskisoissa kultaa lämpimässä keittiössä ja hopeaa kylmästä pöydästä. Joukkueen johtaja keittiömestari Tapio Laineen mukaan vuoden 2016 kokkiolympialaisissa tavoite onkin kirkas kulta.
Yhteistyön tuloksena ainutlaatuinen buffet-kattaus
Naantalin Kylpylän Le Soleil -ravintola tunnetaan puhtaasta, suoraviivaisesta ja rehellisestä ruoasta, jossa hyödynnetään sesongin raaka-aineita kekseliäästi. Aina uusista ideoista ja toteutuksista innostuva Naantalin Kylpylän ravintolatoimenpäällikkö Jarno Saarinen onkin erittäin iloinen kokkileijonien kanssa aloitetusta yhteistyöstä - sen tuloksena Le Soleilin buffet-pöytään katetaan nyt täysin uusia, luovia makuja sadonkorjuun hengessä.
Saarisen mukaan teemalla haluttiin erityisesti korostaa laadukkaan kasvisruoan tärkeyttä buffet-pöytien valikoimissa. Ruokalajeissa hyödynnetään lähialueen raaka-aineita ja syksyn satoa, esimerkiksi metsäsienisalaatin, mustikkarättänän, pihlajamarmeladin ja punaherukkafenkolin muodossa. Chipsters Foodin erikoisuuksista menulle on otettu mukaan mm. ahvenanmaalaista ylämaankarjaa.
Uusi sadonkorjuu-buffet aloittaa Chaîne des Rôtisseurs -kilvinkin palkitussa Le Soleilissa teemamenujen sarjan, joka jatkuu läpi syksyn ja talven. Sadonkorjuu-menu on tarjolla illallisaikaan 16.9.-3.10.2015.
Lisätiedot:
Ravintolatoimenpäällikkö Jarno Saarinen
+358 (0)44 7567824
jarno.saarinen@naantalispa.fi
Kuvapyynnöt:
Jutta Ruusunen
Sunborn Group - Pramedia Oy
+358 2 445 6301
jutta.ruusunen@sunborn.com
Avainsanat
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Naantalin Kylpylä on osa Sunborn Saga Oy:tä, ja kuuluu Sunborn-konserniin. Naantalin Kylpylän lisäksi Sunborn-ryhmään kuuluvat mm. Ruissalon Kylpylä, Businesshotelli Excelsior Düsseldorf, Sunborn Bakery, Sunborn Catering, Logomo Kitchen, Pinella ja Naantalin Kaivohuone. Naantalin Kylpylän Le Soleil -ravintola on erikoistunut modernin Thai-keittiön ja innovatiivisen skandinaavisen ruokakulttuurin yhdistämiseen. Ravintolassa tarjoillaan päivittäin aamiaiset, lounaat ja illalliset sekä sunnuntaisin brunssi. Suomen kokkimaajoukkue ry on Suomen kansallinen joukkue, joka edustaa Suomea kansainvälisissä kokkikilpailuissa. Samalla kokkileijonat toimivat koko ruokamaa Suomen lähettiläinä ja kehittävät suomalaista ruokakulttuuria ja alan koulutusta. Ab Chipsters Food Oy on yksi Suomen johtavista kalan jalostajista ja markkinoijista. Suurkeittiöasiakkaille yritys toimittaa myös riistaa, lihaa ja kananpoikaa sekä sieniä, marjoja, tuoreita, esikäsiteltyjä kasviksia ja hedelmiä.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Naantalin Kylpylä
Naantalin Kylpylän joulukausi käynnistyy perinteisellä kuusenkoristelukisalla sekä joulumarkkinoilla30.11.2023 17:58:33 EET | Tiedote
Naantalin Kylpylän joulunalusaika on täynnä perinteistä ohjelmaa. Kylpylä isännöi jälleen suosittua Korein Kuusi -kisaa, jossa paikalliset yritykset ja kulttuuritoimijat kisaavat joulukuusenkoristelussa. Lisäksi Kylpylän edustalla järjestetään viikonloppuna järjestyksessään kolmannet joulumarkkinat.
Naantalin Kylpylän ja Putouksen yhteistyö jatkuu18.1.2023 13:00:00 EET | Tiedote
Naantalin Kylpylä jatkaa yhteistyötä Suomen suosituimman sketsiviihdeohjelma Putouksen kanssa sarjan lauantaina 21. tammikuuta alkavalla tuotantokaudella.
Naantalin Kylpylästä entistä vastuullisempi matkailukohde15.12.2022 08:07:00 EET | Tiedote
Naantalin Kylpylälle on myönnetty matkailun Green Key -jatkosertifikaatti. Sertifikaatti myönnettiin Green Key ja Green Activities -tuomariston kokouksessa perjantaina 9. joulukuuta. Naantalin Kylpylässä toteutetaan nyt entistä enemmän erilaisia vastuullisuustoimia, sillä kriteerit ympäristösertifikaatille tiukkenivat entisestään.
Naantalin Kylpylän sviitit palkittiin Suomen parhaina3.10.2022 08:00:00 EEST | Tiedote
Naantalin Kylpylän uniikit teemasviitit saivat jälleen tunnustusta kansainvälisessä World Travel Awards -kisassa. Matkailualan Oscareiksikin kutsutussa, Mallorcalla 2.10. järjestetyssä palkintogaalassa kaksikerroksiset sviitit nappasivat Finlands Leading Hotel Suite -tittelin jo toistamiseen.
Naantalin Kylpylä taltutti työvoimapulan uusilla ratkaisuilla5.7.2022 12:59:45 EEST | Tiedote
Naantalin Kylpylässä ei ole tänä kesänä kärsitty etenkin ravintola-alaa piinaavasta työvoimapulasta. Ratkaisuja tilanteeseen on haettu muun muassa räätälöidyistä työsopimuksista, perusteellisesta perehdytyksestä ja myös ulkomailta.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme