Descom Oy

Suomen nopeimmin kasvavat teknologiayritykset listattu – Descom sijalla 14

Jaa

Deloitte Technology Fast 50 -listaus etsi jälleen Suomen nopeimmin kasvaneet teknologiayritykset.

Kymmenettä kertaa toteutettu Deloitte Technology Fast 50 –listaus etsi jälleen Suomen nopeimmin kasvaneet teknologiayritykset. Olemme listan sijalla 14. Listauksessa yritysten kasvun mittarina käytetään liikevaihdon kasvua viimeisen viiden vuoden ajalta. Liikevaihtomme kasvoi tarkasteluaikana 501 %. Viime vuoden listauksessa sijoituksemme oli 20. ja kasvuprosenttimme oli 397 %.

Sijoitukset julkistettiin palkintojenjakotilaisuudessa keskiviikkona 26.11.2014 Suurin osa listalla menestyneistä yrityksistä oli luokiteltu ohjelmistoyrityksiksi, mutta viidenkymmenen joukkoon mahtui myös tietoliikenne- ja vihreän teknologian yrityksiä. Tämän vuoden Deloitte Technology Fast 50 -listauksen mukaan nuorten teknologiayritysten kasvu on ennätysmäistä.

”On hienoa, että näemme kaikkien aikojen kasvuvauhtia näinkin haastavassa taloustilanteessa. Se kertoo selvästi siitä, että teknologia-ala kehittyy koko ajan ja nostaa Suomen kilpailukykyä vaikeassakin tilanteessa”, sanoo Deloitten Teknologia, media ja telekommunikaatio -toimialan johtaja, Jukka-Petteri Suortti tiedotteessa.

Yhteyshenkilöt

Juha Harju, toimitusjohtaja
+358 50 440 8008
juha.harju@descom.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Descom Oy
Descom Oy
PL 407
40101 JYVÄSKYLÄ

0207 558 180http://www.descom.fi/
Descom on uuden ajan markkinointi- ja teknologiayritys. Meidän tehtävämme on rakentaa asiakaskokemuksesta asiakkaidemme kilpailuetu monikanavaisessa maailmassa. Olemme riittävän pieniä välittämään ja riittävän isoja kantamaan. Liikevaihtomme oli 41 miljoonaa euroa vuonna 2013 ja henkilöstöä on yli 200 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Vuonna 1997 perustettu Descom Oy on osa Descom Groupia, jonka pääomistaja on suomalainen pääomasijoitusyhtiö Sentica Partners. descom.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Descom Oy

Descom panostaa kansainväliseen kasvuun8.10.2014 08:00:00 EESTTiedote

Markkinointi- ja teknologiayritys Descom Oy hakee kasvua myös kansainvälisiltä markkinoilta. Descom vahvistaa organisaatiotaan Suomen lisäksi Ruotsissa ja Puolassa. Yritys on toteuttanut K-rauta AB:lle ratkaisuja, joiden avulla rautakauppaketju pyrkii toimialansa johtavaksi digitaaliseksi tavarataloksi. Descom on solminut myös merkittävän puitesopimuksen suuren ruotsalaisyrityksen kanssa, jolle se toimittaa verkkokauppoja sekä monikanavaista myyntiä ja asiakaskokemusta tehostavan palvelukokonaisuuden.

Descomin pilvitutkimus: Yli puolella yrityksistä on pilvistrategia14.3.2014 10:35:27 EETTiedote

Pilvipalveluista on puhuttu jo useamman vuoden. Descom halusi ymmärtää tutkimuksen kautta suomalaisten TOP 500 -yritysten pilvistrategian tilaa ja siihen vaikuttavia IT-infrastruktuurin taustatekijöitä. Erilaiset pilvipalvelut ja ratkaisumallit ovat yleistyneet myös suomalaisissa yrityksissä. Tutkimusta varten haastateltiin noin 100 tietohallintojohtajaa tai yrityksen pilvistrategiasta vastaavaa päättäjää.

Merit Consulting ja Descom yhteistyöhön10.2.2014 10:09:19 EETTiedote

Joulukuussa allekirjoitetulla yhteistyösopimuksella Merit Consulting Oy ja Descom Oy käynnistävät järjestelmien infrastruktuuria koskevan yhteistyön. Jatkossa Descom toimii Meritin alihankkijana ja yhteistyökumppanina järjestelmien infrastruktuuriasioissa. Meritin ja Descomin tiivis yhteistyö takaa, että normaalisti haasteellinen infrastruktuurin ja sovellusosaamisen harmaa alue saadaan katettua asiakasta tyydyttävällä tavalla.