Oulun yliopisto

Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn Talous ja yhteiskunta -foorumissa Oulussa 20.4.2022

Jaa

Suomea ja Eurooppaa haastavat historiaan jäävät tapahtumat. Miten nämä tapahtumat vaikuttavat talouteemme ja yhteiskuntaamme nyt ja lähivuosina? Millaiset ovat Euroopan ja Suomen talouden ja rahapolitiikan näkymät? Tervetuloa Martti Ahtisaari Instituutin Talous ja yhteiskunta -foorumiin Oulun yliopistoon kuulemaan Suomen Pankin pääjohtajan Olli Rehnin ja muiden asiantuntijoiden näkemyksiä sekä osallistumaan keskusteluun Suomen ja Euroopan talouden ja rahapolitiikan näkymistä.

Aika: Keskiviikko 20.4.2022 klo 14.15–16.00 

Osallistujille kahvitarjoilu klo 13.30 alkaen. Osallistujia pyydetään saapumaan viimeistään klo 14.00.

Paikka: Oulun yliopiston päärakennus, Saalastinsali, Linnanmaa
katuosoite Pentti Kaiteran katu 1, Oulu

Ohjelma

klo 13.30 alkaen 
Kahvitarjoilu Saalastinsalissa

klo 14.15 

Tilaisuuden avaus, dekaani Janne Järvinen, Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu

Pääpuheenvuoro, Olli Rehn, pääjohtaja, Suomen Pankki

Kommenttipuheenvuoro, Keijo Posio, toimitusjohtaja, Oulun Osuuspankki

Kommenttipuheenvuoro, Reima Loukkola, toimitusjohtaja, Osuuskauppa Arina

Yleisökeskustelua aiheesta

klo 16.00 

Tilaisuus päättyy

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sauli Sohlo, kehityspäällikkö, Martti Ahtisaari Instituutti, Oulun yliopisto, puh. 040 5155 745, sähköposti: Sauli.Sohlo@oulu.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000https://www.oulu.fi/fi

Oulun yliopisto on monitieteinen, kansainvälisesti toimiva tiedeyliopisto. Tuotamme uutta tietoa ja ratkaisuja kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi sekä koulutamme osaajia muuttuvaan maailmaan. Tärkeimmissä yliopistovertailuissa Oulun yliopisto sijoittuu kolmen prosentin kärkeen maailman yliopistojen joukossa. Meitä yliopistolaisia on noin 17 000.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Varhaiskasvatuksen opettajille ja erityisopettajille suuri tarve saamelaisessa varhaiskasvatuksessa – Oulun yliopisto aloittaa koulutukset Inarissa18.5.2022 12:20:00 EEST | Tiedote

Yksi saamelaisen varhaiskasvatuksen suurimmista haasteista on korkeakoulutetun saamenkielisen henkilökunnan puute. Noin 40 prosenttia saamenkielisen varhaiskasvatuksen henkilöstöstä on vailla kelpoisuutta. Erityisen hankala on saamenkielisten varhaiskasvatuksen erityisopettajien tilanne, sillä heitä ei ole kentällä laisinkaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme