Suomen Punainen Risti SPR

Suomen Punaisen Ristin joulukahvilat tarjoavat lämpöistä tunnelmaa ja juttuseuraa yksin joulua viettäville – kahviloita järjestetään tänä vuonna kuudella paikkakunnalla.

Jaa

Kaikki eivät vietä perhejoulua. Moni yksin joulua viettävä kaipaa seuraa, ja sitä on tarjolla tänä vuonna Punaisen Ristin joulukahviloissa Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Lohjalla, Porvoossa ja Paraisilla.

Joulukahviloita järjestävät eri paikkakunnilla Punaisen Ristin vapaaehtoiset. Joulukahvilat ovat kaikille avoimia sekä maksuttomia ja ne antavat erityisesti yksineläjille mahdollisuuden tavata muita ja tuovat vaihtelua pitkiin joulunpyhiin.

– Kahvilat ovat levinneet useammille paikkakunnille, mikä kertoo siitä, että tarvetta tällaisille kohtaamispaikoille on. Joulukahvila on vahva viesti siitä, että kenenkään ei tarvitse olla yksin jouluna, sanoo sosiaalisen hyvinvoinnin koordinaattori Maaret Alaranta Suomen Punaisesta Rististä.

Kahvilat ovat sekä järjestäjille että vieraille mukava tapa olla yhdessä jouluna.

Suomen Punainen Risti toivoo, että joulukahviloihin löytäisivät ihan kaikki seuraa kaipaavat ikään, sukupuoleen ja taustaan katsomatta – oleskelemaan, juttelemaan tai vaikka ihan vain lukemaan itsekseen lehteä.

Joulukahvilat paikkakunnittain:

Helsinki

  • 25.12. klo 13–17 Kallio-Käpylän osaston toimitiloissa, Hämeentie 85-89, 00550 Helsinki. Lisätietoja oona.simolin@gmail.com
  • 25.12. klo 14–17 Pohjois-Helsingin osaston toimitiloissa Kannelmäessä, Kaustisenpolku 5 LH 2, 00420 Helsinki
  • Uudenvuodenpäivän kahvila 1.1.2019 klo 14–17 Pohjois-Helsingin osaston toimitiloissa Kannelmäessä, Kaustisenpolku 5 LH 2, 00420 Helsinki

    Lisätietoja pohjoishelsinkispr@gmail.com tai pirjo.aarniovuori@gmail.com

Espoo

26.12. klo 13–16, Villa Apteekki, Pappilantie 5, 02770 Espoo
Lisätietoja paula.mantysalo@outlook.com

Porvoo

25.12.2018 klo 13–17, Porvoon osaston toimitila Kolo, Jokikatu 25, 06100 Porvoo
Lisätietoja paivi.waldvogel@pp.inet.fi

Lohja

26.12. klo 13–15, Virkkalantie 12–16, 08700 Lohja
Lisätietoja pirkko.kuusisto@gmail.com

Tampere

24.12.2018 klo 11–18, Sammonkatu 2, 33540, Tampere. Sampolassa avoinna myös kirjasto. Lisätietoja: irene.kiviaho-makinen@redcross.fi

Parainen

Pargas avdelning julcafé 25.12 kl 14–20, Strandvägen 16 AL 1, Pargas

Lisätietoja: Viestinnän asiantuntija Tuuli Daavittila, Suomen Punainen Risti, p. 020 701 2244, tuuli.daavittila@punainenristi.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Punainen Risti SPR
Suomen Punainen Risti SPR
Tehtaankatu 1 a
00140 HELSINKI

https://www.punainenristi.fi/

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla.

Punainen Risti auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Järjestö kannustaa ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan. Inhimillisyyden puolustaminen on yksi järjestön päätavoitteista.

Finlands Röda Kors är en av de största frivilligorganisationerna i Finland. Röda Korset har i uppgift att hjälpa dem som mest är i behov av hjälp såväl i hemlandet som utomlands.

Röda Korset hjälper människor i samband med katastrofer och olyckor och ger utbildning i beredskap. Organisationen uppmuntrar människor att sköta sin hälsa och ta hand om varandra. Att försvara humanitet är en av Röda Korsets huvudmål.

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Punainen Risti SPR

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme