Messukeskus

Suomen Ratsastajainliitto viettää 100-vuotisjuhlia näyttävästi GoExpo Horse -messuilla

Jaa

Suomen Ratsastajainliitto, SRL, viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhlia. Juhlavuoden yksi tapahtuma on GoExpo Horsessa, jossa ratsastuksen harrastajilla on mahdollisuus päästä mukaan juhlahumuun. Liitto jalkautuu messuilla harrastajien pariin tuottaen heille kiinnostavaa ohjelmaa seminaarissa, tietoiskuissa ja klinikalla. GoExpo Horse järjestetään 28.2.-1.3. Messukeskuksessa Helsingissä.

Suomen Ratsastajainliitto juhlii näyttävästi 100-vuotista taivaltaan myös GoExpo Horsessa. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen.
Suomen Ratsastajainliitto juhlii näyttävästi 100-vuotista taivaltaan myös GoExpo Horsessa. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen.

Suomen Ratsastajainliiton juhlavuosi on näyttävästi esillä GoExpo Horse -messuilla. SRL on mukana suurella osastolla, joka tuo yhteen yhteistyökumppanit, ratsastuksen harrastajat ja kaikki hevosista kiinnostuneet. Liitto järjestää tapahtumassa myös monenlaista ohjelmaa sekä vannoutuneille ratsastajille ja hevosenomistajille että heppatytöille ja keppariharrastajille. Messuhumun lomassa on myös useita eri koulutuksia liiton toimijoille.

- Suomen Ratsastajainliiton sataa vuotta juhlitaan ympäri vuoden ja ympäri Suomen. Hevosen kohtaaminen on yksi kantavia teemojamme, minkä toteuttamiseen GoExpo Horse tarjoaa erinomaiset puitteet. Toivotan kaikille hienoa SRL100-juhlavuotta ja hyviä kohtaamisia myös messujen merkeissä, Ratsastajainliiton toiminnanjohtaja Jukka Koivisto sanoo.

Kaikille messukävijöille avoimessa SRL:n seminaarissa käsitellään hevosen pelkotiloja ja niistä pois totuttamista siedätyshoidon avulla. Islanninhevosten askellajiratsastuksen klinikalla pääsee seuraamaan, miten Suomen nuoret askellajiratsastuksen arvokisamitalistit harjoittelevat.

Ratsastajainliitto tuo messujen ohjelmalavalle myös elokuvapariskunta Olga ja Tuukka Temosen. He kertovat ratsastusaiheisesta Aika jonka sain -elokuvastaan, joka saa ensi-iltansa maaliskuussa, pari viikkoa messujen jälkeen. Tuukka Temosen ohjaamassa fiktiivisessä elokuvassa Olga Temonen näyttelee pääosaa, pararatsastaja Jaana Kivimäkeä.

Lapsille on GoExpo Horsessa luvassa hauska kepparitanssi-party, jossa Suomen Ratsastajainliitto ja Suomen Voimisteluliitto yhdessä esittelevät uutta keppihevosen kanssa harrastettavaa liikuntamuotoa.

GoExpo Horsen kanssa samaan aikaan järjestettävä liikunta- ja ulkoilutapahtuma GoExpo tuo Messukeskukseen myös potentiaalisia uusia ratsastuksen harrastajia. Heillä on mahdollisuus kokeilla talutusratsastusta, ja SRL:n osastolla annetaan neuvoja ratsastus- ja hevosharrastuksen aloittamiseen.

Suomen Ratsastajainliiton ohjelmaa GoExpo Horsessa

Pe 28.2. klo 16.30-17.15 Hevosen peloista eroon siedättämällä (Seminaari tilassa 103A)

Hevonen on nopea pelkäämään, mutta hyvä tottumaan. Siedättäminen on asteittaista totuttamista, ja sitä on helppo toteuttaa monessa eri yhteydessä hevosen kanssa. Kun hevonen pääsee oppimaan, että se saa rauhassa tottua uusiin asioihin, siitä tulee rennompi ja turvallisempi harrastuskaveri. Luennoitsijana eläintenkouluttaja Minna Tallberg

La 29.2. klo 18.00-18.45 Islanninhevosten askellajiratsastusklinikka (Areena)

Islanninhevoset ovat tunnettuja luotettavina maastoratsuina, mutta ne ovat myös upeita kilpahevosia. Tule seuraamaan, miten Suomen nuoret askellajiratsastuksen arvokisamitalistit treenaavat. Yhteistyössä Suomen Islanninhevosyhdistys ry

Pe 28.2. klo 14.35-15.05 ja la 29.2. klo 11.05-11.35 Aika jonka sain -elokuva (Infostage Ride)

Minkälaista on tehdä elokuvaa hevosten kanssa? Olga ja Tuukka Temosta haastattelee SRL:n tallitoiminnan kehittäjä Minna Peltonen

La 29.2. klo 15.45-16.15 Suomen Ratsastajainliitto ry 100 vuotta (Infostage Ride)

Su 1.3. klo 10.30-11.00 Kepparitanssi-party

Tule kokeilemaan uutta ja hauskaa liikuntamuotoa oman tai paikan päältä lainattavan keppihevosen kanssa. Yhteistyössä Suomen Voimisteluliitto ry

GoExpo Horse järjestetään kolmipäiväisenä 28.2–1.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Samaan aikaan myös Suomen suurin liikunta- ja ulkoilutapahtuma GoExpo, johon kuuluvat Fillari, Sport, Outdoor ja Golf-messut sekä Kuva & Ääni. Kävijät pääsevät kaikkiin tapahtumiin samalla lipulla.

 

Lisätiedot:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää

050 540 4231 | riikka.luomanpaa@messukeskus.com

Kuvat: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Goexpo+Horse/

www.goexpohorse.fi

www.facebook.com/goexpohorse

IG: @goexpohorse

#goexpohorse

Kuvat

Suomen Ratsastajainliitto juhlii näyttävästi 100-vuotista taivaltaan myös GoExpo Horsessa. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen.
Suomen Ratsastajainliitto juhlii näyttävästi 100-vuotista taivaltaan myös GoExpo Horsessa. Kuva: Messukeskus, Heidi Koivunen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme