A-Katsastus Oy

SUOMEN SUURIN AUTOVAURIOKORJAAMOKETJU INCAR JATKAA KASVUAAN OSTAMALLA VAASAN PELTI JA AUTOMAALAUS OY:N LIIKETOIMINNAN

Jaa

LEHDISTÖTIEDOTE 31.8.2017 klo 15.00. InCar Oy ja Vaasan Pelti ja Automaalaus Oy ovat allekirjoittaneet 31.8.2017 sopimuksen, jolla Vaasan Pelti ja Automaalauksen liiketoiminnot siirtyvät osaksi valtakunnallista InCar-ketjua. Yhtiön perustajat Hannu Kivimäki ja Kari Vesterberg-Veikkari sekä henkilökunta jatkavat InCarin palveluksessa Vaasassa.

”Nyt tehty liiketoimintakauppa vahvistaa asemaamme meille ja asiakkaillemme tärkeillä Vaasan ja sen ympäristön markkinoilla sekä täydentävät InCarin valtakunnallisen ketjun peiton 27 toimipisteeseen.” toteaa InCar Oy:n toimitusjohtaja Marko Jussila.

”Alan keskittyessä edelleen olemme todella tyytyväisiä voidessamme siirtää vuonna 1983 perustamamme yrityksen InCarin kaltaiselle vahvalle toimijalle, jolla on osaamista ja resursseja kehittää liiketoimintaa edelleen tulevina vuosina.” kommentoivat yhtiön omistajat Hannu Kivimäki ja Kari Vesterberg-Veikkari nyt tehtyä kauppaa.

Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Tommi Vatén, operatiivinen johtaja InCar Oy p. 0400 707 501
Marko Jussila, toimitusjohtaja InCar Oy p. 040 544 0810

Linkit

Tietoja julkaisijasta

A-Katsastus Oy
A-Katsastus Oy
Valimotie 9-11
00380 Helsinki

075 323 2000http://www.a-katsastus.fi

InCar on vuonna 1991 perustettu autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja huoltoihin erikoistunut yritys, jolla on 27 toimipistettä 17 paikkakunnalla, 200 työntekijää sekä lisäksi 20 InCar-partnerin valtakunnallinen kumppaniverkosto. Yhtiön palveluja käyttävät Suomen suurimmat yritys- ja rahoitusasiakkaat, kaikki Suomessa toimivat johtavat vakuutusyhtiöt sekä kuluttaja-asiakkaat. InCar korjaa vuosittain yli 22 000 autoa. InCar Oy kuuluu A-Katsastus Groupiin, jolla on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Latviassa ja Puolassa. www.incar.fi, www.a-katsastus.com 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta A-Katsastus Oy

SUOMEN SUURIN AUTOVAURIOKORJAAMOKETJU INCAR, AUTO VATÉN HEINOLASTA JA A-KATSASTUS GROUPIN OMISTAMA PÄÄKAUPINKISEUDULLA TOIMIVA HARRY LAMPINEN YHDISTYVÄT29.3.2017 11:00Tiedote

LEHDISTÖTIEDOTE 29.3.2017, klo 11.00. InCar Invest Oy, Auto Vatén Oy ja Autopeltikorjaamo Harry Lampinen Oy yhdistyvät muodostaen valtakunnallisesti toimivan autojen vauriokorjaamiseen ja maalaamiseen sekä huoltoihin erikoistuneen 26 toimipisteen InCar -ketjun. InCar -ketjun yhdistetty liikevaihto tulee olemaan lähes 30 miljoonaa euroa ja ketjun henkilöstöön kuuluu 190 autoalan asiantuntijaa, jotka kaikki jatkavat nykyisissä tehtävissään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme