Messukeskus

Suomen Suurin Sisähuvipuisto kutsuu viihtymään tapaninpäivästä loppiaiseen

Jaa

Suomen Suurin Huvipuisto tulee Messukeskukseen joulun jälkeen 26.12.2018–6.1.2019. Tapahtuma-aikana alue on auki päivittäin 10–18 ja perjantaisin 10–20. Kahden viikon ajan Sisähuvipuisto tarjoaa liikkumisen iloa ja monipuolista tekemistä sekä lapsille että aikuisille.

Tapahtumassa voi harrastaa liikunnallisia aktiviteetteja, pelata pelejä ja huvitella monin eri tavoin.
Tapahtumassa voi harrastaa liikunnallisia aktiviteetteja, pelata pelejä ja huvitella monin eri tavoin.

Juuri kun monet perheille suunnatut vapaa-ajankohteet sulkevat ovensa vuoden vaihteessa, Suomen Suurin Sisähuvipuisto avaa ovensa ja tarjoaa perheille mahdollisuuden nauttia yhteisestä ajasta monipuolisten aktiviteettien parissa. Tapahtumassa voi harrastaa liikunnallisia aktiviteetteja, pelata pelejä ja huvitella monin eri tavoin.

Sisähuvipuisto on jaettu teemoittain neljään alueeseen: SporttiAlueeseen, PeliAlueeseen, PomppulinnaTaivaaseen sekä perheen pienimmille varattuun TaaperoAlueeseen. Sisähuvipuistossa voi järjestää myös aktiiviset syntymäpäiväjuhlat, joissa pääsee nauttimaan Fazerin herkkutarjoiluista. Tänä vuonna synttäripaketteja saa myös pelkistä aikuisista muodostuville ryhmille.

Aktiviteetteja koko perheelle

Sisähuvipuiston neljä aluetta edustavat kukin omaa teemaansa. SporttiAlue saa koko perheen liikkumaan kuin huomaamatta erilaisten hauskojen aktiviteettien parissa. Luvassa on esimerkiksi benjijuoksua, jossa vyötäisille kietaistaan benjiköysi ja kisaillaan siitä kuka kipittää pisimmälle ennen kuin köysi tempaisee juoksijan takaisin. Tämän lisäksi SporttiAlueella voi kokeilla taitojaan kuplapallojen, tarkkuuspallon, kikkatikkaiden, rodeohärän tai vaikka sumopainin parissa.

PeliAlue tarjoaa sykettä nostattavaa toimintaa. Peliklassikot haastavat yhtä lailla aikuisia kuin lapsia. PeliAlueella voi hioa taktiikkaa ainakin Neuron Race -pelissä, ilmakiekossa, nopeustestissä, jättidartsissa tai taikapallojen ja pöytäfutiksen parissa.

PomppulinnaTaivas toteuttaa monen pienen ja isommankin messukävijän unelman. Alueella on kymmenittäin erilaisia pomppulinnoja. Osassa soi taustamusiikki, toisissa pomppijoita ilahduttavat upeat valoefektit. Pomppimaan pääsevät sekä lapset että aikuiset.

TaaperoAlue on varattu pienimmälle messuväelle omaksi rauhalliseksi nurkkaukseksi, jossa voi touhuta turvallisesti jäämättä vauhdikkaampien aktiviteettien jalkoihin. Taaperoille on tarjolla sopivan kokoisia pomppulinnoja, pallomeri, poniajelua pehmoisilla leluponeilla sekä jännittävä mittarimato-seikkailurata. Tapahtuma on täysin maksuton alle 2-vuotiaille lapsille.

Hyvä kiertämään joulun hengessä

Tapahtumassa on mahdollisuus lahjoittaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille hyväkuntoisia, itselle tarpeettomaksi käyneitä leluja, pelejä ja vaatteita. Hope ry tekee vapaaehtoistyötä lasten tasa-arvoisempien mahdollisuuksien takaamiseksi ja on tapahtumassa paikalla ottamassa vastaan lahjoituksia jakaakseen ne avun tarpeessa oleville perheille.

Pysäköinti Messukeskuksessa on koko tapahtuman ajan maksutonta.

Suomen Suurin Sisähuvipuisto on avoinna 26.12.2018 – 6.1.2019 päivittäin Messukeskuksessa (Messuaukio 1, Helsinki). Liput: 2-17-vuotiaat: 15 euroa (alle 12-vuotiaat vain huoltajan seurassa, joka on vähintään 15-vuotias). Yli 17-vuotiaat: 7 euroa. Perhelippu: 40 euroa (sis. kaksi aikuista ja kolme saman perheen alle 18-vuotiasta lasta). Alle 2-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy. Maksuton pysäköinti.

www.sisahuvipuisto.fi| #sisähuvipuisto

Lehdistökuvat Messukeskuksen mediapankista: https://messukeskus.mediabank.fi/fi/collection/view_share_link/548988290b1ab671966a2dbab20c3b5c

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat

Tapahtumassa voi harrastaa liikunnallisia aktiviteetteja, pelata pelejä ja huvitella monin eri tavoin.
Tapahtumassa voi harrastaa liikunnallisia aktiviteetteja, pelata pelejä ja huvitella monin eri tavoin.
Lataa
PeliAlue
PeliAlue
Lataa
TaaperoAlue
TaaperoAlue
Lataa
Sporttialue
Sporttialue
Lataa
PomppulinnaTaivas
PomppulinnaTaivas
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Musiikkia, vanhemmuusvinkkejä ja maaseudun eläimiä – Lapsimessut kokoaa perheet Messukeskukseen huhtikuussa15.2.2019 09:53:26Tiedote

Perheen pienimmille, vanhemmille ja perheen perustamista suunnitteleville on luvassa tietoa, hauskaa tekemistä ja paljon ohjelmaa Lapsimessuilla 12.–14.4. Helsingin Messukeskuksessa. Mukana kokonaisuudessa on tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös maaseudun eläimiä ja kädentaitoja esittelevä ELMA. Lapsimessujen ensimmäiset ohjelmanumerot ovat vahvistuneet, ja ohjelma kokonaisuudessaan julkaistaan maaliskuun alussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme