Veikkaus Oy

Suomen Toto75- ja Toto65-pelien jackpotit uudistuivat - Oulussa lauantaina 146 000 euron jackpot

Jaa

Suomen Toto75- ja Toto65-pelien jackpotit uudistuivat toukokuussa. Jatkossa toteutumattomat Suomen Toto75- tai Toto65-pelin voittoluokat jaetaan seuraavan viikon kohteissa, ellei kyseisenä päivänä ole Ruotsin kohteiden jackpotia.

Ensimmäisen kerran uudistunut jackpot on tarjolla lauantain 7.5. Oulun Toto75-kierroksella. Vermon lauantain Toto75-pelissä ei löytynyt täysosumia, joten Äimäraution ravien Toto75-pelissä on 146 180 euron jackpot pelin ylimmässä 7 oikein -voittoluokassa.

- Toto-pelien asiakkaat ovat esittäneet toiveita jackpot-käytännöistä ja vastaamme näihin toiveisiin tällä mallilla. Muutosten myötä pystymme tarjoamaan useina viikkoina vuodessa huippupelikohteita sekä takaamaan huippupelitarjonnan kauden mielenkiintoisimmissa suomalaisissa raveissa. Malli antaa mahdollisuuden myös suuren luokan jackpotkierrosten muodostumiselle, jos voittoluokkia jää toteutumatta peräkkäisinä viikkoina, Veikkauksen tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna sanoo.

Suomen Toto-kohteiden jackpotit

Toto75

Suomen Toto75 pelin jakamattomat voittoluokat jaetaan seuraavassa Toto75 pelissä, jos peliin ei ole määritetty jackpotia tai jos Ruotsin Toto75 pelissä ei ole jackpotkierrosta samana päivänä. Mahdollisesti kahdesta tai useammasta Toto75 pelistä kertyneet jakamattomat voittoluokat jaetaan kerralla. Näin myös tupla- ja triplajackpotkierrokset ovat mahdollisia. Jackpot lisätään 7 oikein -voittoluokkaan.

Toto65

Suomen Toto65 pelin jakamattomat voittoluokat jaetaan seuraavassa keskiviikon Toto65 pelissä, jos peliin ei ole määritetty jackpotia tai jos Ruotsin Toto86 pelissä ei ole jackpotkierrosta samana päivänä.

Mahdollisesti kahdesta tai useammasta Toto65 pelistä kertyneet jakamattomat voittoluokat jaetaan kerralla. Näin myös tupla- ja triplajackpotkierrokset ovat mahdollisia. Jackpot lisätään 6 oikein -voittoluokkaan.

Ylimääräiset jackpotkierrokset

Toto75- ja Toto65-peleihin on myös ylimääräisiä jackpotkierroksia. Ylimääräiset jackpotit jaetaan korkeamman urheilullisen profiilin raveissa kuten esimerkiksi St Michelissä ja Kuninkuusraveissa. Ylimääräiset jackpotkierrokset eivät väistä Ruotsin jackpotkierroksia. Aiempien kierrosten jakamattomat voittoluokat eivät kerrytä ylimääräisellä jackpotkierroksella jaettavaa rahasummaa. Jackpot lisätään pelin ylimpään voittoluokkaan.

Toto5
Suomen Toto5-kierroksilla yhdelle ainoalle täysosumalle on tarjolla 100 000 euron takuupotti.

Toto4
Suomen Toto4-kierroksilla yhdelle ainoalle täysosumalle on tarjolla 50 000 euron takuupotti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä asiakkaistamme välittäen. Me noin 1300 veikkauslaista teemme kaikkemme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla. Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on noin kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme