Vetter Communications Oy

Suomessa vahvasti edustettu työvoimanhallinnan edelläkävijä Quinyx juhlistaa neljättä peräkkäistä vuottaan Gartnerin raporteissa

Jaa

Quinyx, työvoimanhallinnan markkinajohtaja, on valittu mukaan arvostetun Gartnerin Market Guide for Workforce Management Applications 2021 -julkaisuun. Quinyx on SaaS-pohjainen, tekoälyyn perustuva työvoimanhallintajärjestelmä. Yhtiön Suomen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

"Työvoimakustannukset laskevat ja vastaavasti henkilöstötyytyväisyys nousee, ja pystymme vastaamaan juurikin Gartnerin antamiin tulevaisuudennäkymiin", Quinyx Suomen maajohtaja Paulus Maasalo toteaa. Kuva: Quinyx
"Työvoimakustannukset laskevat ja vastaavasti henkilöstötyytyväisyys nousee, ja pystymme vastaamaan juurikin Gartnerin antamiin tulevaisuudennäkymiin", Quinyx Suomen maajohtaja Paulus Maasalo toteaa. Kuva: Quinyx

Quinyx on nostettu kiinnostavien toimittajien kategoriaan (Representative Vendor) Gartner Market Guide for Workforce Management Applications 2021 -julkaisussa. Tämän lisäksi Quinyx on päässyt mukaan Gartnerin Market Guide for Retail Workforce Management Applications 2021 ja Hype Cycle for Human Capital Management Technology 2021 -raportteihin.

Gartner on maailmanlaajuinen tutkimus- ja konsultointiyhtiö, joka tarjoaa yritysmaailman tietoa ja näkemystä. Gartnerin Market Guide -raportit ohjaavat yritysten tietohallintojohtajia tunnistamaan tarpeisiinsa sopivimmat ratkaisut.

Gartnerin mukaan ”vuoteen 2025 mennessä 45 % isoista vuorotyötä teettävistä yrityksistä käyttää automatisoitua työvuorosuunnittelua”. (1) Suomen Quinyxin maajohtaja Paulus Maasalo iloitsee Gartnerin näkemyksestä, sillä Quinyxin vahva panostus tekoälyyn tukee tätä kokonaisuutta. ”Sen avulla pystymme optimoimaan asiakasyritystemme henkilöstösuunnittelua, tarkentamaan kysynnän ennustamista sekä automatisoimaan ja optimoimaan työvuorojen suunnittelun ja miehittämisen. Näin yritysten työvoimakustannukset laskevat ja vastaavasti henkilöstötyytyväisyys nousee, ja pystymme vastaamaan juurikin Gartnerin antamiin tulevaisuudennäkymiin”, Maasalo toteaa.

Yhtä lailla yhtiön perustaja-toimitusjohtaja Erik Fjellborgille neljäs peräkkäinen vuosi Gartner Market Guide for Workforce Management Applications 2021 -raporteissa on kunnia-asia. ”Meille on iso tunnustus, että Quinyx on tänäkin vuonna mukana Gartnerin raporteissa ja että saamme maailmanlaajuisesti tukea asiakasyritystemme onnistumisia.”

Suomessa vahvasti operoiva ruotsalaislähtöinen Quinyx tarjoaa asiakasyrityksilleen tekoälypohjaisen työvoimanhallintajärjestelmän, jossa yhdistyvät työvuorojen suunnittelu, työaikakirjaukset, viestintä ja tehtävänhallinta. Suomessa Quinyxillä on yli 120 yritysasiakasta, joihin lukeutuvat muun muassa Gigantti, Picnic, Barona Logistiikka, Fimlab, Clas Ohlson, Finnkino, Omaeläinklinikka, Musti ja Mirri, Puuilo, Coor, Partioaitta, Assistor ja Suomalainen kirjakauppa. Kansainvälisiä asiakkuuksia ovat muun muassa McDonald’s, Sysco, Hilton, Virgin Atlantic, DH ja Maersk.

Gartner disclaimer
(1) Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in our research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of the Gartner research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Vetter Communications Oy
Jutta Vetter
press@vetter.fi
0505466000

Kuvat

"Työvoimakustannukset laskevat ja vastaavasti henkilöstötyytyväisyys nousee, ja pystymme vastaamaan juurikin Gartnerin antamiin tulevaisuudennäkymiin", Quinyx Suomen maajohtaja Paulus Maasalo toteaa. Kuva: Quinyx
"Työvoimakustannukset laskevat ja vastaavasti henkilöstötyytyväisyys nousee, ja pystymme vastaamaan juurikin Gartnerin antamiin tulevaisuudennäkymiin", Quinyx Suomen maajohtaja Paulus Maasalo toteaa. Kuva: Quinyx
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vetter Communications Oy
Vetter Communications Oy
Kuninkaankatu 30 A, 2. krs
33200 TAMPERE

http://www.vetter.fi

Vetter Communications Oy on tamperelainen viestintätoimisto, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluja yritysmaailman viestintä- ja mediatiedotustarpeisiin suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, saksaksi, espanjaksi, ranskaksi ja italiaksi. 


Yhtiö osallistuu monipuolisesti myös operatiiviseen toimintaan asiakkaidensa kansainvälisissä suhteissa, ja viestintää hoidetaan luonnollisena osana asiakkaiden myyntiprosessia.

Asiakkaina on liike-elämän toimijoita monelta eri sektorilta, muun muassa kotimaisia ja kansainvälisiä IT-taloja, tekniikan ja teollisuuden toimijoita, asianajotoimistoja, ilmailualan edustajia sekä kulttuurialan toimijoita.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vetter Communications Oy

Lähes 20 vuotta toiminut konsulttitalo Klarigo Oy on saanut ensimmäisen toimitusjohtajansa1.9.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Helsinkiläinen konsulttitalo Klarigo Oy on saanut johtoonsa ensimmäistä kertaa toimitusjohtajan. Positioon nousee aiemmin yrityksen talouspäällikkönä toiminut Jenni Khadr. ”Haluamme aidosti olla Suomen välittävin konsulttitalo ja kohdata asiakkaamme yksilöinä – myös vaativassa konsulttimaailmassa. Minulle on kunnia saada ottaa välittävän toimitusjohtajan tehtävä nyt vastaan”, Khadr kertoo. Hän astuu toimitusjohtajan työhön 1.9.2021.

Suomalainen ohjelmistoyhtiö Pinja on aloittanut kumppanuuden energiayhtiö E.ON Swedenin kanssa15.6.2021 10:50:30 EEST | Tiedote

Kansainvälisen E.ON-energiakonsernin ruotsalaisyhtiö E.ON Sweden on valinnut toimitusketjunsa hallinnan kehityskumppaniksi suomalaisen Pinjan. E.ONilla on Ruotsissa 2 100 työntekijää ja neljä laitosta, jotka tuottavat sähköä, lämpöä ja älykkäitä energiaratkaisuja kaikkiaan miljoonalle yksityisasiakkaalle ja yritykselle. E.ON Sweden on markkina-asemaltaan Ruotsin toiseksi suurin kaukolämmön toimittaja.

Työelämätutkimus paljastaa: alimiehitys suomalaisilla työpaikoilla aiheuttaa merkittävää kuormitusta10.6.2021 07:15:00 EEST | Tiedote

Työvoimanhallinnan markkinajohtaja Quinyx on julkaissut vuosittaisen, kansainvälisen State of the Deskless Workforce -tutkimuksen (suom. Vuorotyöläisten arki 2021), jossa tarkasteltiin myös suomalaisen vuorotyöarjen olosuhteita. Suomen tulokset osoittavat, että jopa puolet vastanneista vuorotyöläisistä kertoi työpaikallaan olevan alimiehitystä, joka johtui kysynnän ennakoimattomuudesta tai työntekijöiden sairauspoissaoloista.

Kansainvälinen tutkimus: heikot työvuorosuunnittelujärjestelmät aiheuttavat työehtosopimusten laiminlyöntejä, tappiota liiketoiminnalle sekä ylimääräisiä työvoimakustannuksia25.2.2021 06:15:00 EET | Tiedote

Työvoimanhallinnan markkinajohtaja Quinyx on teettänyt laajan, toimialarajat ylittävän kansainvälisen tutkimuksen, jossa haastateltiin 300 yritysjohtajaa – myös Suomesta. Kyselyn avulla saatiin tietoa suurimmista haasteista liittyen vuorotyöläisten työvoimanhallintaan pandemian aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme