Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

Suomi suosta design- ja bisnesosaamisella

Jaa

Talousasiantuntija Sixten Korkman on kysynyt, miksi tämä hyvien edellytysten maa pärjää huonosti. Porin SuomiAreenan keskustelussa Suomi suosta! Vauhtia kasvuun design- ja bisnesosaamisella etsitään vastausta tähänkin kysymykseen

Minkälaisella asenteella ja osaamisella Suomen kasvua voidaan vauhdittaa? Millä keinoin saamme luotua innovaatioista bisnestä ja yrityksemme tukevammin maailmalle?

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset sekä Design Forum Finland ovat kutsuneet perjantaina 14.7. Poriin parhaat asiantuntijat etsimään keinoja, joilla Suomea kammetaan suosta. Mukana ovat Sixten Korkman, Suomeen jättihanketta suunnittelevan kiinalaisyhtiö Sunshine Kaidi New Energy Groupin varatoimitusjohtaja Carl Haglund, maailmalla menestyneen digimuotoiluyritys Idean Enterprises Oy:n Vice President Mikko-Pekka Hanski, futuristi Elina Hiltunen, Kalevala Korun toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen ja kansainvälisiä alkoholimarkkinoita Pohjanmaalta käsin valloittavan Kyrö Distillery Companyn toimitusjohtaja Miika Lipiäinen. Keskustelua johtaa digitalisti Ville Tolvanen.

Suomi suosta! Vauhtia kasvuun design- ja bisnesosaamisella -keskustelu käydään perjantaina 14. heinäkuuta kello 11.45 – 13.00. Paikkana on Porin Raatihuoneen puiston Purje-lava.

Lavalla on myös graafinen fasilitaattori Raquel Benmergui, joka dokumentoi keskustelua piirtäen. Hänen työskentelyään voi seurata suorana Facebookissa.

Keskustelu myös striimataan MTV Katsomoon.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toiminnanjohtaja Juha Häkkinen, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA, puh. 0400 956968

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA
Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA
Asemamiehenkatu 2
00520 HELSINKI

020 122 4400http://www.mma.fi

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA on 27 000 myynti- ja markkinointialan ammattilaisen edunvalvontajärjestö. Se auttaa jäseniään työelämän eri vaiheissa. Yhdessä keskusjärjestö Akavan kanssa MMA toimii oikeudenmukaisen työelämän puolesta. MMA tekee työtä sen hyväksi, että myynnin ja markkinoinnin arvostus Suomessa kasvaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme