HUS

Suorana HUSista: Utvecklingen av diagnostiken och behandlingen av prostatacancer

Dela
HUS ordnar korta informationsmöten som är öppna för alla om aktuella varierande ämnen. Nästa informationsmöte ordnas den 26.1.2023 kl. 10.

Temat är utvecklingen av diagnostiken och behandlingen av prostatacancer. Föreläsare är Antti Rannikko, avdelningsöverläkare i urologi.

Informationsmötet tar ungefär en halvtimme.

Informationsmötet sänds direkt på HUS webbplats. Under tillfället har medierna möjlighet att ställa frågor via Teams-mötet. Länken till Teams-mötet till medierna.

Informationsmötet kan ses efteråt på HUS Youtube-kanal. Mötena ordnas på finska men det går bra att ställa frågor på svenska.

Sändningen som är öppen för alla kan följas på vår webbplats.

Nyckelord

Om

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

På HUS Helsingfors universitetssjukhus vårdas årligen cirka 680 000 patienter. Våra nästan 27 000 proffs arbetar för alla patienters bästa. Vi ansvarar för ordnandet av specialiserad sjukvård inom Nyland. Dessutom har behandlingen av flera sällsynta och svåra sjukdomar koncentrerats riksomfattande till oss.

HUS är Finlands största aktör inom hälso- och sjukvårdsbranschen. Vår kompetens är internationellt känd och erkänd. Som universitetssjukhus utvärderar och utvecklar vi ständigt våra behandlingsmetoder och vår verksamhet.

Följ HUS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från HUS

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum