Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Supersuosittu An Evening of Burlesque palaa Savoy-teatteriin

Jaa

Lontoon West Endin tunnetuimmat burleski- ja kabareetähdet esiintyvät kolmena iltana Helsingissä marraskuun lopulla

Ivy Paige
Ivy Paige

An Evening of Burlesque -esitys nähtiin Savoyssa viisi vuotta sitten, ja kaikki kolme näytöstä myytiin loppuun hetkessä. Nyt show palaa uusin esiintyjin Helsinkiin.

Lontoon West Endissä valloittanut esitys nähdään Savoyn lavalle räätälöitynä marraskuun 28.-30. päivä. Esitys sisältää burleskia, akrobatiaa, magiaa, huumoria ja musiikkia. 
 
Esiintyjät ovat kotimaassaan tunnettuja myös televisiosta. Esiintyjäkaartiin kuuluu muun muassa laulaja ja komedienne Ivy Paige, joka on esiintynyt Britannian The Voice -ohjelmassa sekä BBC:n burleskidokumenteissa. Palkittu taikuri ja koomikko Christian Lee on puolestaan kerryttänyt yli 500 miljoonaa Youtube-katselukertaa esityksillään Britannian vuoden 2016 Talent-finaaleissa. 
 
Kymmenhenkiseen esiintyjäkaartiin lukeutuvat lisäksi muun muassa burleskitähdet Eliza Delite ja Isabella Bliss sekä ilma-akrobaatti Teresa Callan.
 
 
Savoy: An Evening of Burlesque
 
torstai 28.11. klo 19, kesto 1 h 40 min, sisältää väliajan
perjantai 29.11. klo 19, kesto 75 min, ei väliaikaa
lauantai 30.11. klo 19, kesto 1 h 40 min, sisältää väliajan
 
Ikäsuositus 18 v.
 
 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, valokuvat, pressiliput ja haastattelupyynnöt:
tiedottaja-tuottaja Sirpa Hynninen: 050 428 0365 sirpa.hynninen@hel.fi

Kuvat

Ivy Paige
Ivy Paige
Lataa
Christian Lee
Christian Lee
Lataa
Teresa Callan
Teresa Callan
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

750-paikkainen Savoy-teatteri on kansainvälinen estradi Helsingin sydämessä. Teatterin ohjelmistossa on mm. konsertteja, musiikkiteatteria, tanssia, stand uppia ja elokuvia.

Savoy-teatteri / Savoy Teatern/ Savoy Theatre

Kasarmikatu 46-48, PL /P.O. Box 4731, FI - 00099 Helsingin kaupunki

www.savoyteatteri.fi

Savoy Facebookissa

Savoy Instagramissa

Savoy YouTubessa

Savoy Twitterissä 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsingin kulttuurikeskusten kevätohjelmisto on julkaistu23.1.2020 08:00:00 EETTiedote

Helsingin kulttuurikeskukset Annantalo, Caisa, Kanneltalo, Malmitalo, Stoa ja Vuotalo ovat julkistaneet kevään ohjelmistonsa. Keskuksissa nähdään kevään aikana lähes tuhat tapahtumaa koko perheen työpajoista tanssiesityksiin sekä teatteri- ja sirkusesityksistä konsertti-iltoihin, näyttelyihin ja elokuvanäytöksiin. Ohjelmisto on tuttuun tapaan kaikille avoin, korkeatasoinen, monipuolinen ja osallistava. Osa tapahtumista on maksuttomia.

Vårens program för Helsingfors kulturhus har publicerats23.1.2020 07:59:00 EETTiedote

Annegården, Caisa, Gamlasgården, Malms kulturhus, Stoa och Nordhuset har publicerat sitt program för våren. I Helsingfors kulturcentraler ordnas nästan tusen evenemang under våren, från verkstäder för hela familjen till dansföreställningar och från teater- och cirkusföreställningar till konsertkvällar, utställningar och filmvisningar. Programmen är i vanlig ordning öppna för alla, högklassiga, mångsidiga och inkluderande. En del av evenemangen är avgiftsfria. Program finns också på svenska.

Savoy-teatteri teki kaikkien aikojen kävijäennätyksen 201917.1.2020 12:07:07 EETTiedote

Savoy-teatterin kävijämäärä kasvoi viime vuonna ennätykselliseen lukuun 120 100. Viime vuosi oli muutoinkin Savoy-teatterille menestyksekäs: ensi kertaa järjestetty Savoy JAZZFest keräsi salit täyteen ja sai kriitikoilta loistavat arviot. Muita yleisömenestyksiä olivat mm. maailmanmusiikkikonsertit, joiden esiintyjinä olivat The Mystery of Bulgarian Voices ja Gisela João, Fado Flamenco -esitykset, UMO Helsinki Jazz Orchestran lounaskonsertit sekä kotimaisten artistien Juha Tapion ja Anneli Saariston konsertit.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme