Ilmarinen

Susanna Synnerberg Lohjalta on yksi Suomen iloisin yrittäjä -kisan finalisteista

Jaa

Ilmarinen etsii jo viidettä kertaa Suomen iloisinta yrittäjää. Kisa on edennyt finalistivaiheeseen, ja finalistinelikko on koossa. Yksi kilpailun finalisteista on Perttilän Peli ja Deli Oy:n yrittäjä Susanna Synnerberg Lohjalta.

Suomen iloisin yrittäjä -kisassa palkitaan yrittäjä, joka omalla osaamisellaan ja asenteellaan luo positiivista ilmapiiriä ympärilleen ja tuo erityistä iloa asiakkailleen.

Suomen iloisin yrittäjä 2018 -finalistit ovat:

  • Lauri Salmi, Beauty Experience Lauri Salmi, Helsinki
  • Pauliina Nordberg, Rauman Hyvinvoinnin Walimo Oy, Rauma
  • Susanna Synnerberg, Perttilän Peli ja Deli Oy, Lohja
  • Riikka Liikavainio, Pottu ja Poika Oy, Ii

Finalisteja voi äänestää Ilmarisen verkkosivuilla 20.9. saakka. Voittaja julkistetaan 24.9.

Parasta ovat asiakkaat

Susanna Synnerberg kertoo tulleensa Perttilän Peli ja Deli Oy:öön kesätöihin vuonna 1987 ja alkaneensa itse luotsata yritystä vuonna 2000.

-Aiemmin tämä oli perinteinen grillikioski, nyt olemme enemmän kahvila-kioski. Asiakkaita käy vauvasta vaariin, Synnerberg kertoo.

Työssä palkitsevinta ovat Synnerbergin mielestä ehdottomasti asiakkaat.

-Asiakkaat tietenkin! Ihmisethän ovat meidän elämän valo. Meillä on ihanat ja hyvin uskolliset asiakkaat. Ja sitten se, että saa valita mitä tekee ja saa valita työkaverinsa. Meillä on ollut äärettömän ihanat tytöt täällä aina töissä.

Entä miten Suomen iloisin yrittäjä -finalisti huolehtii omasta ja työntekijöidensä työhyvinvoinnista?

-Me olemme pieni tiimi, emmekä pääse koskaan yhdessä oikein mihinkään. Olemme töissä aamukahdeksasta iltayhdeksään. Aina jonkun kolmesta on oltava töissä. Vuorotellen sitten vietämme aikaa yhdessä, käymme syömässä. Itse rakastan ihmisiä yli kaiken, olen seuratoiminnassa, kaupungin luottamustoimissa ja lapseni harrastustoiminnassa mukana. Rakastan luonnossa olemista ja käyn joogaamassa. Koko perheen harrastus on kalastus tuolla merellä ja järvellä, se on ihanaa, Susanna Synnerberg sanoo.

Yrittäjätarinoita läpi Suomen

Ehdotuksia Suomen iloisimmaksi yrittäjäksi tuli tänä vuonna kaikkiaan 459. Annettuja ääniä kertyi ehdotusvaiheessa reilut 30 000 kappaletta.

–Tavoitimme kisan kautta upeita yrittäjiä - mukana oli iloa arkeen tuovia yrittäjiä eri aloilta ja eri puolilta Suomea. Neljä eniten ääniä saanutta yrittäjää erottui selkeästi joukosta, Ilmarisen markkinointipäällikkö Mari Merilampi kertoo.

Yrittäjän hyvinvointi heijastuu laajalle

Suomen iloisin yrittäjä -kilpailu jakaa kiitosta hyvästä työstä ja edistää parempaa arkea työpaikoilla. Tavoitteena on nostaa esiin työhyvinvoinnin tärkeys positiivisten yrittäjätarinoiden kautta. Työkyky, hyvinvointi ja tehokkuus kulkevat käsi kädessä. Kun ihminen voi hyvin, hän tekee myös työnsä hyvin.

–Yrittäjän hyvinvointi heijastuu laajasti sekä työkavereihin että asiakkaisiin ja koko lähiympäristöön. Omista voimavaroista huolehtimisella on myös selkeä yhteys hyvään työsuoritukseen ja yrityksen taloudelliseen menestymiseen. Työkyvystä huolehtiminen on satsaus paitsi tähän hetkeen, erityisesti tulevaisuuteen, Ilmarisen työkykyjohtaja Kristiina Halonen sanoo.   

Meneillään on viides Suomen iloisin yrittäjä -kisa. Kilpailu on kerännyt vuosittain runsaasti yleisöääniä. Viime vuonna voiton vei liikunta-alan yrittäjä Laura Peippo Sirkasta.

Tutustu finalisteihin ja äänestä

ilmarinen.fi/suomeniloisinyrittaja

FAKTA

Suomen iloisin yrittäjä 2018 – äänestä suosikkiasi!

  • Suomen iloisin yrittäjä 2018 -kilpailu järjestetään 21.8.–20.9.2018.
  • Kilpailuun ovat voineet osallistua kaikki suomalaiset yrittäjät, jotka työllistävät 1-10 henkilöä. Kuka tahansa on voinut ilmoittaa yrittäjän mukaan kilpailuun ja kuka tahansa voi äänestää suosikkiaan Ilmarisen verkkosivuilla.
  • Tuomaristo on valinnut finaaliin neljä eniten yleisöääniä saanutta yrittäjää. Finalisteja voi äänestää 13.–20.9.2018 Ilmarisen verkkosivuilla osoitteessa ilmarinen.fi/suomeniloisinyrittaja. Kisan voittaja julkistetaan 24.9.2018 Ilmarisen verkkosivuilla.
  • Kilpailun säännöt löytyvät Ilmarisen verkkosivuilta: ilmarinen.fi/suomeniloisinyrittaja

Lisätiedot:

Markkinointipäällikkö Mari Merilampi, p. 050 539 8599, mari.merilampi@ilmarinen.fi

Työkykyjohtaja Kristiina Halonen, p. 050 380 3868, kristiina.halonen@ilmarinen.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ilmarinen
Ilmarinen
Porkkalankatu 1
00018 ILMARINEN (HELSINKI)

010 195 000http://www.ilmarinen.fi

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme 1,2 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on 47 miljardin euron sijoitusvarallisuus.
Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme