HUS

Suun terveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystyksen toiminta päättyy Hyvinkään sairaalassa 21.1.2022

Jaa

HUSin vastaama suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystyksen toiminta päättyy Hyvinkään sairaalassa perjantaina 21.1.2022. Toiminta jatkuu Puistosairaalassa Meilahden sairaala-alueella.

Suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystyksen toiminta päättyy Hyvinkään sairaalassa päivystysajan loputtua. Päivystys on toiminut Hyvinkään sairaalassa viime syksystä lähtien. Muutaman kuukauden kokemuksen perusteella on käynyt ilmi, että nykyiset tilat eivät sovellu koronavirusepidemian vuoksi päivystyksen toimintaan.

Suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystyksen toiminta jatkuu nykyisellään Puistosairaalassa Meilahden sairaala-alueella. Päivystys palvelee kaikkia Uudenmaan alueen asukkaita arki-iltaisin klo 16–21 sekä lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 9–21. Päivystys on tarkoitettu päivystyksellistä ensiapuhoitoa tarvitseville potilaille perusterveydenhuollon virka-ajan ulkopuolella.

Potilaan tulee soittaa ajanvarausnumeroon ennen päivystykseen hakeutumista. Hoidon tarpeen kiireellisyys arvioidaan puhelimessa.

Suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystyksen ajanvarauksen puhelinnumero on 09 471 71110. Ajanvaraus on auki arkisin klo 14–21 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 8–21.

Suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystyksen verkkosivut

Lisätietoja medialle: 
HUSin mediapalvelun yhteystiedot 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme