Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Suun terveydenhuollon ruuhkaa puretaan tarjoamalla palvelua yli kuntarajojen

Jaa

Koronapandemia ja henkilöstövaje on ruuhkauttanut kiireettömiä suun terveyden palveluja. Hoitojonoa puretaan tarjoamalla kiireetöntä palvelua yli kuntarajojen asuinpaikasta riippumatta.

- Tämä tarkoittaa, että asiakkaalle voidaan tarjota aikaa oman asuinpaikan ulkopuolelta. Haluamme tarjota ruuhkatilanteesta huolimatta aikaa riittävän nopeasti, jotta asiakkaan hoito ei viivästyisi, toteaa avopalvelujen päällikkö Päivi Mäkelä-Bengs.

Tilanne ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä. Kaikille jonossa oleville asiakkaille annetaan tarkastusaika jonojärjestyksen mukaisesti. Kiireettömiä palveluita toteutetaan oman toiminnan lisäksi ostopalveluna Keusoten hammashoitoloissa.Aikaisemmat potilastiedot ovat ammattihenkilöidemme käytettävissä hammashoitolasta riippumatta. Kiireettömään hoitoon pääsyä odottaa noin 3000 asiakasta.

Lisätietoja medialle: 
 
Päivi Mäkelä-Bengs, avopalvelujen päällikkö 
050 497 2478 | paivi.makela-bengs@keusote.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa jatkossa sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuspalveluiden järjestämisestä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme