Diakonissalaitos

Suuri Hyväntekeväisyyskonsertti 14.7.2019 klo 14 Koskenmaan Kartanon Kulttuurikeskuksessa

Jaa

Koskenmaan Kartanon Kulttuurikeskuksessa järjestetään Suuri Hyväntekeväisyyskonsertti sunnuntaina 14.7. kello 14. Konsertin lipputulot ohjataan Sanervakodille muistisairaiden ja Alzheimerpotilaiden hyväksi yhteistyössä Diakonissalaitoksen kanssa.

Konsertissa esiintyvät Eino Grön, sopraano Riikka Hakola, Viktor Klimenko sekä Benjamin Roth, JIPPU, oopperalaulaja Jorma Elorinne, elokuvalegenda Liana Kaarina sekä yllätysesiintyjiä. Konsertin avajaispuheen pitää kansanedustaja Päivi Räsänen.

Tapahtuma järjestetään osoitteessa: Koskenmaantie 239, Myllykylä, Hyvinkää

Liput 25 euroa Ticketmaster ja konserttipäivänä portilta klo 12.00 alkaen.

Muistisairaudet koskettavat Suomessa arviolta 200 000 ihmistä ja määrän oletetaan kasvavan väestön ikääntyessä. Tämän lisäksi sairaus vaikuttaa monen läheisen ja omaisen elämään.

Teatterineuvos Hilkka Kinnusen säätiö haluaa olla tukemassa muistisairaan hyvää elämää järjestämällä hyväntekeväisyyskonsertin.

”Minua kosketti erityisesti Diakonissalaitoksen Hoivan Sanervakodin tarina, jossa muistisairaat saavat sairaudestaan huolimatta elämää täyttä elämää yhdessä muiden asukkaiden, omaisten ja henkilökunnan kanssa”, Teatterineuvos Hilkka Kinnunen sanoo.

Hyväntekeväisyyskonsertin myötä hän kannustaa myös muita osallistumaan tähän tärkeään asiaan ja pitämään huolta ikääntyneistä läheisistään.

”Konsertti on ennen kaikkea osoitus yhdessä tekemisestä ja yhdessä välittämisestä. Pidetään huolta ikääntyneistä läheisistämme ja luodaan yhdessä heille parempi arki. Olemme iloisia Teatterineuvos Hilkka Kinnusen säätiölle mahdollisuudesta osallistua tähän konserttiin”, Marja Pentikäinen Helsingin Diakonissalaitokselta kiittää.

Järjestäjä: Teatterineuvos Hilkka Kinnusen säätiö, Helsingin Diakonissalaitos säätiö ja Diakonissalaitoksen Hoiva

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Noora Viitanen
Markkinointipäällikkö
Helsingin Diakonissalaitos
noora.viitanen@hdl.fi
+358 40 6546 908

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Diakonissalaitos
Diakonissalaitos
Alppikatu 2
00530 HELSINKI

09 77 501http://www.hdl.fi

Diakonissalaitos on yleishyödyllinen säätiö, rohkea ihmisarvon puolustaja. Yhdessä tytäryrityksemme Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:n kanssa tuotamme vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluita, jotka parantavat asiakkaiden elämää. Tavoitteenamme on, että jokaisella on mahdollisuus arvokkaaseen elämään.

Yhteiskunnallisessa konsernissamme työskentelee noin 800 ammattilaista ja yli kaksi tuhatta vapaaehtoista. Toiminnasta ja omaisuudesta syntyvällä tuotolla autamme niitä, jotka ovat vaarassa jäädä yhteiskunnassamme syrjään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonissalaitos

Riittäisikö rohkeus sovintoon? Sovinnon päivän suurkonsertti Senaatintorilla 30.5. klo 15-16.3017.5.2019 10:09:44 EESTTiedote

Senaatintorilla järjestetään Sovinnon päivän konsertti helatorstaina 30.5. kello 15 ensimmäistä kertaa. Konsertissa esiintyvät Marzi Nyman trio, Jukka Leppilampi, Maria Ylipää, Tove Wingren ja Jukka Perko. Sovinnon puolestapuhujia ja ystäviä nähdään videotervehdyksinä osana konserttia. Lisäksi lavalle on tulossa yllätysvieraita. Konserttiin on vapaa pääsy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme