Laattapiste

Suuri, suurempi, jätti – Laattapisteen uutuuslaatoissa leikitellään koolla, pinnoilla ja materiaalilla

Jaa

Laattapisteen uutuuslaatat yllättävät paitsi koollaan ja erikoispinnoillaan myös materiaalillaan: perinteisten keraamisten laattojen rinnalle ovat tulleet yksinoikeudella Interfacen ekologiset tekstiililaatat. – Runsas kierrätysmateriaalien käyttö, täysin hiilineutraali tuotantolaitos sekä lukuisat kestävän kehityksen hankkeet tekevät Interfacesta ainutlaatuisen tekstiililaattavalmistajan, tuotepäällikkö Mervi Kuula kertoo.

Sama laatta, monta kokoa ja tyyliä

Yhteen sarjaan voi nyt kuulua lukuisia erikokoisia laattoja, joiden koot saattavat vaihdella pienen pienestä mosaiikista useamman metrin suuruisiin laattoihin saakka. Saman sarjan erikokoisia laattoja yhdistelemällä sisustus pysyy linjakkaana mutta kiinnostavana. Näin voi myös helposti varmistua siitä, että laatat sopivat yhteen sekä tyylinsä että esimerkiksi paksuutensa ja muiden teknisten ominaisuuksiensa puolesta.

Suurlaatoilla tarkoitetaan kooltaan yli 120x120 cm olevia laattoja. Esimerkiksi omakotitalon sisääntulossa tai laajoilla sisäseinäpinnoilla käytettynä suurlaatat tuovat kotiin ylellistä ja yksilöllistä tunnelmaa.

– Suurilla laatoilla saa luotua erittäin trendikästä, yhtenäistä, lähes saumatonta pintaa, mikä saa aikaan levollisen ja harmonisen vaikutelman, tuotepäällikkö Kirsi Lundahl sanoo.

Kolmiulotteisia pintoja ja valmiita kuvioladontoja

Uutuuslaatoissa korostuvat koon lisäksi erilaiset eläväiset ja kolmiulotteiset pinnat, kuten suomumaiset ja viuhkaa muistuttavat struktuurikuviot. Kuoseista esiin nousevat mattomaisten Marrakech-kuvioiden ohella erityisesti marmori sekä kalliota muistuttavat kivipinnat. Myös rouheita betonimaisia sekä metallisia, jopa hapolla käsitellyn oloisia pintoja näkyy paljon.

– Valmiilla kuvioladonnoilla esimerkiksi kalanruoto-, korinpohja- tai kolikkoladonnat syntyvät nopeasti ja helposti, Lundahl vinkkaa.

Laatta on nyt pehmeä

Keraamisten laattojen lisäksi Laattapiste on ottanut yksinoikeudella valikoimaansa Interfacen ekologiset tekstiililaatat, joilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Helppohoitoiset, akustoivat tekstiililaatat sitovat itseensä pölyä ja ulkoa kulkeutuvaa likaa. Ne sopivatkin erinomaisesti esimerkiksi eteiseen sekä makuu- ja tv-huoneeseen vähentämään hälyä ja sisäilman epäpuhtauksia.

Interfacen uutuuskuoseihin on haettu inspiraatiota urbaanista mutta vehreästä elinympäristöstä mukulakivineen sekä rehevine sävymaailmoineen. Mukana on myös murrettuja sävyjä sekä virtaviivaisia, geometrisia kuvioita. Klassisen neutraaleja sekä maanläheisempiä värejä elävöittävät hienovaraiset kuosit.    

– Tekstiililaattauutuuksista on hahmotettavissa kolme selvää päätrendiä: luonnosta inspiroituneet kuosit, pastellisävyt sekä pirteät ja jopa retrohenkiset tehostevärit, tuotepäällikkö Mervi Kuula summaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Joachim Duncker, tuotepäällikkö (tekstiililaatat),
Laattapiste Oy, p. 040 040 3049
joachim.duncker@laattapiste.fi

Mervi Kuula, tuotepäällikkö (tekstiililaatat)
Laattapiste Oy, p. 040 521 2507
mervi.kuula@laattapiste.fi

Kirsi Lundahl, tuotepäällikkö (keraamiset laatat)
Laattapiste Oy, p. 040 516 8120
kirsi.lundahl@laattapiste.fi

Kuvapyynnöt ja kuvauslainat:
aineistot@laattapiste.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Laattapiste
Mestarintie 5
01730 Vantaa

http://www.laattapiste.fi

Laattapiste on kasvava, vakavarainen perheyritys, jonka liikevaihto on noin 40 MEUR. Olemme Suomen johtava pintamateriaalien, kiinnitys-, tasoitus-, oikaisu- ja vedeneristysratkaisuiden sekä kylpyhuonekokonaisuuksien toimittaja. Lähes 150 hengen voimin palvelemme niin yksityis- kuin ammattiasiakkaitakin kautta maan. Tutustu meihin tarkemmin: www.laattapiste.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laattapiste

Hovioikeus: TM Rakennusmaailman vedeneristevertailu virheellinen15.9.2016 14:23:04 EESTTiedote

TM Rakennusmaailma julkaisi vuonna 2010 tuotetestin, jonka mukaan Laattapisteen maahantuoma Mapegum WPS -vedeneristysmassa ei pitäisi vettä. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi jo helmikuussa 2015 antamassa päätöksessään vertailun harhaanjohtavaksi, eikä Helsingin hovioikeus nähnyt syytä muuttaa ratkaisua. - Hovioikeuden ratkaisu on ainoa oikea. Nyt pääsemme viimein kääntämään lehteä, Laattapisteen toimitusjohtaja Tommi Haru toteaa.

Laattapiste jatkaa kasvuaan ja ostaa Projektimaton22.6.2016 09:28:57 EESTTiedote

Laattapiste on hankkinut omistukseensa laadukkaita tekstiili- ja vinyylimattoja maahantuovan Projektimatto Oy:n. Kaupan myötä koko Projektimaton henkilökunta siirtyy Laattapisteen toimitiloihin Vantaalle. - Strategiamme on kasvaa sekä orgaanisesti että yrityksiä ostamalla. Perheomisteisen Projektimaton arvot ja toimintamalli sopivat erinomaisesti yksiin kanssamme, Laattapisteen toimitusjohtaja Tommi Haru toteaa.

Puu, rustiikkisuus ja värit vuoden 2016 laattatrendejä7.3.2016 10:58:38 EETTiedote

Eläväinen puu, rouhea betoni, rustiikkiset pinnat ja herkulliset värit – siinä tiivistettynä tämän vuoden suurimmat laattatrendit. Kuten muodissakin, suuntaukset ja vaikutteet valuvat Suomeen etupäässä Keski- ja Etelä-Euroopasta. – Muu Eurooppa on Suomea huimasti edellä laatoilla sisustamisessa. Meillä laattoja käytetään pääasiassa kylppärissä, vaikka laatat sopivat kaikkiin kodin tiloihin, tuotepäällikkö Kirsi Lundahl Laattapisteeltä sanoo.