McDonald'sMcDonald's

Suurteholaturi palvelee sähköautoilijoita Matkuksen McDonald’silla Kuopiossa

Jaa

Matkuksen McDonald’silla voi nyt ladata sähköautonsa poikkeuksellisen tehokkaalla 300 kW:n suurteholaturilla samalla kun ruokailee ravintolassa.

Kuopion Matkuksessa sijaitsevan McDonald’sin parkkipaikalla on Rechargen suurteholatauslaite. Latauslaitteen maksimiteho on peräti 300 kW, ja se on varustettu kahdella CCS-latauspisteellä. Latauslaitteella on mahdollista ladata kahta autoa samanaikaisesti. Tyypillinen latausaika suurteholaturilla on 15–20 minuuttia, joten sähköauton lataus onnistuu helposti ruokailun aikana. Suurteholaturin vieressä on lisäksi 24kW-tehoinen tasavirtalaturi, jossa on CCS-latauspisteen lisäksi myös CHAdeMO-latauspiste. Latauksen voi käynnistää Fortum Charge & Drive- tai Plugsurfing-sovelluksilla ja RFID-tunnisteella sekä jäsenyysvapaasti tekstiviestillä tai QR-koodia käyttämällä.

”Nyt avattu suurteholaturi on ketjumme eri pisteiden latureista tehokkain ja nopein. Olemme iloisia, että pystymme nyt palvelemaan asiakkaitamme tälläkin tavoin”, sanoo McDonald’s-yrittäjä Ari Taivalsaari.

Taivalsaari omistaa useita McDonald’s-ravintoloita, ja niistä Oulun Kaakkurin, Kempeleen, Jyväskylän Tourulan ja Lahden Launeen ravintoloissa on myös jo käytössä suurteholaturit.

Mainittujen ravintoloiden lisäksi sähköautojen latauspisteitä löytyy Ala-Tikkurilan, Kaukajärven, Kauniaistentien, Kivikon, Mikkelin, Pirkkalan, Porin, Pukinmäen, Suomenojan, Tammiston ja Variston McDonald’s-ravintoloiden yhteydestä. Latauspisteet ovat yksi esimerkki McDonald’sin vastuullisuusteoista, joista se viestii parhaillaan yhdemmäisyys-kampanjassaan.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

McDonald’s-yrittäjä Ari Taivalsaari, puh. +358 40 715 9900, ari.taivalsaari (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Maajohtaja Sami Saarilahti, Recharge, +358 40 757 2880, sami.saarilahti (at) rechargeinfra.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 56 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 12.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme