Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Suuryhtiöt ja instituutiot arvioivat Danske Bankin parhaaksi pankiksi

Jaa

Danske Bank on valittu Suomen parhaaksi suuryrityksiä ja instituutioita palvelevaksi pankiksi asiakastyytyväisyyttä kartoittavassa Prospera-tutkimuksessa. Pankki on pitänyt kärkipaikkaa nyt viisi vuotta peräkkäin.

Danske Bank on Suomen paras pankki mitattaessa suuryritysten ja instituutioiden asiakastyytyväisyyttä. Tulokset käyvät ilmi vuotuisesta Prospera-tutkimuksesta, jossa tarkastellaan suuryritysten käsityksiä eri pankkien palveluista. Vertailussa on mukana yhteensä 17 osa-aluetta.

”Asiakkaat arvostavat peruspankkipalveluita ja laajaa osaamista. Suuryhtiöt ja instituutiot tarvitsevat kumppania, joka varmistaa, että pankkipalvelut toimivat moitteettomasti tarpeiden mukaan ja niitä täydennetään strategisella neuvonnalla ja toimialan tuntemuksella”, sanoo Danske Bankin Suomen Corporates & Institutions -toiminnan johtaja Kim Forsström.

Tutkimuksissa haastateltiin yhteensä yli 600 suuryhtiöiden ja instituutioiden edustajaa.

Danske Bankilla neljä kärkisijaa

Danske Bank saavutti kärkisijan vuonna 2019 neljässä osa-alueessa. Suuryhtiöt ja instituutiot arvioivat Danske Bankin parhaaksi Cash Management-, Trade Finance-, Interest Rate Swaps- ja Back Office FI, FX & Derivatives -toiminnoissa.

”Emme ole kaikilla alueilla paras, mutta tasaisen vahva laajasti. Olemme vähintään neljän kärjessä kaikissa tutkimuksen osa-alueissa. Se tarkoittaa, että tarjoamme monipuolisesti asiakkaiden tarvitsemia palveluita hyvällä laadulla”, Forsström sanoo.

Danske Bankin Suomen C&I on ollut Prosperan tutkimuksen kärjessä yhtäjaksoisesti viisi vuotta.

”Olemme erityisen ylpeitä siitä, että olemme pystyneet pitämään kärkisijan vuodesta toiseen. Uskomme, että myös jatkossa voimme olla kumppani, johon asiakkaat voivat luottaa”, Forsström huomauttaa.

Prospera 2019: Suuryhtiöt ja instituutiot

1. Danske Bank

2. Nordea

3. SEB

4. OP Corporate Bank

5. Carnegie

Yhteyshenkilöt

Lehdistöpäällikkö Josi Tikkanen, Danske Bank, 050 32 69 701, josi.tikkanen@danskebank.fi

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Olemme yli 145 vuoden ajan auttaneet kotitalouksia ja yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Tarjoamme henkilö-, yritys- ja instituutioasiakkaille pankkipalveluiden lisäksi henki- ja eläkevakuutuksia, varainhoitoa, kiinteistönvälitys- ja leasing-palveluita.

Haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa kaikille sidosryhmillemme - asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme – ja tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, joka auttaa tekemään taloudellisista päätöksistä ja arjen pankkiasioinnista helppoa.

Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa. www.danskebank.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme