Vaasan kaupunki - Vasa stad

Suvilahden kaatopaikkaa valmistellaan virkistyskäyttöön – kaupunginselän reitti ohjataan kiertotietä kaatopaikan kohdalla

Jaa

Suvilahden vanhalla kaatopaikalla tehdään maanrakennustöitä 2.5.-15.7. välisenä aikana. Töiden ajan kaatopaikan huoltotie on käyttökiellossa ja kaupunginselän reitin kaatopaikan vierestä kulkeva osuus ohjataan vaihtoehtoista reittiä kanaalin ja huoltotien välistä.

Kuva: Vaasan kaupunki
Kuva: Vaasan kaupunki

Vaihtoehtoinen reitti on pituudeltaan noin 300 metriä ja se merkataan puomein ja opastein. Huoltotien käyttörajoitus on voimassa arkisin klo 6.30-16.00.

– Kaatopaikan helmassa viimeistellään ympäristölupaehtojen edellyttämä tiivistysrakenne kaivinkonetyönä. Huoltotie suljetaan ulkopuolisilta työturvallisuuden varmistamiseksi, kuntatekniikan toimistoinsinööri Antti Ruokonen kertoo.

Kaatopaikan tiivistäminen liittyy suunnitelmiin, joissa Suvilahden kaatopaikkaa valmistellaan virkistyskäyttöön. Vanhan kaatopaikan alueelle on toivottu muun muassa maastopyöräilyrataa, lintutornia, kuntoportaita ja frisbeegolfrataa.

– Tulevana kesänä tehdään lisäksi pintarakenteen muotoilutöitä, mutta pääpaino virkistysrakentamiselle tulee olemaan vuoden 2023 aikana. Tavoitteena on virkistyskäytön mahdollistaminen vuoden 2024 alkupuolella, Ruokonen kertoo.

Lue lisää:

– Kuntopolku ja lintutorni suosikit Suvilahden entisen kaatopaikan alueelle

 

Yhteyshenkilöt

Toimistoinsinööri Antti Ruokonen
antti.ruokonen@vaasa.fi
puh. 040 839 4226

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki
Kuva: Vaasan kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

INBJUDAN: Hissunderstödet täcker hela 55% av kostnaderna för en efterinstallerad hiss – välkommen att bekanta dig med en ny hiss och höra mera om hiss- och tillgänglighetsunderstöden17.5.2022 14:19:17 EEST | Tiedote

I Vasa finns cirka 400 våningshus utan hiss. Tillgängligheten i bostadsbyggnader stöds med ARAs och Vasa stads understöd för installering av hissar efteråt och för tillgänglighetsrenoveringar. Vasa stads fastighetssektor ordnar ett infomöte, där man får bekanta sig med en ny efterinstallerad hiss och där det berättas mera om hiss- och tillgänglighetsunderstöden.

KUTSU: Hissiavustus kattaa jopa 55% jälkiasennushissin kustannuksista – tervetuloa tutustumaan uuteen hissiin ja kuulemaan lisää hissi- ja esteettömyysavustuksista17.5.2022 14:17:27 EEST | Tiedote

Vaasassa on noin 400 hissitöntä kerrostaloa. Asuinrakennusten esteettömyyttä tuetaan ARAn ja Vaasan kaupungin avustuksilla jälkiasennushissien rakentamiseen ja esteettömyyskorjauksiin. Vaasan kaupungin kiinteistötoimi järjestää infotilaisuuden, jossa tutustutaan uuteen jälkiasennushissiin ja kerrotaan lisää hissi- ja esteettömyysavustuksista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme