Vaasan kaupunki - Vasa stad

Suvilahden koululla yksi koronatartunta, Vamialla kolme

Jaa

Suvilahden alakoulussa on todettu yksi koronatartunta 23.8. Mahdollisia virukselle altistuneita henkilöitä on yhteensä 55. Ammatillista koulutusta Vaasassa tarjoavalla Vamialla on todettu kolme koronatartunta. Altistumiset ovat tapahtuneet 16.-20.8. Karanteeniin on asetettu yhteensä 54 henkilöä.

Suvilahden koulu:

Altistuneita oppilaita on 52 ja henkilökuntaan kuuluvia kolme. Altistuneet on asetettu karanteeniin terveysviranomaisten ohjeiden mukaan. Muiden oppilaiden koulunkäynti jatkuu normaalisti.

Koulun kaikkien oppilaiden huoltajia sekä henkilökuntaa on tiedotettu tapahtuneesta.

Vamia:

Yksi tartunnan saanut on liikkunut 17.8. ja 19.8. Hansa-kampuksella (Ruutikellarintiellä) sekä 17.8. ja 18.8. Silverian kiinteistössä ja ravintola Silveriassa. Tässä tapauksessa altistuneita on yhteensä 20, ja kaikki altistuneet on asetettu karanteeniin. Ravintola Silveria on suljettu karanteenin vuoksi 30.8. saakka.

Toinen tartunnan saanut on ollut koulussa Sampo-kampuksella (Sepänkyläntiellä) 16.-19.8. Altistuneita on yhteensä 19 ja heidät on asetettu karanteeniin.

Kolmas tartunnan saanut on käynyt studio Parcoksessa 20.8. klo 12.30-14.30. Altistuneita on yhteensä 15 heidät on asetettu karanteeniin. Paikalla olleita muita asiakkaita on tiedotettu tilanteesta.

Kaikki tartunnan saaneet ovat noudattaneet kaikkia terveysturvallisuuteen liittyviä ohjeita eli muun muassa käyttäneet maskia. Muun oppilaitoksen toiminta jatkuu normaalisti.

Yhteyshenkilöt

Vamia, rehtori Åsa Stenbacka, puh. 040 750 7030, åsa.stenbacka@vamia.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme