Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Suvilahteen nousee viikonloppuna lasten oma pop up-leikkipuisto

Jaa

Leikkipuisto rakentuu tulevaksi viikonlopuksi 16.-17. syyskuuta kello 10-16 Suvilahden Kattilahallin maisemiin. Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekin Lasten viikonloppua.

Iloittelua ja juhlaa!

Leikkipuiston juhlassa on lauluja, loruja, leikkejä ja leluja. Sirkus ja taide lennättävät lapset ja aikuiset leikin ja muotoilun maailmaan. Työpajassa muotoillaan naamareita sirkustirehtöörin johdolla. Puistossa nähdään myös kesän aikana kaupungin leikkipuistoissa ja päiväkodeissa lasten taiteilemia taidelakanoita. Laulujen maailmaan lapsia johdattaa lauluntekijä Tuuli Paasolainen.

- Leikkipuisto on paikka leikille, rentoutumiselle, kohtaamiselle, keskustelulle ja mielikuvitukselle. Leikkipuistojen toiminta on avointa toimintaa, jossa leikkejä ja toimintoja suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä helsinkiläisten lasten, koululaisten ja perheiden kanssa, kertoo leikkipuistotoiminnan päällikkö Hanna Linna. -Pop up-leikkipuisto kuvastaa tämän päivän Helsinkiä, jossa lapset saavat näkyä ja kuulua ja koko kaupunki toimii oppimisen ja kulttuurin kokemisen ympäristönä

Tule mukaan leikkimään lapsesi ja oman lapsuutesi leikkejä.

Tutustu Lasten viikonlopun ohjelmaan täällä.

Lisätietoja:

johtava leikkipuisto-ohjaaja Hannele Oja, puh. 09 310 74093, hannele.oja@hel.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mediaa palvelee

viestintäpäällikkö Essi Eranka
puh. 09 310 74342, 040 568 1369, essi.eranka@hel.fi

tiedottaja Mervi Kopomaa-Weymarn
puh. 09 310 43360, mervi.kopomaa-weymarn@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä #HelsinkiOppii ja #LastenHelsinki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme