HUS-kuntayhtymä

Suzan Ikävalko HUS:n valtuuston puheenjohtajaksi

Jaa

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin uusi valtuusto järjestäytyi tämän aamuisessa kokouksessaan. Valtuusto valitsi puheenjohtajakseen helsinkiläisen Suzan Ikävalkon (vihr.). Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin helsinkiläinen Maija Anttila (sd.) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi sipoolainen Ari Oksanen (kok.).

Valtuusto valitsi myös HUS:n hallituksen jäsenet. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin helsinkiläinen Ulla-Marja Urho (kok.), joka johti jo kahta edellistä hallitusta. Varapuheenjohtajaksi valittiin porvoolainen Jari Oksanen (vihr.).
Valtuusto valitsi myös lautakuntien jäsenet. Kaikkien valittujen henkilöiden nimet löytyvät täältä.

Toimitusjohtaja Lindén esitteli valtuustolle sote-tilannetta

HUS:n toimitusjohtaja Aki Lindén esitteli valtuustolle HUS:n toimintaa ja ajankohtaisia haasteita. Hän puhui myös sote-valmisteluista.

- Me valmistaudumme tulevaan siten, että kaikki asiat menevät ”sote-suuntaan”. Teemme näin, vaikka koko sote-uudistusta ei tulisikaan. Kaikki isot asiat, kuten digitalisaatio ja kilpailukyky, tehdään ”sote-suuntaan”, Lindén sanoi.

Lindénin mukaan tilanne on nyt avoin, kun Suomen hallitus päätti kesällä siirtää sote-uudistuksen aloituksen vuodella eteenpäin.
 
- Vuosi sitten HUS:n hallitus antoi lausuntoja silloisista lakiesityksistä ja pystyimme aika hyvin vaikuttamaan niihin tehtyihin muutoksiin. Nyt odottelemme sitten uusia lakiesityksiä, Lindén sanoi.

Tietoja julkaisijasta

HUS-kuntayhtymä
HUS-kuntayhtymä
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS-kuntayhtymä

MEDIAKUTSU: Lean sosiaali- ja terveydenhuollossa -taskukirjan julkistamistilaisuus16.3.2018 08:38Tiedote

Tervetuloa Lean sosiaali- ja terveydenhuollossa -taskukirjan julkistamistilaisuuteen perjantaina 23.3. klo 08.20 – 08.50 Biomedicum Helsinki 1, luentosali 1 Haartmaninkatu 8, Helsinki Lean sosiaali- ja terveydenhuollossa -taskukirjassa esitellään lean-lähestymistapa ja erilaisia menetelmiä, joita terveydenhuollon ja sosiaalitoimen ammattilaiset voivat soveltaa toiminnan kehittämiseksi. Kirja on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille avaamaan lean-kehittämisen perusteita, joita on mahdollista syventää kirjallisuuteen tutustumalla ja erilaisissa koulutustilaisuuksissa. Teoksen ovat kirjoittaneet HUS Lean-kehittämisen yksiköstä Jyrki Perttunen, Esko Korhonen, Ritva Jokela ja Henna Korte, ja sen on kustantanut Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri. Kirjasta on otettu 20 000 kappaleen painos. Taskukirjan julkistaminen on osa tilaisuutta, jossa esitellään ensimmäisen HUS:n tuottaman johdon lean-koulutuksen lopputöitä. Kahvitarjoilu klo 8.00. Lisätietoja Ylilääk

Terveyskylään neljä uutta taloa – Diabetes-, Palliatiivinen, Päivystys- ja Vatsatalot avautuivat tänään28.2.2018 12:00Tiedote

Terveyskylä.fi laajenee jälleen, kun Diabetes-, Palliatiivinen, Päivystys- ja Vatsatalot avautuvat. Uudet talot tarjoavat apua äkillisesti ja parantumattomasti sairastuneille sekä diabeetikoille ja vatsan alueen vaivoista kärsiville. Niihin ja jo aiemmin avattuihin Terveyskylän taloihin kehitetään jatkuvasti digitaalisia hoitopolkuja sekä omahoito-ohjelmia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme