Svea

Svea on jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista

Jaa

Tiedote 14.2.2020. Maailman suurin henkilöstökokemuksen tutkimustalo Great Place to Work® listasi vuoden 2020 parhaat työpaikat Suomessa – Svea palkittiin 23. parhaana työpaikkana keskisuurten organisaatioiden sarjassa. Sijoitus julkistettiin Suomen parhaat työpaikat 2020 -gaalassa torstaina 13.2.2020. Kiitos hienosta sijoituksesta kuuluu jokaiselle svealaiselle – yhdessä, omistautumisella ja draivilla saavutamme yhteiset tavoitteemme.

Great Place to Work® -instituution yli 30 vuoden tutkimustyön tulokset osoittavat, että hyvän työpaikan rakentaminen vaatii jatkuvaa kehitystyötä. Me Svealla olemme aktiivisesti kehittäneet yrityskulttuuriamme jo pitkän aikaa, ja iso osa kehitysprosessiamme onkin ollut osallistuminen Great Place to Work® -tutkimukseen. Tutkimustulokset auttavat meitä näkemään mikä työyhteisössämme toimii ja mitä meidän tulisi aktiivisesti kehittää. Meidän Great Place to Work® -tutkimuksen tuloksissa on vuodesta toiseen toistunut hyvä yhteishenki ja ylpeys omasta työpaikasta. Jokaisen työpanos on meillä todella tärkeä, sillä yhteishenkeä ja yrityskulttuuria ei rakenneta yksin, vaan yhdessä. Olemme päässeet Suomen Parhaat Työpaikat -listalle jo yhdeksän kertaa.

Yrityskulttuurimme kulmakiviä ovat yhdessä tekeminen ja ”todellinen tekemisen meininki”, iloa ja naurua unohtamatta. Lisäksi meille on myös tärkeää, että sisäinen viestintä toimii ja että johto on läsnä ja helposti lähestyttävissä, ja siihen olemme panostaneet ja tulemme jatkossakin panostamaan.

”Mainio esimerkki yrityskulttuuristamme on jokaiselle uudelle svealaiselle nimettävä Svea-kummi, joka pitää huolta uudesta kollegasta ensimmäisten viikkojen ajan. Meille on tärkeää, että kaikki tuntevat itsensä tervetulleiksi alusta asti, ja että jokainen viihtyy täällä Svealla. kommentoi Svean maajohtaja Pasi Väre.

Tämän kertaisessa tutkimuksessa oli mukana noin 150 organisaatiota, ja yhteensä noin 30 000 työntekijää. Tutkimus pohjautuu Great Place to Work® -instituutin määritelmään hyvästä työpaikasta: hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä mitä tekevät ja nauttivat työkavereidensa kanssa työskentelystä. Great Place to Work® -instituutti palkitsee vuosittain myös Euroopan ja maailman parhaat työpaikat.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Svea
Svea
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki

+358 9 4242 300https://www.svea.com/fi/fi/start/

Svea tarjoaa maksu- ja rahoitusratkaisuja yrityksille ja yksityisille, sekä perintä- ja taloushallinnon palveluita yrityksille. Suomessa Svea on toiminut jo vuodesta 2002, työllistäen nykyisin yli 200 henkeä. Svean toiminta Suomessa koostuu neljästä yrityksestä: rahoitusyhtiö Svea Ekonomi AB (publ.), Filial i Finlandista, perintätoimija Svea Perintä Oy:stä sekä maksujen välitykseen liittyviä palveluita tarjoavista Svea Payments Oy:stä ja Svea Development Oy:stä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Svea

Tutkimus: 91% suomalaisista arvostaa ilmaisia palautuksia6.3.2020 01:02:00 EETTiedote

6.3.2020. Verkosta ostaa Svean tutkimuksen mukaan vuosittain 79 % suomalaisista, kun mukaan ei lasketa kuluttajien välistä vertaisverkkokauppaa, kuluttaen keskimäärin yli tuhat euroa vuodessa verkko-ostoksiin. Verkkokaupassa palautusmäärät ovat herättäneet paljon keskustelua, joidenkin verkkokauppojen palautusasteen ollen jopa yli 50 %. Ei siis ole ihme, että palautukset myös aiheuttavat verkkokaupoille suuria kustannuksia.

Tutkimus: Talletussuoja lisää luottamusta järjestelmää kohtaan, mutta vain hieman yli puolet tietää siitä23.10.2019 01:05:00 EESTTiedote

23.10.2019. Talletussuojajärjestelmät ovat keskeisiltä osilta yhtenäistetty EU:n jäsenmaissa. Suomessa olevan lakisääteisen talletussuojajärjestelmän enimmäismäärä on 100 000 euroa ja sama enimmäismäärä koskee myös Ruotsin talletussuojaa, jonka alainen esimerkiksi meidän säästötilimme on. Rahoitusvakausviraston tekemän tutkimuksen mukaan kuitenkin vain 56 % suomalaisista tietää talletussuojajärjestelmästä ja 54 % tietää, että talletussuojan enimmäismäärä on 100 000 euroa. Talletussuoja kattaa suurimman osan suomalaisista talletuksista, sillä kyselyn mukaan vain kolmella prosentilla suomalaisista oli pankkitilillä yli 100 000 euroa. Talletussuoja on pankkikohtainen, eli suoja turvaa kaikki yhden pankin tileillä olevat varat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme