Messukeskus

Syksyn I love me -messuilla palkitaan kiertotalouden sankareita tekstiili- ja muotialalta

Jaa

I love me -messut nostaa tänä syksynä kiertotalouden ja vastuullisuuden teemoja entistä vahvemmin esiin. Messuilla palkitaan tänä vuonna muodin ja tekstiilialan parissa toimivia kiertotaloutta edistäviä toimijoita. Muodin, kauneuden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tapahtuma I love me järjestetään 21.–23.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Kuva vuoden 2019 I love me -messuilta. Kuvaaja: Risto Wuolle
Kuva vuoden 2019 I love me -messuilta. Kuvaaja: Risto Wuolle

I love me -messut kutsuu tekstiili- ja muotialan toimijoita osallistumaan kilpailuun, jossa palkitaan kiertotaloutta edistäviä ja sitä hyödyntäviä toimijoita. Toimijoita palkitaan kolmessa kategoriassa, joista jokaisen voittaja saa Suomen Messusäätiön myöntämän 2500 € arvoisen palkinnon.

Kiertotalouden sankareita palkitaan kolmessa kategoriassa

Messujen kiertotalouspalkinnot jaetaan kolmessa kategoriassa: elinkaaren pidentäjä, designeri ja motivaattori. Elinkaaren pidentäjä on toimija, joka on pidentänyt tekstiilien elinkaaren pituutta tai yleisesti kehittänyt keräyksen ja kierrätyksen tehokkuutta. Designeri-kategoriassa haetaan suunnittelijaa, jonka vaate kunnioittaa kiertotalouden periaatteita. Motivaattori on suomalainen tekijä, joka on edistänyt vaatteiden kiertotaloutta jo pidempään.

Lisäksi kunniamaininnalla ja näkyvyydellä palkitaan innovaattori, toimija, joka on innovaatiollaan edistänyt tekstiilien kiertotaloutta jo pidemmän aikaa.

Kilpailuun osallistutaan toimittamalla pdf-muotoinen posteri 30.9.2022 mennessä osoitteeseen paula.blomster@messukeskus.com

Osallistuneet työt arvioi ja voittajan valitsee asiantuntijaraati. Raadissa on mukana edustajia Suomen tekstiili & Muoti ry:stä, Muoti- ja urheilukauppa ry:stä, Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta ja Messukeskuksesta.

Kiertotalous ja vastuullisuus esillä I love me -messuilla laajemminkin

Ihmisten kulutustavat ovat muutoksessa, ja yhä useampi pyrkii tekemään vastuullisia valintoja elämässään. Myös yrityksiltä odotetaan yhä vahvemmin ratkaisuja suuriin haasteisiin sekä tarjontaa vastuulliseen elämäntapaan.

I love me -messuilla nostetaan tänä vuonna entistäkin vahvemmin esiin kiertotalous ja vastuulliset valinnat. Messuilla on kiertotalousalue, jossa kävijät pääsevät tutustumaan kiertotaloutta hyödyntäviin toimijoihin, oppimaan vastuullisesta kuluttamisesta ja oppimaan kiertotalouden edelläkävijäyrityksiltä.

Messujen kiertotalousalueen pääpaino on tekstiilien ja muotialan kiertotaloudessa, ja alueella nähdään myös designeri-kategorian finalistiasut.

Lisätietoa kiertotalousalueesta ja kiertotalouskilpailusta: iloveme.fi/kiertotalouskilpailu

Lisätietoja:

Paula Blomster, puh. 040 4566 066, paula.blomster@messukeskus.com

I love me on tyylin, hyvinvoinnin ja kauneuden tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään seuraavan kerran 21.-23.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa. www.iloveme.fi | @iloveme_official 

Avainsanat

Kuvat

Kuva vuoden 2019 I love me -messuilta. Kuvaaja: Risto Wuolle
Kuva vuoden 2019 I love me -messuilta. Kuvaaja: Risto Wuolle
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme