Tampereen ammattikorkeakoulu

Syksyn yhteishaussa yli 500 opiskelupaikkaa tammikuussa alkaviin tutkinto-ohjelmiin

Jaa

Tampereen ammattikorkeakoulu ottaa yli 500 uutta opiskelijaa tammikuussa 2022 alkaviin opintoihin. Syksyn yhteishakuaika korkeakouluihin on 1.–15. syyskuuta 2021. Opintotarjonnasta löytyy niin uusia ohjelmia kuin vakiintuneita ammatillisia korkeakoulututkintoja.

Tampereen ammattikorkeakouluun voi hakea sekä kevään että syksyn yhteishauissa. Tämän syksyn yhteishaussa TAMKissa on tarjolla yhteensä 508 aloituspaikkaa tammikuussa 2022 alkaviin AMK- ja ylempiin AMK-tutkintoihin. Hakukohteita on 20, kuudella eri koulutusalalla.

Tampereella alkaa päivätoteutuksena useita tekniikan alan, rakennusalan ja sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia. Osa koulutuksista on monimuotototeutuksia, jotka voi suorittaa työn ohessa. Ylempää AMK-tutkintoa hakeville on tarjolla yhteensä 10 hakukohdetta, dataosaamisesta ja tekoälystä hyvinvointiteknologiaan ja uusiutuvasta sähköenergiantuotannosta monialaiseen kuntoutukseen.

Koulutusta yli maakuntarajojen 

Opinto-ohjelmien suunnittelussa on huomioitu Pirkanmaan alueelliset työvoimatarpeet. Monimuoto-opintoina alkaa kaksi insinöörikoulutusta Pohjois-Pirkanmaalla: Virroilla voi suorittaa metsäinsinöörin AMK-tutkinnon ja Parkanossa konetekniikan AMK-tutkinnon.

TAMK tekee koulutusyhteistyötä myös maakunnan ulkopuolella. Bioanalyytikoita koulutetaan yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa. Sosiaali- ja terveysalan uusi maahanmuuttajille suunnattu kaksikielinen sairaanhoitajatutkinto on yhteinen helsinkiläisen Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa.

Lisätietoa kaikista TAMKin hakukohteista saa verkkosivuilta tuni.fi > Tule opiskelemaan https://www.tuni.fi/fi/tule-opiskelemaan/yhteishaku/tamkin-hakukohteet-syksy 

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku järjestetään 1.–15.9.2021. Koulutuksiin haetaan osoitteessa opintopolku.fi. Hakulomake aukeaa haun ensimmäisenä päivänä kello 8.00 ja sulkeutuu haun viimeisenä päivänä kello 15.00. Opinnot alkavat tammikuussa 2022. 

Lisätietoa hakemisesta ja valintaperusteista: 
hakijapalvelut.tamk@tuni.fi, p. 029 452 0444 (arkisin klo 12–14)  

Tampereen ammattikorkeakoulu, tuni.fi/tamk

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marjo Korhonen, opiskelijarekrytoinnin päällikkö, p. 040 809 3510, marjo.korhonen@tuni.fi

Piritta Palokangas, viestintä- ja markkinointipäällikkö, p. 040 548 6124, piritta.palokangas@tuni.fi

Tietoja julkaisijasta

Tampereen ammattikorkeakoulu
Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 TAMPERE

p. 0294 5222https://www.tuni.fi/tamk

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen työelämäkorkeakoulu, joka vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla parasta ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä korkeakouluyhteisön ja työelämän kumppaneiden kanssa, kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Kärkiosaamisemme suuntautuu oppimisen edistämiseen, uusien teknologioiden hyödyntämiseen, ekologisiin innovaatioihin ja sosiokulttuurisiin haasteisiin. TAMKissa on yli 10 000 opiskelijaa ja vakituista henkilöstöä noin 700.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme