Yhtyneet Medix Laboratoriot

Synlab ostanut laboratoriopalveluja tuottavan Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy:n

Jaa

Synlab on 12.7.2018 allekirjoitetulla yrityskaupalla ostanut Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy:n koko osakekannan. Yhdistyvä kokonaisuus on toimipaikka- ja osaajaverkostoltaan merkittävä yksityinen laboratoriopalveluja tuottava terveyspalvelualan yritys Suomessa. Yhdistämällä yritysten vahvuudet ja osaaminen asiakkaille voidaan tarjota entistä kattavampia ja vaikuttavampia diagnostiikkaan liittyviä terveyspalveluja.

Omistusjärjestelyllä ei ole vaikutuksia asiakas- ja yhteistyösopimuksiin tai henkilökunnan työsuhteisiin. Toiminnan suunnittelu ja yhdistyminen toteutetaan alkusyksyn 2018 aikana.

Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy on palvellut asiakkaitaan vuosikymmenten ajan kattavan laboratoriopalvelujen tuottajana ja kehittäjänä. Tulevaisuus Synlab Oy:n osana takaa yhtiölle paremman mahdollisuuden kehittää palveluita ja toimia muuttuvassa terveydenhuollon ympäristössä”, sanoo Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy:n toimitusjohtaja Pauliina Posti.

SYNLAB tarjoaa korkeatasoisia lääketieteellisen diagnostiikan palveluja potilaille, lääkäreille, terveydenhuollon palvelutuottajille ja lääketeollisuudelle. Palveluvalikoima kattaa lisäksi eläinlääketieteelliset ja ympäristöpuolen laboratorioanalyysit. SYNLAB toimii yli 40 maassa neljällä mantereella ja useimmilla alueilla on alansa johtava toimija. Yli 20.000 henkilöä osallistuu joka päivä SYNLABin menestyksen luomiseen. Yhteensä SYNLAB tuottaa vuosittain noin 500 miljoonaa laboratoriotutkimusta saavuttaen noin 1,9 miljardin euron liikevaihdon.

Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy on suomalainen, laajan laboratoriovalikoiman palveluyritys. Yhtiö tuottaa kattavasti keskuslaboratoriopalveluita kliinisen kemian ja mikrobiologian, patologian ja genetiikan aloille sekä lääkeaine-, huume- ja dopinganalytiikkaan. Se toimii myös asiakkaiden tukena lähilaboratorioissa, kattaen vierianalytiikan ja näytteenoton palvelut. Analytiikkapalvelut kattavat Suomessa, mm. yksityisen sektorin lääkäriasemia, julkisen sektorin sairaalalaboratorioita ja perusterveydenhuoltoa sekä dopingtestausta kansallisesti ja kansainvälisesti.

Yhteyshenkilöt

Rainar Aamisepp
SYNLAB North Europe CEO
rainar.aamisepp@synlab.com
puhelin +372 5102008

Pauliina Posti
Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy
pauliina.posti@medix.fi
puhelin +358 40 519 0416

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Yhtyneet Medix Laboratoriot
Yhtyneet Medix Laboratoriothttps://www.yml.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.