Fafa's

Syö hyvää, tee hyvää.

Jaa

Fafa’s ja paikallisen Fafa’s Sepän yrittäjä Solja Saira Jyväskylässä, tukee lahjoittamalla 24.-27.9.2021 aikana tehtyjen ravintolan verkkokauppaostosten koko tuoton jääkiekon MM-mitalisti Meeri Räisäselle. Tuotoista saatu summa käytetään Räisäsen kausimaksujen maksamiseen.

Kuvassa Meeri Räisänen. Kuva: Tiina Puputti.
Kuvassa Meeri Räisänen. Kuva: Tiina Puputti.

Fafa’s on vuosien varrella tukenut nuoria urheilijoita ja haluaa nytkin edesauttaa suomalaisten urheilijoiden mahdollisuutta menestyä. Meeri Räisänen kuuluu Naisten Leijoniin ja tarvitsee tukea kausimaksujen maksamiseen. 

Räisänen pelaa ensi kauden JYP Akatemiassa alle 20-vuotiaiden poikien Mestiksessä, koska hän tähtää olympiapaikkaa helmikuussa 2022 järjestettävistä Pekingin talviolympialaisista. Olympiapaikkaa tähtäävien naisten on pelattava poikien seurassa ja tässä tapauksessa Räisäsen kausimaksua ei kateta. 

Fafa’s ryhtyy Räisäsen sponsoriksi ja haluaa myös antaa Räisäsen seuraajille mahdollisuuden olla mukana, lahjoittamalla 24.-27.9.2021 tehtyjen Fafa’s Sepän verkkokauppaostosten koko tuoton Meeri Räisäselle.

“Mahtavaa tehdä kampanja, jossa yhdistyy sekä paikallisuus että hyvän tekeminen. Urheilijalle ruoka on välttämätön polttoaine, ja puhtaat, terveelliset raaka-aineet edistävät harjoittelua sekä palautumista. Kiva saada tukea paikalliselta!” kertoo Meeri Räisänen.

Fafa’s Seppä sijaitsee Jyväskylän kauppakeskus Sepän ensimmäisessä kerroksessa. Ravintolasta voi noutaa take away -tilauksia fafas.fi-verkokaupan kautta osoitteessa fafas.fi. 

Suora linkki Fafa's Sepän verkkokauppaan.

Katso ravintolan tiedot tästä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:
Aviela Tierto, Marketing & Communications Manager
aviela@fafas.fi

Kuvat

Kuvassa Meeri Räisänen. Kuva: Tiina Puputti.
Kuvassa Meeri Räisänen. Kuva: Tiina Puputti.
Lataa
Lataa
Fafa's Seppä.
Fafa's Seppä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Fafa's
Fafa's
Vanha Talvitie 11 A
00580 Helsinki

https://fafas.fi

Fafa’s

Fafa’s on vuodesta 2011 toiminut ravintolaketju, jonka kasvispainotteisen ruokalistan kulmakivinä toimivat täytetyt pitaleivät ja tuoreet salaatit. Fafa’sin toimintaa ohjaavat laadukkaan ruoan lisäksi ympäristön ja yhteiskunnan hyvinvointiin keskittyvät arvot. Fafa’s kompensoi ensimmäisenä ravintolaketjuna Suomessa kaikki ravintoloiden toiminnasta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt sisältäen myös epäsuorat päästöt.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fafa's

Fafa’s avasi kaksi uutta ravintolaa Helsinkiin11.5.2021 10:12:00 EEST | Tiedote

Fafa's jatkaa jälleen laajentumistaan ja on avannut huhti-toukokuussa kaksi uutta ravintolaa Helsinkiin, Fafa’s Flemarin Kallion ytimeen sekä toisen kauniin ympäristön omaavaan Lehtisaaren. Fafa’s-ketjun ravintoloita on nyt yhteensä 43 eri kohteessa Suomessa ja yksi Iso Britannian Lontoossa. Kallion toinen Fafa’s-ravintola Ravintolan omistajana toimii kokenut yrittäjä Tayaba Islam, joka toimii myös Kallion sekä Martinlaakson Fafa’s:ien yrittäjänä. Flemari sijaitsee Fleminginkadulla - Kallion vilkkaassa ytimessä ja ravintolan sisustuksesta huokuu nuorekas sekä ajan hermoilla oleva tunnelma. Uusi naapuri Lehtisaaressa Mahafujur Tahaman toimii Fafa’s Lehtisaaren yrittäjänä. Mahafujur on myöskin toiminut yrittäjänä Pohjoisen Rautatienkadun Fafa’s:ssa. Hän pääsee toimimaan uniikissa lokaatiossa, jossa vallitsee yhteisöllinen tunnelma. Ravintola on paikallinen loftmainen olohuone, jonka isossa salissa voi viettää rauhassa lounastaukoa. Ravintolat ovat myös fafas.fi -verkkokaupassa, josta kot

Fafa’s Replugged @Lerin Paja: Kuunnellaan hyvää, tehdään hyvää13.4.2021 15:52:59 EEST | Tiedote

Ihminen tarvitsee sekä ruumiin- että hengenravintoa, varsinkin vaikeampina aikoina. Olemme joutuneet elämään ilman elävää musiikkia ja muuta kulttuuria jo liian pitkään. Mutta tätä tuskaa ei voi verrata esiintyvien taiteilijoiden kärsimykseen. Siksi Fafa’s käynnistää Replugged-digikonsertit yhdessä Lerin pajan kanssa torstaisin kello 19. Kun ns. lähikonsertteja ei voi järjestää, haluamme näyttää mallia, että etäkeikat voivat tarjota hengenravintoa meille kaikille, sekä töitä ja toimeentuloa taiteilijoille. Kulttuurialan työllistämistä 117 000 ihmisestä noin 40 prosenttia on määräaikaisessa suhteessa tai yrittäjiä. Heihin korona on iskenyt koviten. Muusikoiden liitto arvioi, että lähes kaikki muusikot (96 %) ovat menettäneet työtilaisuuksia. Näyttelijäliiton mukaan pelkästään freelance-näyttelijät ovat menettäneet työtuloja jopa 40 miljoonaa euroa. “Me Fafa’silla pohdimme, miten voisimme auttaa kulttuurialaa. Sillä taiteella pitää voida elää. Samaan aikaan Leri Leskinen suunnitteli Leri

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme