Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Syyskuussa vielä huvitellaan tunnelmallisessa huvipuistossa – Linnanmäen Valokarnevaali siirtyy ensi vuodelle

Jaa

Jo neljätoista vuotta järjestetty perinteinen Valokarnevaali siirtyy pidettäväksi ensi vuoden lokakuulle. Linnanmäen portit suljetaan poikkeuksellisesti sunnuntaina 27.9. Viimeisenä viikonloppuna tunnelmoidaan huvipuiston syysvalaistuksessa, johon valohahmot tuovat lisähohtoa pimeiden iltojen ihastukseksi.

Linnanmäen huvipuistokausi 2020 on ollut hyvin poikkeuksellinen. Kausi aloitettiin seitsemän viikkoa myöhässä, uudenlaisin järjestelyin. Maailman huvipuistotoimiala on tehnyt tiivistä yhteistyötä koko vuoden jakamalla kokemuksiaan ja oppejaan, varmistaakseen terveydelle turvallisen huvittelukokemuksen kaikille asiakkailleen. Linnanmäki on erityisen iloinen siitä, että huvipuistossa huvittelu on ollut terveydelle turvallista sekä huvipuiston henkilöstölle että asiakkaille koko huvikauden ajan.

Linnanmäen kauden päättävä Valokarnevaali on perinteisesti houkutellut runsaasti asiakkaita ihastelemaan valojen väriloistoa pimenevinä syysiltoina sekä nauttimaan huvilaiteajeluista värikkäiden valojen lomassa. Vallitsevan poikkeustilanteen johdosta Linnanmäen Huvipuisto on kuitenkin tehnyt päätöksen siirtää 15. Valokarnevaalin seuraavalle vuodelle. Näin ollen Linnanmäen huvikausi 2020 päättyy sunnuntaina 27.9.

Linnanmäki tiedostaa, että perinteistä Valokarnevaalia tullaan kaipaamaan. Huvikauden 2020 päättävään viikonloppuun halutaan siksi panostaa. Linnanmäeltä muistutetaan, että nyt on vielä oiva ajankohta hyödyntää Kausihupia tai tälle kaudelle ostettuja rannekelahjakortteja, sillä huvipuistokävijöitä hemmotellaan pimenevissä syysilloissa huvipuiston väriloiston lisäksi liikkuvilla valohahmoilla. Sunnuntai-illan viimeisinä minuutteina kuullaan Vuoristoradan jarrumiesten perinteinen kauden päätöskierros junatorvien säestämänä.

Linnanmäellä on käynnissä huvihullutukset viimeisen viikonlopun ajan. Onnenpyörää voi pyöritellä kolme kierrosta kahden hinnalla. Lisäksi asiakkaat voivat viedä huvimuistot koteihinsa lautapelin tai huvipuistoherkkujen muodossa. Pääportin Shop Caramellissä on tarjolla monia herkkuja puoleen hintaan ja HupiCity-lautapelin ostaja saa Linnanmäki-muistipelin kaupan päälle. Tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Lisätietoja päätösviikonlopusta: www.linnanmaki.fi/fi/veikeat-vinkit-viimeiseen-hupiviikonloppuun

  • Hohtavat ja liikkuvat valohahmot huvipuistossa la-su 26.-27.9. klo 18 alkaen.
  • Vuoristoradan jarrumiesten kauden päätöskierros junatorvien soidessa su 27.9. klo 20.58.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2020 ovat SOK / HOK-Elanto, Unilever Finland Oy ja Oy Hartwall Ab. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäellä ei ole havaittu koronatartuntoja6.8.2020 09:08:23 EESTTiedote

Linnanmäen Huvipuistossa vieraili sunnuntaina 26.7. noin kello 15-18 seurue, jolla todettiin koronatartunta päiviä vierailun jälkeen. Helsingin epidemiologisen toiminnan mukaan seurue on saattanut altistaa huvipuiston muita asiakkaita, mutta Linnanmäen työntekijät eivät ole altistuneet, sillä kohtaamiset ovat olleet lyhytaikaisia ja ulkotiloissa. Altistuminen tartunnalle voi tapahtua missä vain tilanteessa, jossa on paljon ihmisiä ilman turvavälejä yli viidentoista minuutin ajan. Siksi Linnanmäki haluaa muistuttaa kävijöitään, että turvavälien pitäminen on ensiarvoisen tärkeää.

Poikkeusaika tuo aukioloaikamuutoksia Linnanmäen säkenöivään syksyyn24.7.2020 12:38:14 EESTTiedote

Linnanmäen syksyssä päästään myös tänä poikkeusvuonna nauttimaan iki-ihanan Valokarnevaalin upeasta valomerestä, kun teematapahtumaa vietetään huvipuistossa 9.-18.10. Poikkeusajan vuoksi Linnanmäki jatkaa kiitosta saaneen ennakkovarausjärjestelmän käyttöä syksylle, kun Valokarnevaalin vierailijat saapuvat säkenöivään puistoon ennakkoon ostetulla rannekkeella tai sisäänpääsylipulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme