Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Syyslomalla yllin kyllin liikuntaa koko perheelle ympäri Helsinkiä

Jaa

Syyslomaviikolla on todella paljon kivaa ja monipuolista liikunnallista toimintaa koko perheelle ja ympäri Helsinkiä.

Helsinki on täynnä syyslomaliikuntaa, koko perheelle. Kuva: Helsingin kaupunki
Helsinki on täynnä syyslomaliikuntaa, koko perheelle. Kuva: Helsingin kaupunki

Liikuntahulinat
Heti sunnuntaina 15. lokakuuta syyslomalle otetaan startti Liikuntamyllyn liikuntahulinoilla kello 9.00-10.45. Liikuntahulinoissa alle 9-vuotiaat lapset perheineen liikkuvat monipuolisesti. Liikuntahulinoissa saa hyppiä, temppuilla, juosta, pelailla, palloilla ja tehdä muuta hauskaa yhdessä. Liikuntahulinoihin ei tarvitse ennakkoilmoittautua. Mukaan tarvitsee ottaa vain sisäliikuntavaatteet ja -kengät. Lapset hulinoivat maksutta, aikuiset hintaan 3,50e.

Itäkeskuksen suuri koko perheen EasySport-vesiliikuntapäivä
Itäkeskuksen uimahallissa järjestetään sunnuntaina 15.10. suuri koko perheen EasySport-vesiliikuntapäivä kello 13.00–17.00. Tapahtuman päätähtinä vierailevat Jerobeam Salakyttä Teamin pellehyppytaiteilijat. Vesipelleilyn lisäksi uimahallissa tarjolla on esimerkiksi vesijumppia, melontaa ja laitesukellusta. Uimahallin liikuntasalissa kuntoillaan kahvakuulien ja foam rollerien kanssa. Isossa altaassa kiipeillään ja vipelletään suositun vesiliikuntaradan Wibit Aquatrackin parissa. Lisätietoja EasySport-vesiliikuntapäivästä voi lukaista täältä.

Paloheinän kuntoportaiden viralliset avajaiset
Paloheinän kuntoportaiden virallisia avajaisia vietetään sunnuntaina 15.10. kello 12.00-14.00. Tällöin ohjelmassa on muun muassa alkulämmittely, ohjattua porrastreeniä ja ulkotreenivinkkejä läheisellä ulkokuntoilualueella.

Vesiliikuntarata Wibit Aqutrack
Suosittu vesiliikuntarata Wibit Aquatrack on syyslomaviikolla Itäkeskuksen uimahallissa myös 16.-18.10. päivittäin kello 10.00-18.00.

Töölön kisahallin EasySport-viikko
Töölön kisahallissa järjestetään jälleen tutun vauhdikas EasySport-syyslomaviikko 16.–20.10. kello 11.00–14.00. Lapsille lukuisia liikuntapisteitä, joissa muun muassa voimistellaan, sirkustemppuillaan, palloillaan, pelataan teqballia eikä yllätysohjelmaa sovi unohtaa. Ja kaikki tämä pelkällä Kisiksen sisäänpääsymaksulla 1,50e.

EasySportin yhteistyöseurojen leirit
EasySportin yhteistyöseurat järjestävät syyslomalla liikuntaleirejä.
Östersundomin Sisu järjestää Sakarinmäen koululla 1-6-luokkalaisille liikuntaleirin. Leiriaika on päivittäin klo 9.00-15.00 ja sisältää lämpimän lounaan. Viiden päivän leiri ma-pe 16.-20.10. kustantaa 62e ja kahden päivän leirin to-pe 19.-20.10. hinta on 37,20e. Lisätietoja ÖssiGymCampista osoitteesta https://ostersundominsisu.fi/lapset/leirit/.
Panttereiden järjestämä liikunta- ja koripalloleiri järjestetään puolestaan Liikuntamyllyssä keskiviikosta 18.10. perjantaihin 20.10. klo 9.00-15.00, ja leirin hinta on 37,20e. Lisätietoja osoitteesta: https://www.pantterit.org/kesaleirit-kurssit/.

Perhepalloilua Pallomyllyssä
Pallomyllyssä alle 9-vuotiaat lapset palloilevat perheineen tiistaina 17.10. kello 9.30-11.30 ja klo 16.00-18.00, sekä torstaina 19.10. kello 16.00-17.00. Alle 9-vuotiaille perhepalloilu on maksutonta, muille se maksaa Pallomyllyn kertamaksun (aik. 3,50e, muut 2e ja lapset 1,50e) 

Liikuntamyllyn FunAction-päivä
Keskiviikkona 18. lokakuuta kello 15.00–19.00 Liikuntamyllyssä vietetään yläkoululaisille suunnattua FunAction-päivää, jonka aikana muun muassa kiipeillään, pelataan pallopelejä sekä kuntoillaan bodyweight-tunnilla.
Pallopelejä pelataan kello 17.00 asti. Paikalla on myös dj pyörittämässä levyjä ja antamassa sopivat rytmit syyslomamenolle.
Mukaan menoon voi hypätä Liikuntamyllyn sisäänpääsymaksulla tai syyskauden 2017 FunAction-korttia näyttämällä.

Liikuntamyllyn FunAction-päivän aikataulu:
Koris 15.00–17.00
Sulkapallo 15.00–17.00
Teqball 15.00–17.00
Sähly 17.00–18.00
Kiipeily 17.00–18.30
Bodyweight 18.00–19.00
Syyslomaviikolla FunActionin liikuntatunnit ympäri Helsinkiä pyörivät pääosin normaalisti, tarkista poikkeukset osoitteesta funactionnuorille.fi.

NYT-liikunta
Syyslomaviikolla myös 18-29-vuotiaille suunnatut maksuttomat NYT-liikuntatunnit pyörivät nekin paria poikkeusta lukuun ottamatta normaalisti, tarkista poikkeukset osoitteesta www.nytliikunta.fi.

Syyslomaviikon tarjonta tarkentuu ja muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juuso Hämäläinen
tiedottaja
Helsingin kaupunki
kulttuuri ja vapaa-aika
sähköposti: juuso.hamalainen@hel.fi
puh. 040 657 3303

Kuvat

Helsinki on täynnä syyslomaliikuntaa, koko perheelle. Kuva: Helsingin kaupunki
Helsinki on täynnä syyslomaliikuntaa, koko perheelle. Kuva: Helsingin kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme