Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ta ställning till Vasas missbrukssituation!

Dela
Med en enkät om missbrukssituationen kartläggs uppfattningar och åsikter hos Vasa stads invånare om metoder för förebyggande då det gäller rusmedel, tobaks- och nikotinprodukter samt penningspel och för minskande av de olägenheter som de medför.
  • Vilka ställen tycker du att borde utvecklas speciellt?
  • Vilka skulle enligt din åsikt vara de allra viktigaste objekten för verksamheten?
  • Hur förhåller du dig till det rusmedelsförebyggande arbetets olika metoder?

Man kan delta i enkäten på Vasa stads webbsidor anonymt och konfidentiellt: www.vaasa.fi/sv/aktuellt/ta-stallning-till-vasas-missbrukssituation 

Informationen och rapporteringen om resultaten sker så att enskilda respondenters svar inte kan identifieras.

Enkäten är öppen till 13.3.2023.

Med enkäten strävar man efter att förbättra planeringen och utvecklandet av det branschövergripande rusmedelsförebyggande arbetet i Vasa. Resultaten kan utnyttjas också bland annat inom Österbottens välfärdsområdes social- och hälsovårdstjänster.

För insamlingen av uppgifterna svarar sjukskötarstuderande vid Vasa yrkeshögskola.

Varje synpunkt och idé är värdefull vid utvecklandet av förebyggande åtgärder. Motsvarande enkäter genomförs också på andra orter och områden i Finland, vilket gör att det nationella utvecklingsnätverket för rusmedelsförebyggande arbete kan jämföra de synpunkter som kommer fram på olika områden.

Nyckelord

Kontakter

Verksamhetskoordinator för rusmedelsförebyggande arbete Merja Huttunen-Metsi, tfn 040 534 2269, merja.huttunen-metsi@vaasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

I Vasa, Nordens energihuvudstad, är det lätt att vara lycklig. 

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

Färgglad konst från fem decennier – textilkonstnären Kaarina Heikinheimo målar med tråd30.3.2023 13:00:00 EEST | Tiedote

Konstnären Kaarina Heikinheimo från Vasa är känd som en textilkonstnär, vars konstnärliga bana sträcker sig över fem decennier. Hon har gjort experimentella verk, ofta i stor skala. Som konstnär målar hon med tråd, utöver den traditionella lintråden använder hon även t.ex. koppartråd eller glastråd. Motiven till de glatt färgsprakande konstverken sträcker sig från havet och skogen till vardagliga föremål som prinsesstårtor och karameller.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum